Voivatko koirat syödä mangoja? Kyllä, tämä superhedelmä on upea välipalavalinta!

Mangot ovat upeat ja trooppiset trooppiset hedelmät, joita nähdään runsaasti kesäisin aikana, samoin käytettynä herkullisena elementtinä useissa jälkiruokissa, kakuissa sekä hedelmäkulhoissa. Oletko houkutellut keskustelemaan tästä namia hedelmästä yhdessä lemmikkikaverisi kanssa, etkö silti ole tarkka, jos he ovat turvallisia? Uskokaamme, jos koirat voivat syödä mangoja?

Mangos on terveellinen, nautinnollinen ratkaisu koiralle. Siitä huolimatta se vie hiukan valmistelua. Mangot ovat trooppisia lääkkeitä, jotka ihmiset pitävät lämpimissä, jäädytetyissä välipaloissa, samoin kuin virkistävistä, mehevistä välipaloista.

Suosittujen elintarvikkeiden jakaminen yhdessä koirien kanssa on erinomainen tapa sitoutua ja nauttia merkittävistä hetkistä yhdessä. Voivatko koirat syödä kirsikkaa? Samoin kuin kyllä, ovatko he todella terveitä karvaiselle ystävällemme?

Katsokaamme!

Mango on maukas, upea hedelmä, joka on mieluummin ihmisiä ympäri maailmaa. Ja kuten kaikissa maukkaita ja tuovat meille nautintoa, tämä viittaa luonnollisesti siihen, että yksi erittäin kiireellisistä huolenaiheista, joita monet ihmiset lemmikkieläinten vanhemmilla on, on: “Voiko lemmikkini syödä myös muutamia?”

Voivatko koirat syödä mangoa?

Mangot ovat yksi voimakkaampien hedelmien joukossa. Rikkaat tärkeät mineraalit sekä vitamiinit – myös täynnä vesipitoisuutta – nämä hedelmät ovat terveellisiä, kosteuttavia välipaloja lämpiminä kesäpäivinä kahdelle lemmikkieläimelle sekä heidän omille koirille.

Kuitenkin, kuten minkä tahansa tyyppinen ruoka, 90/10 -lääketiede (herkut, jotka sisältävät yksinkertaisesti 10 prosenttia lemmikkisi jokapäiväisistä kaloreista) on elintärkeää. Tämä pätee erityisesti mangoihin. Korkean kuidunsa ja sokerimateriaalinsa vuoksi hedelmät tulisi vain tarjota satunnaisesti.

Mutta katsokaamme syvemmälle tämän mangon ravitsemuksellisista eduista.

Koirien mango

Mangot ovat osa tätä pistaasipähkinää sekä cashew -kotia sekä nimeltään ”hedelmien kuningas”. Ne toimivat yli 20 vitamiinia ja mineraaleja yhdessä arvokkaiden entsyymien kanssa, mikä tekee niistä erottelua “superhedelmistä”.

Mangoissa ei ole natriumia, rasvaa ja kolesterolia. Ne ovat täynnä voimakkaita antioksidantteja, samoin kuin 3/4 kupillinen mansikka sisältää 70 kaloria. Tämä luku näyttää hyvältä ihmisille, mutta se on yhtä suuri koiranpentuille, joten maltillisuus on yhtä tärkeä, jos ne toimittavat tämän erityisen hedelmän ravitsevana välipalana.

Mango hyötyy koiran terveydestä.

Suurimman osan koiran ruokavaliosuunnitelmasta on oltava ravitsemuksellisesti tasapainoista koiranruokaa, mutta välipaloja voi kuitenkin sisältää 10 prosenttia heidän päivittäisistä kaloreistaan.

Tuoreiden vihanneksien ja hedelmien tarjoaminen on erinomainen tekniikka motivaation lisäämiseksi suuntaistuntoihin, luoda ravintoaineiden lisäys ja lisää lemmikkisi kanssa saamasi siteitä.

Kuka kestäisi syyllisyyttä aiheuttavan katseen, jonka saamme hännänvaikuttajistamme, kun emme jaa puremamme? Tai kun emme anna heidän “ilmaisen” bitin pudota maahan valmistettaessa aterioita?

Mangot ovat terveellisiä lisäyksiä koiran lääkevalikosta. Tämän vuoksi:

Kalium: Tämä huomattava ravintoaine säilyttää lemmikkisi munuaiset, jotka toimivat hyvin. Lisäksi se tukee tehokasta sydän- ja verisuonitoimintaa, lihasmassa -toimintaa yhdessä terveellisemmän ruuansulatuksen kanssa.

Magnesium: Tämä mikro-mineraali tukee proteiinien ja rasvahappojen metabolisointia. Lisäksi se tukee energiankehitystä sekä luun ja nivelsidetilantoa.

B6 -vitamiini (pyridoksiini): Parantaa punasolujen luomista, ahdistunutta järjestelmän toimintaa, hormonien säätelyä ja immuunireaktiota.

Folaatti (B9 -vitamiini tai foolihappo): Se voi olla erittäin tärkeää DNA -synteesille ja punasolujen muodostumiselle. C-vitamiini: Tämä vahva antioksidantti metsästää samoin kuin tuhoaa vapaiden radikaalien molekyylit, jotka voivat vahingoittaa soluja. Lisäksi se rohkaisee immuunijärjestelmää vähentämällä tulehdusta, torjumalla muutama syöpä ja vähentämällä kognitiivista ikääntymistä.

A-vitamiini: Tämä rasvaliukoinen vitamiini suojaa lemmikkisi immuunireaktiota, luun kehitystä, lisääntymisjärjestelmää ja terveellistä näköä.

E-vitamiini: Se on todella rasvaliukoinen vitamiini, joka se sitoutuu lemmikkisi kehon rasvoihin. Se on edullista sekä terveellisemmälle turkille että iholle, ja se tarjoaa etuja koirille, joilla on kutinaa tai kuivaa ihoa sekä korvavaivoja.

Antioksidantit: Rikas beetakaroteenissa, alfa-karoteenissa, samoin kuin kryptoksantiinia antioksidantteja, jotka suojaavat vapaiden radikaalien soluvaurioilta, ja motivoivat samoin fantastista näköä.

Ruokavaliokuitu: Kuitu siirtää ruokaa koiranpentujen ruoansulatuskanavalla ja parantaa jakkarakaliiperia. Lisäksi sen uskotaan motivoivan veren sokeritasoa ja sisältävän ylipainoisten koiranpentujen pidentyneen täyteyden tunteen.

Muista, että mangon kuori tai iho ei ole sulavaa. Liukoiset kuituvarret hedelmien lihassa. Liukoinen kuitu ottaa vettä, joka auttaa pitämään ruokaa ruuansulatuksen aikana taloudellisesti.

Syö mango Secure -pentuani?

Kyllä, jopa mangot ovat turvallisia koirallesi, kun ne on valmistettu oikein ja tarjotaan pieninä määrinä. Ehdotamme aina puhua eläinlääkärisi kanssa ennen koiranpennun syömistä tuoreita ruokia.

Tästä syystä:

Sokeri: Mangoissa on korkea sokeripitoisuus. Jos toimitetaan julkisesti omalle lemmikkisi, voit vaarantaa suun rappeutumisen, liikalihavuuden tai korkeamman verensokerin, jos lemmikkisi on diabeetikko.

Hiilihydraatit: Hiilihydraatit muuttuvat sokeriksi koiran koko vartaloksi. Mangot ottavat 25 g sokeria jokaista hedelmää, mikä tekee niistä liian suuria mitä tahansa kuitenkin satunnaista välipalaa diabeettisille koirille.

Mangon iho tai kuori: Mangot ovat täsmälleen samassa kasvitieteellisessä kotitaloudessa kuin myrkky muratti. Puun öljy ja hedelmien iho sisältää samoin kuin urushiolia, öljyä, joka voi ärsyttää ihoa. Koska tästä ei ole käytännöllistä tarjota lemmikkisi hedelmien kuori.

Urushiol -kosketuksen indikaattorit: huulten turvotus, käsittele tai kielen, nokkosihottuma tai äärimmäinen kuolaaminen.

Hedelmien orvaskeus on paksu sekä kuituinen. Lemmikkisi ruuansulatusjärjestelmä ei pysty käsittelemään sitä, mikä aiheuttaa suoliston tukkeutumisen tai tukahduttavan vaaran riskiä. Tämä pätee erityisesti pieniin rodun pentuihin.

Mangokuoppa: nimeltään kivihedelmä (drupe), kirsikan kuopan tai kallion kallioon kuuluvat amygdalin. Tämä materiaali päättyy niin paljon kuin syanidi syödessään sekä pureskeltuina ja voi antaa lemmikkillesi vatsakipu tai ehkä myrkyttää ne, jos he ottavat paljon.

Kuitu: Mango Berryllä on arvokas kuitu, joka auttaa koiran immuunijärjestelmää sekä ruoansulatuskanavia. Äärimmäinen määrä kuitua lemmikin ruokavaliosuunnitelmassa voi kuitenkin johtaa ripuliin, ummetukseen, kaasuun tai jopa vatsan järkytykseen. Tästä lähtien tarjoa vain vähän määriä kirsikkaa hoitoon.

Kuten näette, trooppisten hedelmien lukuisista terveys- ja hyvinvointietuista huolimatta on olemassa pari tärkeätä varotoimenpiteitä.

Mitkä ovat täydelliset menetelmät lemmikkisi hedelmäsi esittämiseksi?

Äärimmäisen ensimmäinen vinkki, kun toimitat pikkasi, tämä terveellinen herkku on maltillisuus, maltillisuus, maltillisuus!

Uusi kypsä mango

· Mangoiden tulisi pysyä kypsällä, jos haluat tarjota sen koiranpentullesi.

· Kuori sekä viipaloi tai lohko pureman kokoisiksi biteiksi saadaksesi koiran turvallisen tekniikan tämän erityisten hedelmien tarjoamiseksi.

· Hedelmäliha on hellävarainen, samoin kuin ei ole paljon tukehtuvaa vaaraa. Ole vain tarkka, että kappaleet ovat koon mukaisia.

· Ajattele lohkon tai kahden heittämistä lemmikkisi jokapäiväiseen kibbleen muutaman ylimääräisen nesteytyksen saamiseksi.

Kuivunut mango

Vesimateriaalia ei löydy tämän tyyppisestä kirsikasta, mutta ravitsemus on edelleen läsnä ja hanki koiranpentu.

Mangojäätelö tai sorbetti

Näkyvän hedelmähoitoturvallisuus ja etu riippuvat parhaasta menetelmästä sen valmistelemiseksi koiranpennullesi. Jos käytät tavallista jogurttia ilman lisäaineita (erityisesti keinotekoisia makeutusaineita, kuten ksylitoli, joka on koirallesi erittäin myrkyllinen), Mango -jäätelö on todella tyylikäs liukas lääke lämpimään kesäpäivään.

Sorbetti tai suspendoitu mango, jos ne on valmistettu ilman makeutusaineita tai lisättyjä komponentteja lukuun ottamatta muita hedelmiä, kuten parsakaalia, mustikoita, banaaneja, pop -popten lisäksi, on vain yksi vielä virkistävä keino palvella tätä erityistä hedelmää.

Koirien purkitettuja hedelmiä

Mangot leviävät säilykkeestä muutaman ravinnon. Sinä samoin sokerien tai keinotekoisten makujen tai värien vaaran edistysaskeleet.

Kun purkitettujen mangojen ylimääräiset lisäkomponentit eivät ole ylimääräisiä verrattuna 100% kirsikkamehuun ja veteen, niin se on koiran riskitön.

Pakastettu mango koirille

Tämä on todella hieno tapa palvella mansikkaa kuumana kesäpäivänä. Hedelmillä on kuitenkin omat nesteytymisominaisuudet, sen ravintohyötyjä, samoin kuin koirat rakastavat tätä jäädytettyä juomaa.

Pennun immuunijärjestelmät kasvavat edelleen. Ne ovat alttiita maha -suolikanavalle, kun ne tarjoavat uusia ruokia. Kysy aina eläinlääkäriltäsi ja pidentää pieniä määriä sulkemaan kaikenlaisia ​​tuoreita ruokia.

Kun toimitat mangon koirille, katso bensiini, hullu vatsa, ummetus. Tämä voi olla totta myös kypsille koirille. Kun indikaatiot suvaitsemattomuudesta on olemassa, älä tarjoa sinulle minkäänlaista kirsikkaa ja ota yhteyttä eläinlääkäriin.

Jos koiranpentu on täysin vieroitettu samoin kuin vahvan ruoan perusteella, jäädytetyt kirsikkakeiset voivat olla sopiva vuorotellen hiilihapotetuille karkeille sekä kaupallisesti tarjolla oleville pureskeluille. Teollisuuden herkut voivat sisältää korkeat hiilihydraatit ja keinotekoiset aromit. Varmista vain, että tarjoat sinulle kirsikan pieninä määrinä.

Olisiko kaikki koirat mangossa?

Kaikki terveelliset koirat voivat syödä turvallisesti kirsikkaa. Tilanteessa koirallasi on diabetesori lihavia, ole varovainen toimittaessasi tätä hedelmää. Pyydä eläinlääkärisi neuvoja ennen sen toimittamista pentullesi.

Diabeettiset koirat riskivät verensokerin piikit hedelmien korkeassa sokeripitoisuudessa. Eläinlääkäri wSuuriksi neuvoa sinua oikealla Cherry -määrällä lemmikkisi erityisissä terveys- ja hyvinvointivaatimuksissa.

Ylipainoiset koirat eivät tarvitse sokerien vauhtia. Vain 70 kaloria 3/4 kupillisella kirsikkaa, ihmisille ei kuitenkaan ole niin paljon, että pentu saa, se on paljon. Jälleen eläinlääkärisi voi neuvoa sinua oikealla määrällä tarjotaksesi sinulle.

Koirat, joilla on munuaissairaus, saattavat ottaa mangon maltillisesti, koska se ei sisällä tärkkelyksiä tai kalsiumia. Ota kuitenkin yhteyttä eläinlääkäriltäsi juuri tarkalleen, kuinka paljon on hyväksyttävää lemmikkisi suhteen.

Välipala aika! Suositukset koiranpennun tarjoamiseksi kirsikkapala.

World Wide -verkossa on lukuisia upeita kirsikka reseptejä. Olemme puhuneet muutamasta strategiasta hedelmien valmistelemiseksi pikkusi varten. On mahdollista uskoa uusiin ainutlaatuisiin käsitteisiin.

Jäädytetty mango aukeaa sosetusta mangosta ja joistakin muista turvallisista hedelmistä, kuten cantaloupe tai mustikat, voi myös olla suuri herkku. Aseta sekoitus jääkuutioalustaksi karkkiisi, kosteuttaen välipalaa pentuun. Voit lisätä terveellisiä vihanneksia!

Dehydratoidut mangot tuottavat nopeasti liikkeen namia hoitamaan sekä sinulle että koiranpentullesi, jos olet poissa muutamasta toiminnasta.

Siksi, jos haluat tarjota koiranpennun mangot, ne ovat ravitseva, riskitön vaihtoehto. Jos se valmistetaan oikein, samoin kuin asteittain, tämä hedelmä voi kasvaa kesäpäivänä, jota suositaan sekä sinulle että karvaiselle ystävällesi!

Voivatko koirat syödä mangoa?

Kyllä, koirat voivat syödä mangoja! Mangot ovat aivan uusi ja terveellinen välipala sinulle ja omalle koirallesi. Rikas antioksidantteja ja vitamiineja, mangot ovat lävistävää kohtelua koirasi voi olla vastustamaton.

Kannatamme mansikan toimittamista omaan koiraasi maltillisesti, koska hedelmiä on runsaasti sekä glukoosissa että ruokavaliokuituissa ja koiranpentuissa voivat nopeasti saada fantastisen kaupan.

Ovatko mangot terveellisiä omaa koirallesi?

Mangot ovat loistava A-, B6-, C-vitamiinien lähde, samoin kuin E., ne käsittävät myös ruokavaliokuitua, beetakaroteenirasvoja kaliumin lisäksi.

Mango -avusteet vähentävät kolesterolitasoja, parantavat immuunijärjestelmää, parantavat visiota, vähentävät järjestelmän tulehduksia ja parantavat maha -suolikanavan terveyttä ja hyvinvointia (kun ne toimivat maltillisesti).

Tarjoiluehdotuksia

Jaa jäädytettyjä kirsikkakappaleita oman koiran kanssa yhdessä jopa sinisen koiranpennun kanssa.

Jaa pieniä kirsikkakappaleita koulutushoitoina.

Sekoita mangopose tai vastasyntyneiden ruokia jogurttiin tai raejuustoksi välipalaksi.

Jaa chewy kuivattua kirsikkaa yhdessä suosikkikoiran kanssa, jos lähdet retkeilyyn.

Fruitball-tuotteet tuottavat suositun vähähiilihydraattisen herkullisen koiranpentuille, jotka sisältävät mangon. Jos lemmikkisi on vihainen mausta, nämä herkut ovat turvallinen, terveellinen vaihtoehto

Voiko mangon syöminen tehdä vaarallisen omalle koirallesi?

Toisinaan. Ole tarkka, että kuorit mangot ennen jakamista koiranpennun kanssa. Mangokuori saattaa olla tukehtumisvaara, ja koska Mycron Ivy, Mango Peel voi olla myös ihon ärsyttävä.

Mango -kuopat tai siemenet ovat samoin tukehtumisvaaraa tai johtavat ruuansulatukseen tukkeutumiseen. Siemenet sisältävät syanidia, samoin kuin se voi olla myrkyllistä koirille pienemmällä annoksella verrattuna yksilöihin.

Kuinka paljon mango koirasi syö?

Juo enintään neljäsosa kuppi virkistävää mansikkaa (isommalle koiralle) joskus purema. Suuren mangon syöminen voi johtaa pahoinvointiin tai vatsan järkytykseen hedelmien kuidun ja sokerimateriaalin takia.

Mangoissa on runsaasti sokeria ja ottavat samoin enemmän kaloreita verrattuna useisiin muihin hedelmiin. Tuoreet mangot ovat noin 14 prosenttia sokeria painon mukaan, samoin kuin yksi kuppi hienonnettua mangoa sisältää noin 22 g sokereita yhdessä 99 kalorin kanssa. Maltillisuus on välttämätöntä.

Tämä voi tehdä mangoista toisinaan hoitaa koiranpentuja vähentyneen kalorisen päivittäiseen ruokavalioon, samoin kuin ne eivät todennäköisesti ole loistava käsite koirille, joilla on diabetes.

Mango -reseptejä koirille

Kokeile mangon neuvonantajan jäädytettyjä mango -herkkuja koirille. Kypsennä muutama kuivuneista hedelmäkehityksistämme, jotta katu on mahdollista valita katu!

Dehydratoidut hedelmärevot koirille

Kirjailija: Kiki Kane
Prep -aika: 30 minuuttia
Keitä aikaa: 12 tuntia
Täydellinen ajanjakso: 12 tuntia 30 minuuttia
Saanto: 5 aromaattinen 1x
Luokka: Terveet herkut

Ainesosat

2 omenaa
Yksi mango
3 litraa jäädytettyjä mustikoita
Kaksi sitruunaa

Varusteet

Käytimme NESCO Snackmaster Dehydraattoria
Valinnainen: Mandoliini, sitruuna -juicer

Ohjeet

Ensinnäkin aiomme tehdä sitruunamehun kylpyamme omenoiden liottamiseksi auttamaan pysäyttämään ruskistumista.

Mehu sitruunat isoksi lasipurkkiin ja laita sitten kuppiin ja noin puoli tavallista vettä.

Kuori ja viipaloi omenat ja laita ne sitruuna -kylpyammeeseen valmistuessasi.

Kuori samoin kuin viipaloi kirsikka, nousee ne sitruuna -kylpyammeeseen.

Hedelmien jälkeen oli

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Alistuva/jännitys virtsaaminen koirilla
Next post Pick halvaus koirissa