Alistuva/jännitys virtsaaminen koirilla

AddThis jakaa painikkeet FacebookFaceBookFaceBookShare TwittertWittertWittershare -sivustolle PinterestPinterestPinterSThare to Moreaddthismore

Yksi koirilla havaittuja raskauttavimmista käyttäytymiskysymyksistä on alistuva tai nauttien virtsaaminen. Nämä ruma tottumukset ovat monia yleensä nähtyjä yleensä, kun kaverit tai muukalaiset tervehtivät liikaa lemmikkejä tai nojautuvat ja/tai tavoittavat ahdistuneita lemmikkejä, jotka yleensä vastaavat kääntämällä selkänsä ja/tai tiputtamalla virtsaamista. Monta kertaa eläinten korvat kiinnitetään takaisin ja/tai heidän pyrstönsä heiluttavat päätään matalalla alistuvassa asennossa.

Hienoin menetelmä tämän estämiseksi on päästä alas lemmikin tasolle aivan ensin etäisyydestä ja päästä käteen, jolloin lemmikki voi liikkua hitaasti ojennettuun kättä kohti. Tällä tavoin lemmikki voi hyvinkin haistella uhkaava kättä, samoin kuin lopulta lemmikin pää voidaan silittää huolellisesti. Kun lähestytään siten, että monia eläimiä, joilla on alistuva virtsaaminen, voidaan hoitaa tästä ei -toivotusta käytöksestä.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Kuinka Daisy Curly Cat pysyy terveenä
Next post Voivatko koirat syödä mangoja? Kyllä, tämä superhedelmä on upea välipalavalinta!