Kuinka Daisy Curly Cat pysyy terveenä

AddThis Sharing Buttonshare -tapahtumaan FacebookFaceBookFaceBookShare -sivustoon TwittertWittertWittershare -ohjelmaan PinterestPinterestPinterSThare to Moreaddthismore

Hei kaikkibuddy! Harley ja minä olemme erittäin onnekkaita, koska olemme erittäin terveellisiä kissanpentuja. Mutta tiesitkö, että tämä ei aina ollut niin?

Kun olin vain kolme, sain virtsarakon kivet. En tiedä tarkalleen kuinka nuo kivet pääsivät sisälläni, mutta minun piti olla leikkaus saadakseni ne ulos. Täällä makasin yhdelle makuupussistani, joka toipui leikkauksesta. Tuo aika ei ollut hauskaa!

Jotkut teistä saattavat jo tietää, että Harley taisteli eosinofiilistä granuloomakompleksia (EGC) pitkään, kun hän oli nuorempi. Hän sai haavaumia huulillaan, turvonnan leuan alle ja lineaariset granuloomat reiden takana. Huono Harley!

Joten miten saimme terveiksi? Ensin aloimme mennä kokonaisvaltaiseen eläinlääkäriin, joka opetti äidillemme ravitsemuksen arvosta. Kissat ovat velvollisia lihansyöjiä, joten lihapohjainen ruokavalio on ratkaisevan tärkeää. Poistimme kaikki kuiva kibble ja aloimme syödä raa’an ruokavalion. Muutosimme myös ilmaisesta ruokinnasta, jotta ruokitaan mitattuun osaan kahdella tietyllä ateriaaikana päivässä. Suosikkimaku on kani!

Äitimme painaa meitä vauva -asteikolla parin kuukauden välein. Selittämätön painonpudotus voi olla merkki terveysongelmista, joten painon muutosten seuraaminen on tärkeää, etenkin nyt, kun olen kahdeksan vuotta vanha.

Kissoilla ei ole kovin korkeaa janoa, ja meidät luotiin saamaan paljon vettä syömistämme ruokia. Säilykkeet tai raa’at ruokia on paljon korkeampi kosteuspitoisuus kuin kuiva kissan ruoan kibble, ja paljon tarkemmin jäljittelee mitä kissat syöisivät luonnossa. Silti meillä on aina iso kulho, joka on täynnä suodatettua, makeaa vettä, ja usein hiipin vettä juomia pesualtaan.

Joitain muita asioita, joita teemme terveyden pitämiseksi:

Vuotuiset eläinlääketieteelliset tarkistukset, mukaan lukien verityöt varmistaaksesi, että kaikki toimii oikein

Syömme vain luonnollisia, viljattomia herkkuja, kuten pakastekuivattu kanan maksa tai pakastekuivattu katkarapu

Saamme ruiskun Omega 3 -rasvahappoja ruokamme joka päivä

Koska minulla on jonkin verran jäykkyyttä lantioissa ja takajaloissani, olen kissojen ylläpitoannoksella cosequinia

Tavallinen hammasharja

Paljon toistoaikaa ja rakkautta ja suudelmia

Mitä teet pysyäksesi terveenä?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post 10 ihastuttavaa karvatonta koiranrotu: ajeltuja koiranrotuja
Next post Alistuva/jännitys virtsaaminen koirilla