Mews ja nips: Hyvää maapäivää!

Olemme kaikki mielessä olevia eläviä täällä Mindful Cat -tapahtumassa, samoin kuin ympäristöystävällinen asuminen on valtava osa mielessä elävää elämää. Maapäivä on erinomainen päivä pitää mielessä, että ympäristöystävällinen asuminen ei ole vain hienoa meille ja planeetalle, se on myös hieno kissoillemme. Joitakin vinkkejä siitä, kuinka voit juhlia maapäivää (ja sen jälkeen), tarkistamalla ympäristöystävällinen kissasi kanssa.

Jos unohdat minkä tahansa tyyppisiä tarinoita, jotka esiteltiin tällä viikolla Mindful -kissan, tässä on Recap: Aloitimme viikon kahdella juhlalla, pääsiäisenä sunnuntaina, samoin kuin Rubyn 6. adoptiopäivänä maanantaina. Tiistaina tarkistimme keskiviikkona Sleepypod -ilmaa ja atomi -operaattoreita, kerroin teille kaikille Orlando -kissan kahvilan, torstaina esittelimme ruokapelejä, joita voidaan hyödyntää märällä ruoalla, sekä perjantaina perjantaina , Tarkastelimme anteeksi, kulta, mutta kriitikot ovat kuitenkin etusijalla.

Tämän päivän videossa oleva kissanpentu ei halua, että sekoitat hänen ruokaansa – nauti!

Hyvää viikonloppua!

Ingrid -kuningas

«Eläinsydämellinen vaatteiden lahjakorttivoittaja
Anestesiaton hammaspuhdistus voi tehdä enemmän vaurioita kuin suuria »

6 kommenttia Mewsistä ja nipsistä: Hyvää Earth Day!

Sharon White sanoo:

23. huhtikuuta 2017 klo 20.39

Sisältyin kissan noin 3 vuotta sitten. Häntä kasvatettiin häkissä elämänsä ensimmäisten kuuden kuukauden ajan, silloin sain hänet. Minulla ei ole ollut mitään hellä, oppivat kissat. Kyllä, kaksi viimeistä olivat täydellisiä !! Laura, omaksuma kissani ei ole hellä, mutta “puhuu” minulle ja noudattaa minua kaikkialla, missä menen. Hän nukkuu sängyssä kanssani, istuu sylissäni jne. Aihe on, jos hän on tiskillä, samoin kuin kävelen tai menen tarjoamaan hänelle nopean lemmikin, hän puree minua kiihkeästi !! Upeat anti-bioottisen kerman ja siteet. Hän on tehnyt tämän noin 10 kertaa siitä lähtien, kun sain hänet. Olen vain vaurioitunut sydän. Kaipaan rakastavia kissoja niin paljon. Minulla on aina ollut useampi kuin yksi kissan kerrallaan. Auttaako vielä yhden kissan saaminen? En anna hänen omaksua, koska en haluaisi kenenkään muun satuneen fyysisesti kuin minulla. Kaipaan rakastavaa, rauhallista kissaa. Auttakaa.

Vastaa

Ingrid sanoo:

24. huhtikuuta 2017 kello 5:08

Jos et ole vielä tehnyt niin, ota kissasi eläinlääkäriin, Sharon. Vaikka epäilen, että hänen puremisensa liittyy tottumuksiin, on aina hienointa sulkea pois kaikenlaisia ​​lääketieteellisiä kysymyksiä. Kuvauksen perusteella tämä on joko alueellinen ongelma tai sen aggressio. Ajattelen työskennellä kissan käyttäytymisen kanssa päästäkseni tämän ongelman juureen.

Vastaa

Sharon White sanoo:

24. huhtikuuta 2017 klo 9.25

Kiitos! Otan hänet eläinlääkäriin ja silloin, jos mikään ei ole vialla, otan yhteyttä käyttäytymisiin. Pidän hänestä todella!

Vastaa

Valentine sanoo:

23. huhtikuuta 2017 klo 12.52

Se on yksi nälkäinen ‘lil! Tuo käpälä on tehokas pitämään ruokaa ja pitämään poissa mahdollisia ruokavarasia! Growls tarkoittaa liiketoimintaa! Mew Mew!

Vastaa

Caren Gittleman sanoo:

22. huhtikuuta 2017 klo 14.37

Ihastuttava samoin kuin graafinen! hyvää maan päivää!

Vastaa

Janine sanoo:

22. huhtikuuta 2017 klo 7.59

Se on yksi feisty vauva

Vastaa

Jätä vastaus Peruuta vastaus
Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. tarvittavat kentät on merkitty *
Kommentti *
Nimi *

Sähköposti *

Jättämällä kommentti, olet samaa mieltä tämän verkkosivuston tietojen keräämisestä meidän mukaan
Tietosuojakäytäntö.
*

Ilmoita minulle seurantakommentit sähköpostitse. Voit myös tilata kommentoimatta.

Δ

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Onko sinulla fibromyalgia? Soita koirille
Next post Leon kävelyseikkailut Pt. 2