Leon kävelyseikkailut Pt. 2

AddThis Sharing Buttonshare -yritykseen facebookfacebookfacebookhare -ohjelmaan Twittertwittertwittershare PinterestPinterestPinterESTSHare to Moreadththismore

Koska Leo oli vähän koiranpentu, yksi suurimmista vaikeuksista, joita käsitellimme päivittäin, käveli häntä. Hän oli aina vetäjä samoin kuin menimme paljon valjaiden että kaulusten kanssa, jotka auttavat olosuhteita monien harjoittelujen lisäksi tilanteen auttamiseksi. Noin vuosi sitten löysimme etujohdot, jotka tekivät ihmeitä, samoin kuin käytämme edelleen tänään. Kävely on aina hauska aika Leolle ja hän on aina niin ekstaattinen hajujen, kriitikkojen, samoin kuin muiden ihmisten ja koirien suhteen. Kun hän oli nuorempi, hän veti säälimättömästi ylös, kunnes hän saavutti ensisijaisen määränpäänsä.

Viime kuukausien aikana olemme havainneet, että Leo on ollut siitä paljon parempaa siihen pisteeseen, jossa yhdistämme hihnan kaulukseensa tai annamme hihnan mennä riskittömille alueille. Hän on ollut erittäin hieno pysyessään ihanteellisessa vieressä. Ainoat paikat, jotka hän todella päästää irti, ovat sekä lemmikkikoirapuistot ja ranta, vaikka silloinkin, jos soitamme hänelle, hän tulee juoksemaan meidän luoksemme. On huomattava mahdollisuus, että hän häiritsee jotain (kuten vielä yksi koira), mutta hän lopulta tekee sen takaisin meille.

Yllättäen hän on melko paljon herkistetty ankkoihin ja
Pieni Florida -liskoja. Hän ei yritä enää jahdata niitä. Kuitenkin hän on edelleen
menettää mielensä niille ärsyttäville lehdille, jotka rypistyvät tuulessa ja tietysti
Oravat, koska nuo oravat todella ymmärtävät tarkalleen kuinka kiusata häntä.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Mews ja nips: Hyvää maapäivää!
Next post 6 parasta liipaisinta huonosta hengityksestä lemmikkieläimissä (ja tarkalleen kuinka korjata se!)