Lämpömestari ja koirat – ideoita kesäaikaan

Tämä julkaisu voivat koostua tytäryhtiölinkeistä. Saatamme ansaita rahaa tai tuotteita liiketoiminnasta, joka on huomattava tässä viestissä.
Se on edelleen melko kuuma, jos olet verkossa Etelä -Kaliforniassa (ja olen varma muualla maassa) ymmärrän, että se on kesäajan loppu ja kesäaikaiset ideat tulevat yleensä alussa. Tapasin kuitenkin äskettäin valitetun viestin, joka sai minut haluamaan säveltää sekä lämpö- ja koirien vaaroista. Käsittelimme kesäaikaisia ​​ideoita sinulle ja lemmikkikoirasi muutama kuukausi sitten oppaan lemmikkikoiran kokouksessa. Joka tapauksessa halusin jakaa joitain tietoja, jotka ovat saatavilla hyödyllisinä näinä kesän viimeisinä päivinä.
Lämmönsuoja sekä koirat
Ensinnäkin saatat jo ymmärtää, että koirilla on tehottomia jäähdytysjärjestelmiä. Koirat eivät hikoile täsmälleen samaa menetelmää sinä samoin kuin minä. Koirat housu hallitsemaan kehon lämpötilaa. Ole erittäin varovainen lemmikkikoiran kanssa, koska he eivät voi turvata itseään äärimmäiseltä kuumuudelta.
Valitettava viesti, jonka sanoin sinulle, piti tehdä K9: n kanssa, joka kuoli lämpimästä uupumuksesta.
Carrolltonin viranomaisten osaston ainoa K9 -upseeri ”Rudy” kuoli kärsiessään lämpimästä uupumuksesta partioyksikön takana.

Valitettavasti Rudy jätettiin ajoneuvoon moottorin kanssa sekä ilmastointi käynnissä hänen kumppaninsa käyneen kokouksessa. Kun Rudyn kumppani palasi, ajoneuvo ei enää käynnissä, samoin kuin Rudy löydettiin matalalla pulssilla ja eläinlääkäri julisti myöhemmin kuolleena. Tarkista koko viesti K9 -poliisi Rudylle.
Jos aiot ottaa lemmikkikoirasi ajoneuvomatkalle, ole erittäin varovainen, jos jätät hänet ajoneuvoon minkään tyyppisiksi ajanjaksoiksi. Ajoneuvosi lämpötila voi nousta kiireessä.
Merkit siitä, että lemmikkikoirasi voi kärsiä lämpöä
Nopea
Kirkkaanpunainen kieli
Punaiset tai vaaleat ikenet
Paksu, tahmea sylki
Masennus
Heikkous
Huimaus
Oksentelu – usein verta
Ripuli
Shokki
Kooma

Asiat, jotka voit tehdä lemmikkikoiralle lämmönsuojalla
Poista lemmikkikoira kuumalta alueelta
Ennen kuin vie hänet eläinlääkärille alentamaan ruumiinsa lämpötilaa kostuttamalla häntä mahtavalla vedellä ja osoittamalla fania häneen – älä käytä kovin viileää vettä
Älä anna hänen kehon lämpötilan nousta niin hyvin
Tarkista peräsuolen lämpötila 5 minuutin välein, kun lämpötila on 103 astetta, lopeta koiran jäähdyttäminen.
Kuivaa lemmikkikoira ja peitä hänet, jotta hän ei menetä yhtä paljon lämpötilaa.
Vaikka lemmikkikoirasi näyttää palautuvan, vie hänet eläinlääkärille tarkistukseen.

Paljon lisätietoja siitä, kuinka lämmönsuoja ja lämmin uupumus, tarkista nämä esineet:
Miksi koirat housutaan?
Lämpöhalvaus
Entä sinä? Onko jotain erityistä, mitä teet lemmikkikoiran viileänä?
Parhaat poiminnot pentuillemme
Paras pennun lelu, josta pidämme: Calkoos -pentulelu w/ syke sekä lämpimät pakkaukset – parhaiten uusille pentuille. Auttaa yksinkertaisuuden stressiä ja ahdistusta uudessa kodissaan.
Paras lemmikkieläinkoiran pureskelu: Bones & Chews Bully Sticks – kaikki koiranpennut haluavat purra, nip ja pureskeltavat. Haluamme käyttää kiusaaja -sauvoja auttaaksemme ohjaamaan näitä ei -toivottuja käyttäytymismalleja.
Parhaat lemmikkieläinkoirien herkut, joista pidämme: hullu lemmikkieläinkoiran juna-herkku-hyödyntämme näitä arvokkaina herkkuina oppaan lemmikkikoiran pentuihimme.
Paras tuore lemmikkikoiran ruokaa, josta pidämme: Viljelijän lemmikkikoira – Pari kuukautta sitten aloimme ruokkia raven tuoretta lemmikkikoiran ruokaa sekä hän pitää siitä! Hanki 50%: n alennuksen ensimmäisestä ostamisesta viljelijän koirasta.

Tutustu paljon enemmän suosikkeihimme uuteen koiranpennun tarkistusluetteloon.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post 10 Menetelmää World Pet’s Day
Next post Bliss naispuolinen riikinkukko ja miesten riikinkukko – Ymmärrä erityiset erot