10 Menetelmää World Pet’s Day

AddThis Sharing Buttonshare -tapahtumaan FacebookFaceBookFaceBookShare -ohjelmaan TwittertWittertWittershare -ohjelmaan PinterestPinterestPinterSThare to Moreaddthismore

Tämä 4. lokakuuta on World Pet’s Day. Ei ole paljon parempaa päivää juhlia lemmikkisi kuin tänä päivänä! Onko sinulla kissa, koira, hamsteri tai käärme, vie kauan kiireistä rutiiniasi näyttääksesi lemmikkisi, että pidät hänestä.

Jos ihmettelet juuri sitä, mitä saatat tehdä lemmikkisi hyväksi, täällä on joitain ideoita:

Ota lemmikkisi kävelylle: Elämä on kiireistä, samoin kuin se on mahdotonta päästä saataville ja liikuntaa lemmikkisi kanssa. Jos olet lemmikkieläinkoiran omistaja, viettää 20-30 minuuttia ottamalla pooch kävelemään korttelin ympäri. Turvallisuuden vuoksi pidä lemmikkikoira hihnassa millään tavalla ja varmista, että säilytät tuhlauspussit ja vettä mukanasi. Kissoille miksi et viettäisi kauan leikkiä hänen kanssaan? Nouse lattialle ja hanki turhaa karvaisen ystäväsi kanssa!

Tee erityinen juhla: paljon eläimiä, jotka haluavat syödä, samoin kuin he pitävät hienosta ruoasta. Jos lemmikkisi ei ole rajoitettua ruokavaliota, kokeile ateria hänelle. On aina hienoin puhua eläinlääkärillesi lemmikkisi ehdotetusta ruoasta. Jos ateriaa ei suositella, voit aina saada hänelle erityisiä herkkuja päivälle – varmista vain, ettet tee sitä.

Hanki uusi lelu: Kaikki pitävät jotain uutta, jopa lemmikkistämme. Miksi et esitellä kissan tai lemmikkikoiran uutta lelua. Interaktiiviset lemmikkieläinten lelut ovat tonnia hauskaa ja pitävät lemmikkisi viihdyttävänä tuntikausia. Koirille kokeile palloa tai pureskeltavaa lelua. Valitse kissoille lelu, jonka hän voi jahdata. Kissat, kuten ilmaista alkeellisia vaistojaan etsimään ja jahdata.

Auta lemmikkisi rentoutumista: Uuden sängyn saaminen lemmikkillesi ei välttämättä tunnu niin ylhäältä, mutta sivelitä tukevan sängyn ja lihaksen tarjoaminen voi todella hyötyä lemmikkisi päivittäin. Tukkevat lemmikkisängyn muotit, jotka ovat ihanteellisia lemmikkisi vartaloon ja tarjoaa vain ihanteellisen määrän mukavuutta tyylikkääseen nukkumaan. Tällaiset sängyt auttavat todella perheen lemmikkejä niveltulehduksella ja muilla nivelongelmilla.

Vie lemmikkisi puistoon: Vaikka tämä on pääasiassa koirille, lemmikkisi vie lemmikkikoirapuistoon on uskomaton tapa näyttää hänelle tarkalleen kuinka paljon välität. Lemmikkisi haluaa pelata samoin kuin frolic muiden lemmikkien kanssa, samoin kuin saatat jopa tehdä uusia ystäviä muiden lemmikkieläinten omistajien kanssa.

Pyydä terveyskerhopäivää: Tarjoa lemmikkisi äärimmäisen hemmottelu päivässä kylpylässä! Sinun ei tarvitse käyttää tonnia rahaa, aseta vain pienen osan suihkuhuoneeseesi lemmikkisi ja hyödyntää huippuluokan shampoosia sekä hoitotyökaluja tarjoamaan lemmikkisi parhaan kohtelun. Älä muista koko kehon hierontaa. Me kaikki ymmärrämme, että se on parasta.

Pidä juhlia: Jos haluat mennä vähän päälle, heitä lemmikkisi juhla. Kutsu sekä naapureita että ystäviäsi sekä lemmikkisi ystäviä löytääkseen liittymisen juhliin. Tee tästä erityinen päivä vain lemmikillesi antamalla hänelle leikkiä muiden lemmikkien kanssa. Voit jopa tarjota herkkuja!

Vie lemmikkisi eläinlääkärille: Vaikka lemmikkisi ei todellakaan halua mennä eläinlääkäriin, vuosittaisen tarkastuksen saaminen on parasta mitä voit tehdä hänelle. Vuotuinen tarkistus auttaa eläinlääkäriäsi selvittämään tarkalleen kuinka terve lemmikkisi on. Lisäksi eläinlääkäri voi todella pystyä lopettamaan kaikenlaiset terveys- ja hyvinvointikysymykset tulevaisuudessa. Riippumatta siitä, mihin päivään menet, pidä mielessäsi pitääksesi lemmikkisi aina terveenä, jotta hän voi verkossa pitkään ilahduttavaa elämää.

Halaa lemmikkisi: Se voi tuntua helpointa asiaa, mutta lemmikkikoiran halaaminen voi kuitenkin hyötyä lemmikkisi paitsi sinäkin. Halaaminen voi auttaa lievittämään stressiäsi, samoin kuin se todella osoittaa lemmikkisi, jota arvostat, samoin kuin hän. Parasta on, että se ei kustannuksia!

Palkitse lemmikkisi: Kun lemmikkisi tekee jotain hyvää, palkitse hänet aina. Tyytyväinen herättää saavutustunne lemmikkissäsi, samoin kuin se opettaa hänelle aina väärästä. Voit palkita lemmikkisi monilla tavoilla, perus lemmikki riittää tai voit vahvistaa sitä loven ja tarjota herkkua. Se on yhtä paljon kuin sinä, jos tarjoat herkkua, varmista, että et tarjoa yhtä paljon.

World Pet’s Day on upea päivä juhlia kaikkia eläimiä ja menetelmää, jota he rikastuttavat elämäämme, joten älä vain istu siellä, nouse ylös ja näytä lemmikkisi vain kuinka paljon pidät hänestä!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Gone Fishin ‘
Next post Lämpömestari ja koirat – ideoita kesäaikaan