Kysy eläinlääkäriltä Dr. Krisin kanssa

Olemme erittäin innostuneita esitelläksesi uuden rutiinitoiminnon Mindful Cat: Kysy eläinlääkäriltä tohtori Krisin kanssa!

Dr. Kristopher Chandroo on eläinlääkäri, tutkija, valokuvaaja, eläinten hyvinvointia puolustaja sekä menestyksen stressin luoja (STS): Tärkeä opas feisty, surkea tai vastahakoinen kissa. Tohtori Kris haluaa kissasi olevan kaksikymmentä vuotta vanha. samoin kuin laskenta! samoin kuin hän haluaa tarjota heille lääkitystä ja hoitoa menetelmällä, joka kuvaa sidoksen kissan ja ihmisen välillä.

Dr. Kris -menetelmät Orleansin eläinlääketieteellisessä sairaalassa Ottawassa, Kanadassa. Vuodesta 1997 lähtien hän on järjestänyt alkuperäisiä tutkimuksia, esityksiä sekä julkaisuja, jotka auttoivat muutoksia, joita uskomme tietoisuudesta ja vesieläimissä kivun ymmärtämisestä. Vuonna 2002 tohtori Kris sai Yhdysvaltain Humane Society of the USA: n matkapalkinnon, joka antoi hänelle mahdollisuuden keskustella kipututkimuksestaan ​​ISAE: n maailmanlaajuisessa kongressissa. Hän asettaa nyt tutkimustutkimuksensa sekä elokuvien tekotaitoja kissan erityiskysymyksiin.

“Uskon, että muutos on tulossa”, tohtori Kris kertoi minulle. ”Muutos siitä, kuinka uskomme kissoista, samoin kuin kuinka miehitykseni toimii kissojen kanssa sekä heistä pitävien ihmisten kanssa. Ymmärrän, että tämä on totta, koska joka vuosi näen enemmän ihmisiä, jotka liittyivät lonkkaan kissansa kanssa. Todistan kauheaa kipua, kun he menettävät heidät. samoin kuin hämmästyttävä yhteys, joka heillä on välillä. ”

Voit löytää lisää tohtori Krisistä hänen verkkosivustollaan.

Olen ollut yhteydessä tohtori Krisiin parin viime vuoden ajan sähköpostitse, ja minulla oli nautinto tyydyttää hänet henkilökohtaisesti viime vuoden amerikkalaisen kissan harjoittajien yhdistyksen seminaarissa Washington DC: ssä. Silloin aloimme puhua kumppanuudesta, jotta saatat ymmärtää tohtori Krisin ja saada ratkaisua kissan terveys- ja hyvinvointi -huolenaiheisiin suoraan häneltä.

“Olen vain yksi eläinlääkäri, joka yrittää selvittää tämän elämän nimeltä”, totesi tohtori Kris, “ja olen saanut nämä karvaiset olennot ympärilläni, joilla näyttää olevan asioita toimivia. He ymmärtävät, kuka he ovat, samoin kuin mitä enemmän kunnioitamme heitä yksilöinä, sitä paljon parempia hoitojamme ja suunnitelmiamme menevät. samoin kuin olen iloinen voidessani jakaa tämän matkan kanssasi. ”

Jätä huolesi tohtori Krisille kommentissa

Kerran kuukaudessa julkaisemme muistutuksen siitä, että julkaistaan ​​huolenaiheesi tohtori Krisille. Hän vastaa niin monta heistä kuin pystyy, samoin kuin julkaisen hänen vastauksensa seuraavassa viestissä. Potkaisemme tätä uutta toimintoa tänään – joten mene eteenpäin ja jätä kysymyksesi!

Ingrid -kuningas

Voit myös pitää:
Kysy eläinlääkäriltä tohtori Krisin kanssa: Dr. Kris vastaa huhtikuun huolenaiheisiin

Kysy eläinlääkäriltä tohtori Krisin kanssa: Dr. Kris vastaa kesäkuun huolenaiheisiin

Kysy eläinlääkäriltä tohtori Krisin kanssa: Dr. Kris vastaa maaliskuun huolenaiheisiin

«Voisiko melkein näkymätön kissan pentue parantaa suhdettasi?
Giveaway: Wood -keltainen tunneli Happy Bit Rascalsista »

38 kommenttia Ask -eläinlääkäristä Dr. Krisin kanssa

Heike Garbe sanoo:

28. tammikuuta 2019 klo 14.19

Huoleni on, mitä ruokkia kissan, jolla on diagnosoitu CKD. Useimmat eläinlääkärit suosittelevat Royal Caninin, Purina Pro Life- tai Hillin tieteen munuaisruokaa ikään kuin nämä ovat parasta ja vain käytettävissä olevia ruokia, jotka auttavat heitä. En voi auttaa uskomaan, että on olemassa muita ruokia, joita he saattavat syödä. Haluan, että kissani on valintoja samoin kuin haluan, että hänellä on myös etäisyys, samoin kuin olen kiinni kallion ja vaikean sijainnin välillä, koska jos eläinlääkärit määräävät parhaimpia ruokia, en minä en ole t haluavat mennä vastaan ​​sitä, mitä he sanovat, samoin kuin mahdollisesti satuttaa kissani. Auttakaa.

Vastaa

Ingrid sanoo:

28. tammikuuta 2019 klo 16.52

Proteiinien rajoittamista ei ehdoteta vasta CKD: n erittäin lopullisiin vaiheisiin. Tämä artikkeli selittää mitä ruokkia, Heike:

Vastaa

Heike Garbe sanoo:

28. tammikuuta 2019 klo 18.32

Kiitos vastauksestasi. Tarkistin antamasi artikkelin sekä ymmärrykseni, jos kissan on vaihe 3, voin silti löytää vielä yhden kissan ruoan, jolla on korkea laadukas proteiini, sekä matala fosfori sen sijaan Tarjotaan vain eläinlääkärin klinikoilla?

Vastaa

Ingrid sanoo:

29. tammikuuta 2019 klo 6.13

Uskon, että se on oikein, heike. Voit myös kuulla kokonaisvaltaisen eläinlääkärin kanssa, jolla on paljon parempi ymmärtää kissan ravitsemusta kuin monet perinteiset eläinlääkärit.

Vastaa

Connie Goeden sanoo:

7. maaliskuuta 2017 klo 10.43

Tohtori Kris, minulla on ulkopuolinen kissan, jonka otin 2 vuotta sitten niin kuin hän ei todellakaan halua olla sisällä. Hänellä on FIV, joten vaadin todella pitää hänet, mutta hän on kurja, jos hän ei voi mennä ulos. Minun vaaranani oli pitää hänet vain yöllä ja osana päivää. Kun en anna häntä ulos, hän osoittaa tyytymättömyytensä pissamalla asioita. Kuinka voin kouluttaa häntä tekemään jotain muuta, jotta voin ymmärtää, kun hän haluaa?

Vastaa

Suzannenullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Kysy kissan dokumentista: kivun hallinta, tumma piste nenän yläpuolella, sieni -infektio ja muut
Next post Kyjen ulkoinen Hound Pet Dog Backpack Review