Tapaa kissa maailman kovimmalla nurmuksella

Englannin 12-vuotiaalla kissalla on Guinnessin maailmanennätys “kovimmasta nurisevasta kissasta”. Ruth Adams hyväksyi Smokeyn, joka oli silmiinpistävää merkintää, noin kolme vuotta sitten, kun Adams etsi vanhempaa kissaa, joka tyytyy pysymään pääosin sisätiloissa. Smokey tervehti Adamsia heti, kun hän astui häkkiinsä turvakotiin, kävellen häntä kohti häntä pidettiin korkealla, hieroen jalkojaan vasten ja nurisee. erittäin kovaäänisesti.

Smokey ja hänen ujo musta seuralainen Sooty asettui nopeasti Adamsin kotiin. ja Smokey jatkoi nurisemaan. “Hänen purransa muistuttaa kurkkuunsa juuttunutta kyyhkynen”, Adams sanoo. “Joskus hän nurisee niin äänekkäästi, että hän tekee hänestä yskän ja räjähtää.”

Kuinka kovaa Smokeyn purr on? Ehdotettuaan nurmikilpailua paikallisella radioasemalla, joka auttaa levittämään spay-neutraaliviestin kissojen suojaamiseksi, Ison-Britannian johtava kissan hyvinvointia koskeva hyväntekeväisyysjärjestö, Smokeyn purr mitattiin 80-85 desibelissä, mikä vastaa ruohonleikkuria, tyhjöpuhdistusainetta tai Boeing -lentokone, joka tulee laskeutumaan mailin päässä.

Adams päätti jättää hakemuksen Guinnessin maailmanrekisteriin, ja sen jälkeen kun Smokeyn kodissa tehtiin useita kokeita eläinlääkärin valvonnassa varmistaakseen, että Smokey ei ollut kohtuuttomasti stressaantunut, Smokeyn tunnustettiin saavuttaneen ”kotimaisen kissan äänekkäin nurha. ” Prosessi hakemuksesta maailmanlaajuiseen kuuluisuuteen kesti 15 viikkoa.

Yleinen Smokeyn päivä sisältää edelleen perheen hereillä ensimmäisessä tilaisuudessa ja välittömän ruokinnan pyytämisessä. Aamiaisen ja lyhyen ulkona käymälän tauon jälkeen (hänellä on kissan ovi, mutta koska hän sopii hänen asemaansa maailman tunnettuna kissana, mieluummin, että ovi on avattu hänelle), Smokey jää eläkkeelle suosikkiikkunan kynnykseen perusteelliseen kylpyammeeseen. Sitten hän seuraa Ruth Adamsia tietokoneeseen ja auttaa työssään usein yrittämällä istua näppäimistöllä.

Smokeyn suosikki aikaisempi aika on sukkien varastaminen Adamsin makuuhuoneesta. Hän puhuu sukkien kanssa tallettaessaan niitä koko taloon, mutta ei palauta niitä.

Lounasaikaan Smokey siirtyy keittiöön ja käyttää hänen erinomaista purreaan toivoen, että Adams pudottaa tahattomasti jotain, kun hän valmistelee omaa lounastaan.

Ilta -ateriansa valmistuttuaan Smokey unohtaa heti, että hän on syönyt, ja jatkuu äänekkäästi, kun Adams valmistelee perheen illallista pyytäen paljon enemmän herkkuja. Iltaisin Smokey liittyy olohuoneen perheeseen katsomaan televisiota. “Hän muistuttaa pikemminkin pala ylikypsä brie -juustoa, kun vatsa” kaataa “tuolin käsivarteen”, Adams sanoo. Smokeyn äänekäs purr hukkuu usein television äänen.

Smokey on osallistunut useisiin varainhankintatapahtumiin kissojen suojaamiseksi ja RSPCA: lle. Adams on myös ottanut Smokeyn puhuakseen paikallisten koululaisten kanssa. “Haluan vangita lasten mielikuvitukset”, sanoo Adams, “ja mielestäni kissan ja Guinnessin maailmanennätysten sekoitus voi stimuloida heidän luovuuttaan, jotta he voivat kertoa omat tarinansa.” Siitä huolimatta, että Smokey on maailmankuulu, se ei saa tuloja tai sponsorointia, ja Adams on kaukana Guinnessin maailmanrekisterin asettamisesta aiheutuvien kustannusten palauttamisesta.

Adams toivoo, että Smokeyn kirjan Smokeyn myynti: Erittäin kova nuriseva kissa auttaa kuluissa, mutta paljon enemmän kuin hän haluaa, että kirja kiinnittää huomiota kissan kysymyksiin ja edistää kissojen hyvinvointia. “Smokeyn tarina näytti minusta niin upealta”, Adams sanoo. “Se on yksi niistä” köyhistä kitty tekee hyviä “tarinoita, jotka vain oli kerrottava.” Kirja on sekoitus fiktioa ja tosiasioita. Smokey itse kertoo, ensimmäinen osa on fiktio, koska Adams sanoo: “Emme koskaan tiedä, mitä hänen entisissä kodeissaan ja asunnossaan tapahtui.” Toinen osa on tosiasioihin perustuva ja kuvaa, kuinka Smokeyn kyky löydettiin mainostamalla eläinten hyvinvointiviestejä. Kirja sai hehkuvan arvostelun toiselta tunnetulta brittiläiseltä kissalta, Larry The Downing Street Cat.

Smokey ottaa julkkisaan askeleen. “Sen lisäksi, että hän on asettanut jonkin verran painoa kaikista namia -kinkkujen lahjojen bitteistä, joita käytämme Smokeyn Purr -harjoittelujaksossa, hän ei ole muuttunut ollenkaan”, Adams sanoo. “Hän vain uskoo, että hän on raikkaasti normaalia, että hän on rakastunut.”

Lisätietoja ja kuvia saat Smokey The Purring Cat -sivustolta.

Kuva Alistair Tait ja Ruth Adams. Tämä lyhyt artikkeli julkaistiin alun perin Cat Fancy Magazine -lehden kesäkuun 2012 numerossa Oikeudella tyytyväinen kissa. Lyhyt artikkeli voitti huippuosaamistodistuksen kissan kirjoittajien yhdistykseltä.

[adrotate banneri = 117]

Ingrid -kuningas

Saatat myös pitää:
Mews ja Nips: Purraako kissat, kun ihmiset eivät ole lähellä?

Kissan purr: biomekaaninen paranemismekanismi?

Mews ja nips: monimutkainen totuus kissan nurjasta

«Bissell nosta deluxe -lemmikkieläinten syväpuhdistusarviointi
Giveaway: Kirjoita voittamaan instinct Limited Acredent Dieds -siirtolaitteita kissasi ja suosikkisuojallesi »

6 kommenttia Meet the Cat -tapahtumassa maailman kovimmalla nurmuksella

Savu-null

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post 2 vuoden blogin vuosipäivä: Oppitunnit, kohokohdat ja paljon kiitoksia
Next post Syksy saapuu, kipu on keskittyminen tässä kuussa, samoin kuin tiesitkö …