Bella kertoo keskustelut MWD Emirin ja CWD Carlosin kanssa: eläkkeellä olevien sotakoirien

Addthis Sharing Buttonshare -sovelluksen omaksuminen FacebookFaceBookFaceBookShare -sivustolle TwittertWittertWittershare PinterestPinterestPinterStshare to Moreaddthismore2K

Äskettäin – ja ilmoitan juuri viime kuussa – Saha Facebookissa levitetty julkaisu, joka on peräisin Causes.com -viehätysvoimasta otsikossa ”Stop Armed Force -sota -sodan lemmikkikoiran eutanasia -ohjelma”, mikä tarkoittaa, että asevoimat rutiininomaisesti estävät koiria lopussaan. palvelu. Joten epätodellinen !! Tehokas 6. marraskuuta 2000 HR 5314 avasi eläkkeellä olevien asevoimien työkoirien (MWDS) adoptiopolun entisten K-9-käsittelijöidensä ja pätevien siviilien henkilökohtaisiin taloihin. Vuonna 2010 vain kahdeksan vuoden 2000 MWD: stä tehtävästä lopetettiin lääketieteellisiin tai aggressioongelmiin. Noin 300 eläkkeellä olevaa koiraa asetetaan adoptioon vuosittain, mutta kysyntä on kuitenkin noussut ja yleensä on pitkä odotuslista. Paperityöt vievät melko hetken. Hyväksymismaksua ei ole, mutta adoptoijien on kuitenkin maksettava kuljetuskustannukset, jotka voivat olla erittäin korkeat, jos lemmikkikoira on jätetty eläkkeelle vieraassa maassa. Sekä koirat että adoptorit seulotaan; Koiria tutkitaan yksityisessä kodissa soveltuvuuden suhteen, samoin kuin adoptoitaan on oltava sopiva lemmikkikoiran käsittelijä, jolla on taistelukokemus.

Tämä on minun furrend, eläkkeellä oleva MWD Emir hänen hoitajansa kanssa päivistä uransa varhaisessa vaiheessa:

Emiria koulutettiin räjähteiden havaitsemiseen ja partioon, palveli 6 vuotta asevoimissa 4 lähettämällä Irakiin. Hän jopa toimi turvallisuutena presidentti George W. Bushille. Emir on nyt eläkkeellä ja asuu samoin kuin adoptiolaudallaan sekä MWD ULI: llä, samoin eläkkeellä olevalla MWD: llä.

Organisaation asevoimat, jotka työskentelevät lemmikkikoiran adoptioita, samoin facebookissa täsmälleen saman nimen mukaan, ovat henkilökohtainen voittoa tavoittelematon organisaatio, joka on sidoksissa Yhdysvaltojen sotakoirien yhdistykseen, ja palvelee useita toimintoja tarjottavien MWD: ien verkottumisen tueksi, tarvikkeet auttavat kuljetuksessa , Rehoming, samoin kuin elämän lopun ja kunnioituksen määräykset.

Tämä on minun furrend, eläkkeellä oleva CWD Carlos:

Carlos jäi eläkkeelle sopimuksella työskentelevänä lemmikkikoirana ja koulutettiin räjähteiden havaitsemiseen. Hän on työskennellyt sekä Irakissa ja Afganistanissa. Hän perusti ikään liittyvän kaihi- että eläkkeelle siirtymisen, odottaen Afganistanissa, kunnes suunnitelmia voidaan tehdä hänelle talon ja hyväksyä.

CWD: t ovat sotakoiria, jotka tekevät täsmälleen samat tehtävät kuin MWD: t, paitsi että heillä on henkilökohtainen liiketoiminta palvelemassa armeijan kanssa. Heille ei anneta täsmälleen samoja arvopapereita kuin MWD: t palvelun lopussa. Lemmikkieläinkoiran kohtalo riippuu tarkalleen siitä, kuinka urakoitsijayritys harjoittaa liiketoimintaa. Tämän eron ja henkilökohtaisten yksityisten pelastusryhmien ymmärtämiseksi on käynnissä pyrkimyksiä, jotta eläkkeellä olevien CWD -levyjen palauttamisessa astuu eteenpäin.

MWD: t tai CWD: t eivät saa eläkepalkkaa tai eläke -etuuksia. Paljon kokemusta työhön liittyvistä vammoista, mukaan lukien PTSD, joka tarvitsee jatkuvaa lääketieteellistä hoitoa, jonka heidän käyttöönottajansa maksavat taskusta. MWD: n luokittelemiseksi asevoimien koirajoukkojen jäseniksi luokitellaan uudelleen kulu, ottaen ne pois laitteiden luokittelusta, siirtävät ne paikkoihin, joissa ne ovat paljon todennäköisemmin hyväksyttyjä – todennäköisimmin AFB: tä, missä jo on jo olemassa Adoptio -ohjelma, samoin kuin tuotetaan A osoittaa kerätäkseen varoja sairauskuluihinsa.

Sekä Carlos että Emir on tällä hetkellä nimitetty asevoimien lemmikkieläinkoirien luokituksessa vuoden 2012 American Humane Association Hero Pet Dog Awards -palkinnossa.

Haluaisin kiittää sekä Carlosille että Emirille siitä, että se tarjosi minulle tämän tyylikkään mahdollisuuden löytää paljon enemmän sotakoirista heiltä. He ovat toimittaneet minulle useita resursseja suositukseen ja olen sisällyttänyt linkit tähän. Ne ovat erinomaisia ​​isänmaallisia ja minulla on kunnia olla heidän yrityksessään. Kiitos palvelustasi, Carlos ja Emir, maasi on kiitollinen.

Bella on PetMeds TV -mainoksen tähti!

Bella

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Seresto Flea -kaulus koirien katsauksesta
Next post Mitä odottaa, kun koirasi on Heat