Musta Maine Coon -kissat – huippuvalokuvat, persoonallisuus, väri ja tosiasiat!

Jos olet törmännyt mustaan ​​Maine Coon -kissaan, olet epätavallisessa liiketoiminnassa. Majesteettinen Maine Coons on houkuttelevia olentoja/ hyödyntää leijonamaisia ​​harjaaan, valtavia varpaita, lävistäviä silmiä ja samoin kokoa, nämä kaunottaret ovat päätyneet sekä kuumiksi ja halutuiksi kissojen jälkeen.

Kuten paljon kissanrotuja, Maine Coonia on saatavana suurissa väreissä ja kuvioissa. Kun Maine Coon on ylittänyt reitin, olet ehkä jopa uskonut tähän suureen mahdollisuuteen. Voiko jotain täysin mustana pääasiallisena coonina?

Maine Coon -kissat voivat olla ehdottoman mustia, sävy, joka ymmärretään muodollisesti vahvaksi mustaksi. Toisaalta kitty, paljon kaveria ja naisia ​​uskoo, että häpeällinen Maine Coon on usein musta savu.

Löydä menetelmät kertoa molemmat takit syrjään, samoin kuin ihmiset ovat uteliaita mustien Maine Coonsin toimesta.

Musta Maine Coon -kissat

Hellävaraiset jättiläiset näkyvät kaikissa väreissä, joita näemme ylimääräisissä kissoissa, ja käyttävät tabby -värejä säännöllisimpiä värejä, mutta musta on väri, joka on ehdottomasti houkuttelevin ja ei kaikista niistä nähty. Mitkä ovat mustat Maine coon -kissat?

Black Maine Coon -kissoilla on hallitseva mustanfuregeeni yhdessä puhdasrotuisten Maine Coonsin ominaisuuksien kanssa. He ovat kaikki mustat furblack- ja savunvärit sekoittuvat silmiin.

Mustat Maine Coon -kissat ovat jonkin verran harvoin toisin kuin muut turkinvärit ja kuviot. Pimeän Maine Coonin kustannukset ovat tällä hetkellä välillä 1000 dollaria – 2500 dollaria sekä kittiä että aikuisia.

Jos olet onnekas, sinulla on kyky tavata tai hallita yksi niistä arvostettu kissat muutamissa sen herkullisissa väreissä: tumman mustana.

Maine Coonista on tullut laillinen uutuus kissan faneille. Opas noudattamalla näitä sensaatiomaisia ​​kissoja on syvällä niiden hauskimmassa värissä: puhdas, turkki!

Musta on vain yksi viidestä kiinteästä Maine Coon -takinväristä ja vahva musta Maine Coon sisältää hiilimusta turkista juurista kärkeen. Tumman savua Maine Coon on vaaleampi alkuperä yhdessä oman kaulan ruffin kanssa, samoin kuin korvatuftit ovat hopeaa.

Mustan Maine Coonin pinta näyttää tyylikkäältä ja ilmaisematta, koska se on yleinen merkin puuttuminen. Vaikka Maine Coon voi tuntua syrjäiseltä, se on samoin untuvainen ja positiivinen kuin yksi Mainen väri Mainen Coon. Tämä yksivärinen kasvo on vain vaikea nähdä.

Voivatko Maine caon -kissat olla mustia?

Maine Coon -kissat saattavat olla mustia. Tämä on yksi harvinaisimmista turkisväreistä, jotka näet tälle tietylle rotulle, samoin kuin suuri osa tästä on liittynyt mustan värin geeniin. Myös Maine Coon päätyi täysin mustaksi, vanhempien on myös oltava puhdasrotuisia Maine Coons.

Aivan kuten amerikkalaisten lyhyiden rodujen kanssa yhdessä muiden rotujen kanssa, paljon värejä ja kuvioita näyttävät kissan kanssa yhdessä kiinteiden aineiden, kuten mustan, harmaan, punaisen, sekä valkoisen läsnäolon kanssa.

Vahva musta, samoin kuin vahvan mustan variaatiot ovat myös mahdollisia Maine Coon -värejä, jotka pituudet samanlaisen määrän kuin nämä paljon säännöllisempiä kissoja.

Mutta monilla turkikerroksilla, joten voi olla jonkin verran harvinaista hankkia Maine Coon, joka ei osoita minkäänlaista eri väriä jälkiä.

Esimerkiksi menetelmällä olet paljon taipuvainen löytämään mustan savua Maine coonin tai erilaisen bi-väriyhdistelmän pikemminkin kuin kiinteän mustan. Kaikki nämä ovat yksinkertaisesti muutamia rodun etuja ja haittapuolia.

Mikä tekee Maine Coon -mustasta?

Kaksi näkökohtaa selvitetään, luoko Maine Coon -pentu kiinteän mustan takin:

Molempien vanhempien on tuotava hallitseva mustavärinen geeni (alleeli), johon viitataan nimellä B

Kissanpentujen on myös perittävä recessiivinen ei-agouti-geeni (a) varmistaaksesi, että tabby-kuvio ei näy.

Jos Maine Coon -kissanpentu on musta savutakki, jossa jokainen hiusakseli on mustaa ideassa ja juuressa valkoinen, estäjägeeniä on oltava läsnä estämään pigmenttiä astumasta kunkin hiuksen juureen.

Kaksi näkyvää Black Maine Coon -takkia

On olemassa monia upeita mustia kissanrotuja, samoin kuin Maine Coon on korkealla luettelossa.

Ovatko Black Maine Coon -kissat harvinaisia?

Kyllä, jopa mustat Maine Coon -kissat ovat jonkin verran harvinaisia. Black Maine Coons on paljon vähemmän säännöllisiä, koska heidän tabby -kollegansa. Maine Coon on musta millään tavalla 3 kerrosta turkista, mahdollinen poikkeus hiuksesi korvien päissä.

Minkä tahansa tyyppiset mustat kissat ovat suhteellisen harvinaisia, mikä tekee Maine Coonista epätavallisen ja ainutlaatuisen olennon.

Kuten rutiininomaiset mustat kissat, myös Black Maine Coons ei ole niin haluttu kuin eri värien jälkeen, taikauskon seurauksena ne ovat huonoa omaisuutta. Vaatimuksen puute ehdottaa, että mustalla Maine Coons on harvemmin.

Onneksi mustien kissojen taikausko on nyt alkanut haalistua, samoin kuin tämän mustan Maine Coonin silmiinpistävät ulkonäöt ovat päätyneet paljon enemmän arvostetuimmaksi.

Maine coonKissat näyttävät samoin värin nimeltä Black Smoke. Tämä tarkka tarkoituksellisesti kasvatettu väritys on monikerroksinen kissan turkista.

Turkin vihjeistä tulee perinteinen musta väri, joka haalistuu sekä vaaleampaan väriin ja samoin on erittäin maltillinen tai valkoinen alkuperää.

Kuinka kasvattajat saavat Maine Coonsin olevan kaikki musta?

Ihmiskissat saavat värigeenit äideilleen, vaikka naiset saavat värejä jokaiselta vanhemmalta. Kissan suunnitelma voi olla saatavana joko heidän äidistään tai isästään. Kissan saamiseksi suurelle värille sen vanhempien joukossa on myös oltava väri.

Tämän vuoksi paras valinta kasvattajille, jotka tuottavat häpeällisiä Maine Coons -sarjaa, on vain kaksi vahvaa mustaa vanhempaa. Tätä on usein vaikea löytää, mutta se ei ole toivoton, samoin kuin lisääntyvä määrä kasvattajia voi suorittaa sen, jos vaatimukset ovat vaatimuksia.

Jos jalostukseen tarjotaan helposti Musta Maine Coon, sen pitäisi olla naisellinen.

He todennäköisesti tuottavat mustia, kaveri Maine Coons. Tämä esittelee kuitenkin pienen ongelman kasvattajille. Ajattelemalla, että Black Maine Coons on paljon taipuvaisempi löytää sotkusta, löydät paljon enemmän miespuolisia Maine Coons -sovelluksia helposti saatavilla ja vähemmän kavereita!

Tämä perinnöllinen taipumus voi selittää vetoomuksen löytää aito musta Maine Coon.

Viime aikoina mustilla Maine Coonilla, kuten monilla mustilla kissoilla, voi olla sairauden immuniteetti. Perinnöllinen mutaatio ASIP, joka toimittaa mustia kissoja kiiltävän, kiinteänvärisen turkiksensa, joka voi mahdollisesti torjua vaivoja, mukaan lukien fiv, jota kutsutaan myös kissan apuvälineiksi.

Koska tätä ei ole osoitettu lopullisesti, se voi olla loistava etu häpeällisen Maine Coonin hallussapidossa!

Tyypit mustat Maine coon -kissat

On olemassa pari tyyppiä mustia Maine coon -kissoja, joista haluat säilyttää nautinnon. Täällä olen tarjonnut erilaisia ​​turkkiväriyhdistelmiä, jotka näet yhdessä valokuvien kanssa.

Musta savu maine coon

Tämä on todella nähty Black Maine Coon Kitty, jonka näet. Se ei ole vahva musta turkisväri, mutta yhdistelmä valkoisia ja harmaita sekoitettuna. Mustat savua Maine coon -kissat saattavat olla takin kuviointia, samoin kuin todella upea.

Yleensä omituisimmat osat koskevat todennäköisesti kasvojasi, samoin kuin kaulaa ympäröivää takkia ja leuka -aluetta tulee olemaan värien yhdistelmä. Aivan kuten muutkin Maine Coons -tyyppiset, silmät ovat todennäköisesti kellertäviä.

Korvien sisäpuoli on yleensä vaaleampi väri, mutta niistä on tiivistetty voimakkaalla mustalla turkisilla.

Kun se koskee tummaa savua Maine coon, kyse on pigmentoinnista. Eumelanin on asia, joka laukaisee savuvaikutuksen. Ala -takki on todella valkoisten yhdistelmä, mutta väri on normaalisti kiinteä valkoinen suoraan vihjeissä.

Vastoin voimakasta mustaa painosta, savuväri on yhdistelmä nauhoitettuja karvoja. Se on tummempi kohti loppua, mutta kun astut syvemmälle turkista, niin vaaleampi väri todennäköisesti saa.

Joten vaikka se voi näyttää siltä, ​​että se on yksi yksiväri jokaiselle hiusrakkulolle, niin se on todella monivärinen, mikä tekee tästä ainutlaatuisen ja arvokkaan kissan.

Vaikka ne ovat kissoja, jotka ovat arvokkaita, ne eivät ole niin harvinaisia. Savu Dark Maine Coons on melko tyypillinen kasvattajille.

Vahva musta Maine coon -kissa

Vahva Black Maine Coon Kitty on seksikkämpi takin väri. Takki on hiukan rikas, musta väri kokonaan. Tämä sävy kulkee korvissa, käsitellä samoin kuin häntä, samoin kuin silmät ovat keltaisia, mutta ne saattavat olla myös ruskeita. Seuraukset ovat usein mustia.

Vastoin savuvarianttia, aluslaiva on ehdottoman häpeällinen. Ei ole minkäänlaista skenaariota, jossa turkki on monivärinen, minkä seurauksena on melko perustava valita vahva Black Maine Coon verrattuna muihin variaatioihin.

Tällä hetkellä on joitain muunnoksia tästä kissasta, jolla voi olla hieno kohtalainen väri aluskerroksessa.

Jos huomaat myöhemmin, niin se ei ole aito kiinteä kissa. Vaihtoehtoisesti saatat käsitellä savua musta Maine Coon, joka on lähempänä vahvaa.

Se on ratkaisevaa tietoa, varsinkin jos saat kasvattajalta, joka pyrkii välittämään sen vahvana mustana kissana.

Paljonko musta Maine Coon on?

Kuten muutkin kissat, sukupuoli, väri, samoin kuin ikä ovat merkityksellisiä häpeällisen Maine Coonin kustannuksiin. Puhdasrotuinen Maine Coon -kasvattaja voi kuluttaa 400–2200 dollaria näille bit -kauneuksille.

Alla oleva kaavio osoittaa likimääräiset hinnat erityyppisille mustille maine coon -kissoille. Muista, että nämä kustannukset muuttuvat merkittävästi morsiamen, paikan ja tarpeen mukaan.

Ikä
Sukupuoli
Väri
Likimääräinen hinta

Kissanpentu
Uros
Musta
1000–2000 dollaria

Aikuinen
Uros
Musta
700–1500 dollaria

Kissanpentu
Nainen
Musta
1000–2000 dollaria

Aikuinen
Nainen
Musta
800–1200 dollaria

Kissanpentu
Uros
Musta savu
1700 dollaria-2500 dollaria

Aikuinen
Uros
Musta savu
1100 dollaria-1700 dollaria

Kissanpentu
Nainen
Musta savu
1100–1500 dollaria

Aikuinen
Nainen
Musta savu
1000–1300 dollariaLöydäksesi kunnioitetun Maine Coon -kasvattajan siirtymällä kissan fancier’s Association -rotujen selaussivulle. Muista, että Mainen Coonsin harvinaisuuden on ehkä oltava valmis matkustamaan etsimään uutta kissasi.

Hyvämaineiset kasvattajat ovat antaneet kissojensa kasvaa samoin kuin löydettäessä samoin kuin äidistään, heillä on kaikki tarvittavat paperityöt ja rokotustiedot, voivat vastata peruskysymyksiin, samoin kuin ne eivät käytä ahkeraa myyntitaktiikkaa .

Hienoin tapa selvittää, mitä saat kasvattajasta, olisi puhua muille, jotka ovat käyttäneet kyseistä kasvattajaa tai tarkistaa verkossa olevat arvioinnit.

Lisäksi on tärkeää nähdä alue, jolla kissat on kasvatettu, ja kasvatetaan sen lainaamiseksi siistiksi ja ymmärtämään, että sijainti on ehdottoman ilmainen ja avoin, häkän sijaan.

Jos et halua saada Black Maine Coonia terapeutin avulla, voit yrittää löytää sellaisen adoptoitavaksi kaupungista. Verkkosivustot, kuten Petfinder.com, sekä adoptapet.com, sallivat sinun sijainnin vaatimuksiisi ja löytää eläimiä omaksua.

Maine Coonia on vaikea löytää turvapaikasta. Tilanteessa sinulla on nähtävyydet pimeään Maine Cooniin, niiden löytäminen voi viedä kauan, samoin kuin sinäkin vaaditaan mennä hakemaan niitä.

Kuinka valtava musta Maine Coon -kissat saavat

Maine Coons on varmasti suurin kotieläinten kissanrotu yhdessä mustan Maine Coonin kanssa, niiden väri ei vaikuta. Mies Maine Coons arvioi yleensä missä tahansa 11-18 lbs, kun taas naiset arvioivat 8-12 lbs.

Mutta monien Maine Coonien on ilmoitettu olevan raskaampi. Pitkien sekä kovien lisäksi ne yleensä saavuttavat tyypillisen 3,3 jalan ajanjakson.

Niiden kasvuvauhti on hidas, samoin kuin, toisin kuin muut kissanrotujen, joten he eivät välttämättä saavuta koko mitat ja painoaan, kunnes ne ovat noin 3 -vuotiaita.

Mustat Maine Coons ovat hieman tuoretta kotieläinten kissanrotuja, samoin kuin niiden paljon erilaisia ​​piirteitä tuotettiin eloonjäämismekanismeiksi. Niiden massiivinen koko ja ominaisuudet etenivät vuosien varrella taistelemaan viileä ilmasto.

Heidän korvansa ovat hyvin täynnä lämpöä, samoin kuin heidän tukkaiset tummat pyrstöt voivat kääriä vartaloaan lämmön säilyttämiseksi. Maine Coonsilla on melko valtavia kynsiä, joiden ajatellaan kasvavan sopeutumisesta eläimistöön Euroopassa ja Mainessa, jotka toimivat eräänlaisena lumikenkäinä.

Heidän turkiksen on myös erittäin pitkittynyt ja muodostuu kolmeen ainutlaatuiseen pituuteen. Tämä turkki on paljon runsaampaa lämmölle, mutta ei tiheä tunne, mikä osoittaa tämän kissan hoitamisen ei ole niin kovaa kuin muille pitkittyneille rotuille.

Maine Coon -kissat ovat olleet suosittuja rasvaisen turkiksensa suhteen, joten muista tämä mielessä, kun löydät valintoja pukeutumiseen.

Mitkä ovat tärkeitä osia mustan Maine Coonin hoidosta

Black Maine Coons -vaatimus asianmukainen ravitsemus, hoito, terveys ja hyvinvointihoito, hoito sekä harjoitus. Vaikka monet vaatimukset ovat paljon kuin eri kissojen vaatimuksia, tällä ainutlaatuisella kissan rotulla ei ole minkäänlaista yksikköä, on pidettävä mielessä.

Maine Coonin ravitsemus

Mustat Maine Coon -kissat ovat olleet valtavia hahmoilla kissanpentuina. Mutta on silti huomattavaa, että he eivät päätyneet lihaviksi.

Tämä on usein hämmästyttävän vaikeaa ottaen huomioon, että ne kasvavat, koska he eivät saavuta koko kokoaan vasta noin kolmen vuoden ikäisiä.

Lisäpainon saavuttamiseksi heille tulisi ruokkia huolellisesti – tasapainoinen ruokavaliosuunnitelma, jossa on paljon proteiinia, hyödyntämällä nautintoa, jota pidetään osien hoidossa ikänsä perusteella.

Monet eläinlääkärit ehdottavat, että Maine Coons, toisin kuin muut kissat, ei pitäisi sallia ruokkia. Pikemminkin ne tulisi ruokkia kolme tai neljä kertaa päivittäin märän ravitsevan ruoan kanssa.

Ole varovainen antamaan Dark Maine Coonin paljon herkkuja! Maine Coon -kissat ovat olleet suosittuja nälkäisiksi, mutta jos asetat heidät suureen ruokintaohjelmaan, he eivät saa paljon painoa.

Eläinlääkärilläsi on ehdotuksia erittäin suurista lemmikkieläinruokatyypeistä, jotka ravitsevat Musta Maine Coonia, minkä tahansa tyyppisten vitamiineiden tai lisäravinteiden lisäksi ruokavalion kasvattamiseksi.

Maine Coonsin hoitaminen

Maine Coonsin on hoidettava säännöllisesti, yhdessä mustan Maine Coon -sovelluksen kanssa ei tule olemaan poikkeus. edellyttäen, että he vaativat puhdistusta päivittäin, jos mahdollista. Yritä puhdistaa oma Musta Maine Coon 2 tai 3 kertaa viikossa puhdistaa vähintään.

Jos siivoat kissasi joka päivä, samoin kuin heidän turkiksensa ei päätyisi mattoon helposti, metallinen kampa, joka käyttää laajoja hampaita, saa todennäköisesti tehtävän hyvin.

Voit myös vaatia uskoa puhtaasta, joka on erityisesti tarkoitettu pitkäaikaisille kissoille, samoin kuin tällä on epäsuotuisa koukkuja että niiden keskuudessa

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Daisy’s Outdoor Adventures
Next post Portiootit lemmikkisi ruoansulatus- ja immuunijärjestelmän terveys