PET -lääkkeet auttamaan virtsan vuotamista vanhempien koirien

addThis Sharing Buttonshare -tapahtumassa facebookfacebookfacebookhare -ohjelmaan Twittertwittertwittershare -ohjelmaan PinterestPinterestPinterStshare to Moreaddthismore9

Yksi vanhempien koirien paljon tyypillisemmistä virtsavalituksista on, kun eläinten huoltajat alkavat löytää virtsan lätäköitä, joissa koirat lepäävät tai nukkuvat yöllä. Tämä tyypillinen kysymys johtuu yleensä virtsaputken ympärillä olevien hermojen heikkoudesta, joka on virtsarakon ulosvirtaus. Kun virtsaputken ympärillä olevat lihakset ovat löysät tai rento, virtsan vuoto voi tapahtua, kun lemmikkikoira lepää tai nukkuu.

Vaikka tämä kysymys on suhteellisen tyypillinen spayed- ja kastroitujen perheen lemmikkieläimissä, on useita tehokkaita reseptilääkkeitä, jotka voivat auttaa. Monien vuosien ajan käytettiin käyttämään pieniä estrogeenihormoniannoksia tuotteen kanssa, joka ymmärretään Stilbestroliksi tai DES: ksi. Koska hormonaalisten sivuvaikutusten pienestä vaarasta on kuitenkin yksi lisää lääkitys, jota kutsutaan fenyylipropanoliamiiniksi tai Proiniksi, korvasi DES: n tyypillisimmänä vaihtoehtona käsitellessä lemmikkieläimiä. Kokemukseni mukaan paljon koirien virtsan vuotamista voidaan hallita riittävästi Proinin kanssa, mikä kiristää virtsaputken ympärillä olevia lihaksia.

On kuitenkin ratkaisevan tärkeää saada täydellinen lääketieteellinen arvio, mukaan lukien virtsanalyysi sekä mahdollisesti verityö muiden mahdollisten taustalla olevien laukaisevien ja virtsainfektioiden politiikan ratkaisemiseksi ennen ensin ennen lääkkeiden määräämistä virtsan vuotamista varten. Muita kokonaisvaltaisia ​​tuotteita, kuten homeopet -vuotoja, ei myöskään voida kokeilla, mutta kokemukseni mukaan nämä muut lääkkeet ovat paljon vähemmän tehokkaita virtsainkontinenssin tai koirien vuotamisen hallitsemiseksi.

Inkontinenssi

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Bella kouluttaa uutta työtä: Therapy Dog, osa I
Next post Petmeds® -vatsa tai vatsan turvotus koirilla