Petmeds® -vatsa tai vatsan turvotus koirilla

AddThis jakaa painikkeet FacebookFaceBookFaceBookShare -sivustolle TwitterTWittertWittershare PinterestPinterestPinterStshare to Moreaddthismore1

Yleinen esitys eläinlääketieteellisellä klinikalla on koiran, jolla on turvonnut vatsa tai vatsa. Kokemukseni ajan taustalla oleva turvotus voi johtua kertyneestä rasvasta, nesteestä tai mahdollisesti massasta tai kasvaimesta. Lukuisten potentiaalisten syiden joukossa ovat sydän, maksa, munuaissairaus sekä erilaiset ruuansulatuskanavan häiriöt, jotka aiheuttavat alhaisia ​​veriproteiinitasoja.

Suuret kasvaimet, jotka voivat myös estää imusolmukkeita tai verenkiertoa, voivat myös aiheuttaa turvonnut vatsan. Näissä tapauksissa täydellisen lääketieteellisen työn pitäisi paljastaa taustalla oleva syy, ja historiasta ja fyysisestä tutkimuksesta riippuen voivat sisältää täyden veri-/virtsanpaneelin, röntgenkuvat ja/tai ultraäänen. Seurauksena on, että jos lemmikkisi on merkkejä turvonneesta vatsasta, on parasta saada täydellinen lääketieteellinen arviointi ja työskentely eläinlääkärin toimistossa, eikä sitä hoideta kotona vastalääkkeiden yli.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post PET -lääkkeet auttamaan virtsan vuotamista vanhempien koirien
Next post Miksi lemmikkikoirasi tarvitsee sydänmatojen ehkäisyä ympäri vuoden