Mikään talo ei tarkoita mitään toivoa: Free Center Auta kodittomien lemmikkieläimiä

auttamaan enemmän lemmikkieläimiä Amerikan 500 000+ kodittomia, ilmainen eläinlääketieteellinen keskus American Humane tarjoaa apua, toivoa ja terveyttä

Yli puoli miljoonaa amerikkalaista on nykyään kodittomia, samoin kuin ammattilaiset lainaavat, että 5-20 prosenttia heistä online-lemmikkieläimellä, maan alueesta riippuen. Kodittomien lemmikkieläinten omistajilla on paljon samanlaisia ​​näille uskollisille seuralaisille, mutta puuttuu usein rahallinen kyky tarjota hienoin ystävälleen tarvitsemansa terveydenhuolto. Auttaakseen kodittoman, amerikkalaisen inhimillisen eläinkumppaneita, maan ensimmäisessä kansallisessa inhimillisessä organisaatiossa, oli ensimmäinen valtakunnallisesta ilmaisten eläinlääketieteellisten klinikoiden sarjasta pelastuspalvelujen tarjoamiseksi näille rakastetuille lemmikkieläimille, mukaan lukien kokeet sekä rokotukset, myös raivotauti todistuksella, vaihdettaessa, kirpputilan, punkin ja punkkikäsittelyn, mikrosirun, kynsien leikkaamisen, tartunnan saaneiden ihon ja korvien hoidon sekä niveltulehduksen ja muiden kipuun liittyvien tilojen hoidon. VITAL -tukia sekä Los Angeles -keskuksen lääketieteellisiä tarvikkeita tarjosivat VIP Petcare ja ihmiset huolestuttavat.

Amerikkalainen inhimillinen, joka on 140 vuoden ajan ollut ensimmäinen palveluksessa eläinten turvallisuudessa, esitteli pyrkimyksen auttaa yhden haavoittuvimmista ryhmistä – yli 500 000 nykyään asuvien yli 500 000 kodittoman henkilöä. (PRNewsfoto/American Humane)

“Amerikkalaisen inhimillisen pelastusohjelman valvonnan eläinlääkärinä tehtäväni on auttaa suurimpia tarpeita”, toteaa tohtori Kwane Stewart, amerikkalaisen inhimillisen eläinlääkärin poliisi, joka on pelastanut ja suojaa eläimiä katastrofeissa yli 100 Vuotta, samoin kuin “Ei eläimiä ei vahingoitettu” -ohjelmaa, avustaminen varmistaa eläinten turvallisuus ja hyvinvointi sekä elokuvissa että televisiossa. ”Ehkä Amerikan huomiotta jättämät eläimet ovat niitä, jotka toimivat lähimpinä seuralaisina niille, joilla ei ole koteja. Amerikkalainen inhimillinen on työskennellyt 140 vuotta vapauttaakseen ja vapauttaakseen ihmisen ja eläinsidoksen voiman; Palvelemalla näitä haavoittuvimpia eläimiä, emme voi koskettaa yhtäkään kahta elämää. ”

Lähde amerikkalainen inhimillinen

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Voivatko koirat syödä popcornia? Pitäisikö heidän?
Next post Miliary Dermatiitti kissoissa