PetMeds® Uudet koirien yhteiset hoidot

AddThis Sharing Buttonshare -yritykseen facebookfacebookfacebookhare -ohjelmaan Twittertwittertwittershare -ohjelmaan PinterestPinterestPinterestShare to Moreaddthismore2

Yksi uusimmista näkökohdista, jotka ovat erilaisia ​​nivel- ja niveltulehduksen hoitoja pienten eläinlääketieteissä, sisältää injektion suoraan niveliin ja tulehduksen alueisiin. Vaikka voi tapahtua satunnaisia ​​sivuvaikutuksia, kuten sekundaariset infektiot (jos steriiliä tekniikkaa ei käytetä), uskon, että anti-inflammatoristen tai muiden paranemisen nivellääkkeiden hyöty on huomattava etu monissa tapauksissa kuin ottaminen yhteiset lisäravinteet. Joitakin käytettyjä tuotteita ovat erilaisia ​​steroidimuotoja, kuten triamtsinoloni, samoin kuin prednisoloni -formulaatioita.

Myös pitkäaikainen Adequan -tuotteen tuote käyttää todellisia nivelkomponentteja, kuten hyaluronihappoa, mikä näyttää hidastavan niveltulehduksen etenemistä ja vähentävän niveltulehduksia. Kehon omaa glukosamiinin ja kondroitiinin kaltaisten materiaalien luonnollista tuotantoa tehostetaan myös käyttämällä Aequania. Viimeksi jopa kantasoluterapioiden käyttö on löytänyt tiensä käyttöön pysyvään ja kestävään niveltulehdukseen, ja viimeaikaiset raportit ovat havainneet, että kantasolutuotteiden injektointi suoraan niveliin parantaa huomattavasti liike- ja säädyllisyyttä. Niveltulehduksen regeneratiivinen kantasoluterapia vaatii yleensä vain yhden annoksen, riippuen siitä, käytetäänkö steroidia tai hyaluronihappoa, taajuus voi olla yhtä paljon kuin kerran viikossa.

Niveltulehdus terveys

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Daisy -näytteet Blue Buffalo kissan herkut
Next post Brandon McMillan kunnioitetaan Global Pet Expo 2018