Daisy -näytteet Blue Buffalo kissan herkut

AddThis Sharing Buttonsshare – FacebookFaceBookFaceBookShare TwittertWittertWittershare -sivustolle PinterestPinterestPinterStshare to Moreaddthismore

Kitties, tänään aion maistella uutta herkkua! Tiedän, että minulla on erittäin vaikea tehtävä, mutta jonkin kissan on tehtävä se. Nämä ovat Blue Buffalon erämaan kissan herkkuja siipikarjan ja kalkkunan maulla. Niitä on myös saatavana siipikarja- ja taimen maulla. Älä huoli, sinun ei tarvitse verkossa erämaassa nauttiaksesi näistä herkkuista. Lisäksi niitä ei ole rakennettu sinisistä puhvelista.

Etiketissä todetaan, että nämä ovat pehmeä-Moist-kissan herkkuja, samoin kuin ne ovat 100% viljavapaita. Komponentit ovat kana, kalkkuna, kokonaiset jauhetut perunat, vihannesglyseriini, gelatiini, luonnollinen maku, suola, fosforihappo, sorbiinihappo, sitruunahappo, sekoitettuja tokoferoleja (E -vitamiinin lähde) sekä rosmariinia.

Tule Mommeh, päästäkäänä jo näytteenottoon! Vatsani jyrisee.

Asiantuntijalausuntoni: Herkullinen! Voisin syödä näitä joka päivä. samoin kuin toivon, että pääsen!

Kattavan katsauksen tekemisen kiinnostuksen kohteena oletan, että minun on annettava sen maniac Harleyn näytteillä yhden tai kaksi herkkuistani … hän pitää heistä myös. Hei, Harley! Tallenna minulle.

Kun syötät Harleya hoitaa tätä hyvää, ihmiset nauttivat paljon paremmin sormistaan!

Minulla on vain varapussi herkkuja. Jos sinulla on kissan, joka nauttii näiden herkkujen kokeilemisesta, jätä vain kommentti ja lähetämme pussin yhdelle satunnaiselle kommentoijalle!

PÄIVITYS: Onnittelut Angel Juniorille sekä hänen sisaruksensa Orionille, satunnaisen piirustuksen mestariksi sinisen Buffalo -kissan herkkujen pussille!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post [Tapahtuma] Mitä kissasi salaa haluaa tietää?
Next post PetMeds® Uudet koirien yhteiset hoidot