Siirtyminen lemmikkieläimille: Barkleigh hyväksyy KHRIS Berryn WPA -eläinten turvallisuuden ja käsittelemisen

.
9. tammikuuta 2020
Tämä uusi standardi tarjoaa jokaiselle, joka on mukana mukana olevien lemmikkieläinten myötätuntoista ja turvallista käsittelyä lemmikkieläinten tekemiseen.

Groomersina pyrimme jatkuvasti kasvamaan ja lisäämään tietojamme ja taitojamme. Pidämme itsemme ja koko lemmikkipalveluteollisuus korkealla tasolla eläimille, joita palvelemme hoitouran ajan.

Olemme järkyttyneitä, kun palvelemme laiminlyötyä lemmikkieläimiä – sellaista, jolle evätään säännölliset hoitopalvelut; Puhtaan ja tuholainen – vapaa – matolla. Itkemme, “se ei ole minä”, kun näemme traagisen videon eläinten väärinkäytöstä groomerilla. Yksikään lemmikkieläinten groomer ei halua heidän ammattiaan, joka määrittelee väärinkäyttäjän lemmikkipalvelun työntekijän toiminnot. Ja näistä syistä lemmikkieläinten hoitoteollisuuden tulisi jatkaa itsemme nostamista ja ylläpitämistä hoito-, turvallisuusstandardeja ja käsittelyä palvelemamme eläinten parantamiseksi.

Elokuussa 2019 World Pet Association (WPA) toteutti alan ensimmäisen eläinturvallisuuden ja standardin käsittelyn Superzoon aikana. Tämä uusi standardi tarjoaa jokaiselle, joka on mukana mukana olevien lemmikkieläinten myötätuntoista ja turvallista käsittelyä lemmikkieläinten tekemiseen.

Eläimet ovat äänettömiä osallistujia nautinnolle, näyttely- ja lemmikkieläinten ammattilaisten nautinnolle, näyttely- ja koulutukselle teollisuustapahtumissa. Tämä ohjelma varmistaa, että jokaisella eläimellä on luottamusmies varmistaakseen heidän käsittelynsä ja hoito täyttää PPGSA -hoitostandardit, turvallisuus ja puhtaanapito.
Mainokset

Barkleigh tunnustaa tarpeen suojella eläimiä, jotka ovat heidän messujensa ja kilpailujen esittely, ja se on mielellään omaksumassa ja sisällyttämällä WPA: n eläinturvallisuuden ja standardien käsittely myötätuntoisen hoidon kulmakivenä kaikissa tapahtumissa.

WPA: n eläinten turvallisuus ja standardiohjelma tarjoaa puolustaja paikan päällä tapahtumien aikana eläinten, joita käytetään myyjä-/kumppanioppien esittelytarkoituksiin, kaikissa seminaarikoulutuksissa tai mahdollisissa demonstraatioistuntoissa ja hoitokilpailuissa, kuten The Contest Arena , kilpailija Medspa ja eläinten hallussapito. Lisäksi kaikki näyttelyalueet, mukaan lukien messu, koulutusalueet, isäntähotelli- ja kuntoalueet kuuluvat eläinten turvallisuuden piiriin ja standardien käsittelyyn.

Jokaisessa tapahtumassa on nimetty tapahtumanhoitaja (tai tapahtumanhoitajien ryhmä), joka voi sisältää tuomarit, puhujat tai näyttelyhenkilöstön, joka vastaa PPGSA -hoitostandardien ylläpitämisestä ja toimivat äänenä eläimille, jotka osallistuvat mihin tahansa tapahtumaan.

Olemme sitoutuneet auttamaan nostamaan groomerien ja lemmikkipalvelun ammattilaisia kaikilla tasoilla – ja auttamaan lemmikkieläinteollisuutta pysymään tahdissa ja kasvamaan kuluttajien ja asiakkaidemme kanssa. Teollisuustapahtumiamme on kehitetty korostamaan saatavilla olevia kirkkaimpia, parhaita ja monia arvostettuja palveluita ja taitoja – eikä taidon aluetta ole vapautettu, mukaan lukien käsittely ja turvallisuus. Kannustamme osallistujia ja kilpailijoita tuntemaan nämä standardit ja nostamaan taitojaan vastaamaan muuttuvan maiseman haasteisiin. ✂️

Jos haluat paljon kattavampaa tietoa WPA: n eläinten turvallisuudesta ja standardien käsittelystä, käy osoitteessa:

Kaikki yhteensä

2

Osakkeet

2

0 –

0 –

0 –

0 –

Mainokset

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Intergroom 2018 -koko
Next post Pidä se puhtaana turvallisesti