Tarvitseeko lemmikkisi aurinkovoidetta?

AddThis Sharing Buttonshare facebookFaceBookFaceBookShare TwittertWittertWittershare -sivustolle PinterestPinterestPinterStshare to Moreaddthismore

Kuulemme tyypillisesti auringon haitallisista vaikutuksista ihmisiin sekä pitkäaikaisen ihosairauden, mukaan lukien ihosyöpä, riskistä. Auringon liiallisella altistumisella voi kuitenkin olla yhtä haitallisia vaikutuksia myös perheen lemmikkieläinten ihon terveyteen. Lemmikkieläimet, joilla on vaaleampi iho ja ne kehon alueet, jotka ovat ohuesti tukkaisia, vaikuttavat paljon todennäköisemmin pitkittyneen auringon altistumisen vaikutuksesta.

Erityisesti eniten vaurioita aiheuttavat auringon ultraviolettisäteet. Näistä syistä suosittelen voimakkaasti jonkinlaisten auringonäyttötuotteiden käyttöä, etenkin ohuesti tukkaisilla alueilla, kuten korvat ja kuono, ennen kuin alistetaan perheryhmää pitkittyneelle auringonvalolle. Vaikka ihmisen aurinkovoidetta voivat tyypillisesti olla tehokkaita, olen käyttänyt myös ajankohtaisia ​​paranemistekijöitä, kuten E -vitamiini- tai aloe vera -geeliä sekä aurinko -altistumisen pitkän aikavälin vaikutusten hoitamiseksi että pysäyttämiseksi. Näiden tuotteiden järkevällä käytöllä perheen lemmikkieläimet voivat epäilemättä nauttia tuntien hauskanpitoa ja frolic -pelaamista auringossa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next post Valikosta: Miksi sinun ei tarvitse koskaan antaa koiran syödä viinirypäleitä