10 ihastuttavaa karvatonta koiranrotu: ajeltuja koiranrotuja

eivät yksinomaan nämä karvattomat koiranrotujen säilyttävät omat kodisi, joka vapautetaan turkista ja auttavat epäilemättä lievittämään merkkejä näissä allergisissa koirissa-useimmat ei-rodut ovat myös hypoallergeenisia Koirat-kuitenkin niiden erottuvuus näyttää olevan kuin aiheuttanut ainutlaatuisen aseman ja harvinaisuuden tunteen, koska ne erottuvat suosituimmista koiranrotuista.

Nämä koirat, joissa ei ole hiuksia, kiitos pienellä puolellaan heidän huomionsa herättävistä esiintymisistään, ovat maailman harvinaisimpia koiria, mikä tekee niistä lisäksi kalleimpien koirien joukossa, jos Yow löytää ne mistä tahansa ostoa koskevasta suhteesta.

Sana, että vaikka he ovat karvattomia ja että sinun ei myöskään pitäisi harjata takkinsa, nämä koirat eivät ole tarkalleen huoltovapaita. Ne vaativat kuitenkin yleistä uimista ja TLC: tä hänen huokostensa ja ihon ja kynsien suhteen.

Karvaton koiranrotu

Onko sinulla innokas koiria, mutta sinulla on allergiaoireita – vai et vain halua puhdistaa lemmikkieläinten hiuksia? Sitten karvaton koiran voi olla myös erinomainen sinulle. Näitä ainutlaatuisia, tyylikkäitä rotuja on suosinut luovat lajit yhteydenpitoon heidän sielunsa kapinaan.

Karvattoman koiran omistaminen ylpeänä merkitsee sitä, että vietät vain nolla-aikaa imurointiin ja hoitamiseen, mutta ne eivät näytä olevan huoltovapaa.

Paljaat huokoset ja iho vaativat turvallisuutta, joka muistuttaa aurinkovoidetta auringonpolttamien, lämmön ja yleisten kylpyjen pysäyttämiseksi huokosten ja ihon terveellisen ylläpitämiseksi.

Hienoimmat karvaton koiranrotu

Todennäköisesti merkittävimmät piirteet koirista on niiden turkista tai hiuksia. Onko heillä kihara, suora, tiheä tai laiha turkista, se auttaa heitä erottumaan. On kuitenkin myös useita karvattomia koiranrotuja, jotka erottuvat omasta keinoistaan.

Nämä suhteellisen harvinaiset koiran rotut kantavat geenejä, jotka laukaisevat ne täysin karvatonta tai heidän kehomme hiuksia on vähän tai ei lainkaan. Muutama näistä roduista liittyy huolellisesti, kun taas toisilla on erityisen erillinen alkuperäs.

Ne eroavat ulkoasustaan ​​ja persoonallisuudestaan, mutta useimmat karvattomat koiranrotut ovat tyypillisesti melko pehmoisia ja pitävät kiharasta ihmisten kanssa lämmöksi.

Kiinalainen

Kiinalaiset Creens tarjoaa yhden jokaisesta hiusmaailmasta yhden parhaimmista, ja pään ja FT: n höyheniset viisaukset ja karvaton fysiikka. Amerikkalaisen Kennel-jäsenyyden (AKC), joka tunnetaan nimellä “ultravaikeaa” -kumppani koirina.

Kuten useimpien karvattomien lemmikkieläimien kohdalla, niiden vaaleanpunainen huomasi huokoset ja iho saattavat olla yksinkertaisesti ärsyttäviä, mutta joka päivä rotukohtaisen koiran aurinkovoideiden ja ajankohtaiset apuohjelmat säilyttävät tämän kiinalaisen koiran rotujen suojatun.

Rodun yleiskatsaus

Huippu:
12 tuumaa

Paino:
8 – 12 kiloa

Amerikkalainen karvainen terrieri

Rotterrieriin tarkoituksellisesti liittyvä amerikkalaisella karvaisella terrierillä on liiallinen elinvoimaisuus ja se on terävää ja utelias. Vastauksena AKC: lle se on yksi karvaton koiran rotu alkuperäiskansojen Amerikkaan.

Ne ovat pieniä, mutta feistyjä, ja näiden kaljujen koirien talonomistajien on oltava varovaisia ​​siitä, että jokainen välttää kesäaikoja ja suojata pentujaan, jotka on suojattu talven viileässä lämpötilassa. Lämpökoirakerkki auttaa.

Rodun yleiskatsaus

Huippu:
12-16 tuumaa

Paino:
12-16 kiloa

Meksikon karvainen koiran/xoloitzcuintli

Nämä karvattomat kauneudet ovat epäilemättä vanhin rotu tällä ennätyksellä: Meksikon karvainen koirat ovat olleet arviolta 3000 vuotta AKC: n mukaan. Ajattelin olevan jumalien perinteinen atsteekkien koiran, näillä chillillä ja fiksuilla lelukoireilla on puhtaat, karvaton huokoset ja iho.

Ei kuten erilaiset karvattomat koirat, niiden hiukset ja ihonhoito ovat vähäisiä – ne vaativat yksinomaan yleisiä kylpyjä hajujen ylläpitämiseksi loitolla ja kynsien koristeilla, aivan kuten fluffy koiranrotujen. Jos satut pitämään pienistä koirista, vaikka karvaton ei ole sinun tekijä, katso näitä erilaisia ​​lelukoiroiduja, jotka voivat koskaan swooning.

Rodun yleiskatsaus

Huippu:
10 – 14 tuumaa (lelu), 14-18 tuumaa (miniatyyri), 18 – 23 tuumaa (tavallinen)

Paino:
10 – viisitoista kiloa (lelu), 15 – 30 kiloa (miniatyyri), 30 – 55 kiloa (yleinen)

Perulainen inkaat orkidea

Yksi monista korkeammista karvaisimmista koiranrotuista, tämä Perun regal ja uskollinen koiranrotu voi ylpeillä, jotka on huomannut ja käyttämättömät huokoset ja melkein minkä tahansa värin ihon.

Kuvia ajatellaan olevan ketteriä metsästäjiä ja suojelevia vahtikoiria, mutta he ovat hellästi talonomistajiensa kanssa. Ne ovat lisäksi erittäin harvinaisia, eivätkä ylläpidä mitään AKC: n kuumin kuumin rekisteröityjä roduja.

Rodun yleiskatsaus

Huippu:
9,75 – 25,75 tuumaa

Paino:
8,5 – 55 kiloa

Argentiinalainen pila

Tätä salaperäistä karvatonta lelurotua ajatellaan vähän, koska heillä on melkein käsittämättömiä etsimään Amerikassa, mutta he ovat kuitenkin suosittuja lemmikkejä Etelä-Amerikassa. Näissä täysin paljainahkaisissa koirissa on pelkästään ripaus hiuksia vispiläisten suunsa ympärillä.

Argentti PILA tunnistetaan leikkisistä ja rakastavista seuralaisista, mutta Tremendoun kanssaS-herkät karvattomat huokoset ja iho, joka vaatii kotkasilmäistä huomiota, ne ovat korkean huoltoa.

Rodun yleiskatsaus

Huippu:
10-25 tuumaa

Paino:
9 – 55 kiloa

Karvainen khala

Tällä Bolivian harvinaisella koiran rotulla on kuuluisa viisasta valkoista hiuksia, mikä on kodin alkuperää, joten se on suurin karvaton rodut.

Nämä keskikokoiset koirat suojelevat kovasti kotitalouttaan, ja siten he tekevät suurinta omistajan kanssa, joka sitoutuu valmennukseen ja asettaa viranomaisen viranomaisen, jotta pentu näkee heidät, koska pakkauspäällikkö.

Kuten erilaiset karvattomat rodut, myös huokoset ja ihonväri voivat poiketa, mutta asettuu usein suoraan puhtaan harmaan sävyyn kypsyydessä.

Rodun yleiskatsaus

Huippu:
14 – kaksikymmentä tuumaa

Paino:
14 – kaksikymmentä kiloa

Jonangi

Intian kotoisin olevia, näitä suosittuja kalju koiria on alun perin kasvatettu paimentamiseen ja etsimiseen, mutta on tosiasiallisesti yhä vaikeampaa etsiä, jopa Intiassa. Nämä koirat ovat hiljaisella puolella, vaikka niiden kuoriutumisen jälkeen he tekevät tietyn jenssin kaltaisen äänen.

Vaikka Jonangisilla ei ole täysin karvatonta, on kasvatettu nopean takkien kestämiseksi Intian paisuttavat kesät. Heillä on suosio olla ihastuttavan miellyttävä ja yksinkertainen valmentajalle.

Rodun yleiskatsaus

Huippu:
17 – 21 tuumaa

Paino:
28 – 48 kiloa

Karvattomien koirien hoitaminen

On olemassa monia syitä, jotka kotitalous voisi haluta harkita karvaton koiran asunnon tuomista. Allergiset reaktiot toisistaan, useimmat karvattomat rodut ovat hellä ja rakastavat, mikä tekee niistä loistavia ystäviä, jotka käpertyvät ft.

Kun nämä rodut eivät halua hoitaa tapaamisia tai yleistä harjausta, heillä on omat varovaisuudensa kaljujen takkien kanssa yhdessä yhteisten kylpyammeiden ja kynsien leikkaamisen kanssa.

Kaikki karvattomat rodut ovat herkkiä lämpötilaan ja säähän, ja useimmat haluavat turkin talvella ja rotukohtaisen koiran aurinkovoidetta kesällä.

Karvattomat koirat eivät todennäköisesti ole vuodattavia, mutta he kuitenkin haluavat hoitamisen ylläpitää huokoset ja ihon terveelliset. Nauti koiran usein huokosten ja ihon puhdistamiseksi ja levitä koiran turvallinen kosteusvoide huokosten ja ihon kuiviin ja ihoon haluamallaan tavalla.

Varmista lisäksi, että suojaat koiran huokoset ja ihon auringonpolttamasta ja viileästä ilmastosta.

Suosittuja ajeltuja koiranrotuja

Amerikkalainen karvainen terrieri

Amerikkalainen karvainen terrieri laskeutui rotanterrieristä. Seitsemänkymmenenluvulla alkaen rottaterrierit on kasvatettu selektiivisesti hänen karvatonta takkilleen. Ja vaikka jotkut amerikkalaiset karvattomat terrierit ovat kuitenkin syntyneet kevyellä turkilla, ne ovat suurelta osin ominaisia ​​karvatonta ominaisuutta.

Nämä koirat ovat tyypillisesti melko järkeviä, energisiä ja leikkisiä. He tekevät hyviä kotitaloja ja saavat liiallisen saaliin ajomatkan pienille jyrsijöille.

Rodun yleiskatsaus

Korkeus: 12-16 tuumaa

Paino: 12-16 kiloa

Fyysiset ominaisuudet: pieni ja lihaksikas fyysinen; Takkivärit ilmentävät mustaa, suklaata, vaaleanpunaista, aprikoosia ja monimuotoisia komboja; Voi olla karvaton tai olla todella nopea takki

Kiinalainen

Kiinalaisia ​​harjakoiria on saatavana kaksi lajiketta: karvaton ja jauhe. Karvattomassa valinnassa on todella pörröisiä hiustuftteja huipulla, korvissa, tassussa ja hännässä. Hiusten määrä voi vaihdella koirien välillä.

Ja Powderpuff -valinnassa on pitkittynyt, herkkä kaksoiskerros koko fysiikan päällä. Jokainen karvaton ja jauhepuffin lajike voi tulla samanlaisesta pentueesta. Nämä koirat ovat tyypillisesti erittäin rakastavia ja pehmoisia, vaikka ne ovatkin vilkkaan ja leikkisän puolen niin oikein.

Rodun yleiskatsaus

Korkeus: 11–13 tuumaa

Paino: 8 – 12 kiloa

Fyysiset ominaisuudet: Voi olla karvaton lukuun ottamatta huippua, häntä ja ft tai täysin päällystetty; pieni ja hoikka fyysinen; huomasi vaaleanpunaiset huokoset ja ihon höyhenisillä valkoisilla hiuksilla

Xoloitzcuintli

Xoloitzcuintli, jota kutsutaan myös meksikolaiseksi karvaiseksi koiriksi, on saatavana jokaisessa karvattomassa ja oikollisissa lajikkeissa. Jokainen lajike on poikkeuksellisen vähän huoltoa hoidossa, vaikka huokoset ja ihon turvallisuus on pitäisi.

Xolos on historiallinen atsteekkin rotu -suhde jälleen 1000 vuotta. Koirat ovat tyypillisesti uskollisia ja valppaita, mikä tekee loistavista keinoista. Vaikka ne suojelevat usein välttämättömiä, Xolos tunnistetaan myös hänen rauhallisesta luonteestaan.

Rodun yleiskatsaus

Korkeus: 10–14 tuumaa (lelu); 14-18 tuumaa (miniatyyri); 18–23 tuumaa (yleinen)

Paino: 10 – viisitoista kiloa (lelu); 15 – 30 kiloa (miniatyyri); 30 – 55 kiloa (yleinen)

Fyysiset ominaisuudet: Voi olla täysin karvaton tai olla lyhyt, tasainen takki; lihaksikas, suorakaiteen muotoinen fysiikka; ryppyinen kulmakarva

Perulainen inkaat orkidea

Perun karvatonta kutsutaan myös perulaiseksi inka -orkideaksi, joka on peräisin historiallisesta Perusta, paikasta, jonka se pelastettiin suurelta osin seurakunnan koirana. Nämä koirat ovat tyypillisesti erittäin hellästi kotitalouksiensa kanssa ja suojelevia, joten ne voivat kehittää erottelun hermostuneisuutta, kun ne jätetään yksin.

Lisäksi ne ovat urheilullisia pieniä koiria, jotka haluavat melko little bitti junaa laittaa heidät ulos. Suurin osa perulaisista inka -orkideoista on täysin karvatonta, vaikka joillakin voi olla nopeat turkikorut, tassut ja hännän kärki.

Rodun yleiskatsaus

Korkeus: 9,75 – viisitoista.75 tuumaa (pieni); 15,75 – 19,75 tuumaa (keskipitkä); 19,75 – 25,75 tuumaa (jättiläinen)

Paino: 8,5 – 17,5 kiloa (pieni); 17,5 – 26,5 kiloa (väliaine); 26,5 – 55 kiloa (jättiläinen)

Fyysiset ominaisuudet: pitkät, laiha fysiikka; Huokoset ja ihon väri vaihtelevat kuitenkin, että ne voivat ilmentää mustaa, ruskeaa, harmaata, vaaleanpunaista, ruskeaa ja valkoista; matala häntä; Puhtaat huokoset ja iho

Argentiinalainen pila -koira

Argentiinalainen Pila -koira on syvällinen perulaiseen inkaorkideaan verrattuna karvaton rotu, joka on arvostettu sen herkistä huokosista ja ihosta. Tätä harvinaista rodua on saatavana kolmiulotteisesti ja sitä esiintyy ensisijaisesti sen alkuperäisessä Argentiinassa.

Argentiinalainen Pila -koirat ovat tyypillisesti hellä, leikkisä ja mukautettavissa uusiin ympäristöihin. Vaikka he ovat suurelta osin karvaisia, joillakin Pila -koirilla on pieniä turkistukikoita korkeimmillaan päänsä ja hännänsä päällä.

Rodun yleiskatsaus

Korkeus: 10–14 tuumaa (pieni); 14-18 tuumaa (keskipitkä); 18-25 tuumaa (jättiläinen)

Paino: 9-18 kiloa (pieni); 18-25 kiloa (väliaine); 25 – 55 kiloa (jättiläinen)

Fyysiset ominaisuudet: Häntä käpristyi eteenpäin; suhteellisen nopea fysiikka; suippokorvat; hoikka kuono; mantelisilmät; Huokoset ja ihon väri vaihtelee ja saattaa ilmentyä huomannut tai piebald -merkinnät

Abessinian hiekkaterrieri

Jos satut etsimään koiran junakaveria, jolla on hiljainen ja rauhallinen luonne, Abessinian hiekkaterrieri on koiran sinulle. Tämä poikkeuksellisen harvinainen rotu menee lisäksi tunnistamaan afrikkalainen karvainen koiran.

Se on melko pieni ja keskikokoinen koiran, jolla on pitkittynyt, sileä fysiikka. Jotkut koiran koko rodun ajan ovat täysin karvattomia, kun taas toisilla on pienet hiustufit korkeimmalla huipulla ja hännän kärkillä.

Rodun yleiskatsaus

Korkeus: 15,5 – kaksikymmentä.5 tuumaa

Paino: 21 – 39 kiloa

Fyysiset ominaisuudet: Värit ilmentävät mustaa, harmaa, pronssi, hiekka; Huokosilla ja iholla voi olla pilkullisia merkintöjä; karvaton hiustuoftissa pään ja hännän päällä; lepakkojen kaltaiset korvat; pitkä kuono; sileä fysiikka

Karvainen khala

Karvaton khalas, jota kutsutaan myös Bolivian karvaton koiran, ovat harvinaisia ​​karvaton koiranrotu, joka on peräisin Boliviasta. He antavat vaikutelman melko aivan kuten Xoloitzcuintli ja tietyt esi -isät.

Nämä koirat rakastavat talonomistajiaan ja voivat pelottomasti suojata heitä, joten valmennuksen pitäisi ylläpitää heitä miellyttäviksi näiden perheesi ulkona. Kuten erilaiset karvattomat rodut, muutamalla näistä koirista on pieniä hiustufeja, etenkin heidän päänsä päällä.

Rodun yleiskatsaus

Korkeus: 14–17 tuumaa (keskipitkä); 17 – kaksikymmentä tuumaa (jättiläinen)

Paino: 14 – 30 kiloa (keskipitkä); 18 – kaksikymmentä kiloa (jättiläinen)

Fyysiset ominaisuudet: Jotkut ovat lyhytjalkaisia, kun taas toisilla on pidemmät jalat; tumman harmaat huokoset ja iho; Valkoisten hiusten tuffit päähän

Jonangi koiranrotu

Jonangi -koirat ovat kotoisin Intiasta, paikka, jonka heidät on kasvatettu paimentamaan ja etsimään koiria. Rotu on tavallaan harvinainen tällä hetkellä. Jonangit ovat tyypillisesti varovaisia ​​pyöreitä muukalaisia, mutta he ovat poikkeuksellisen miellyttäviä näitä tuntemia kohtaan yhdessä lasten ja eri lemmikkien kanssa asunnossa.

Lisäksi Jonangisilla on identtinen sijoitus ja lihavuus bullterriereille, ja siten heillä on tietty yodelli kuoren vaihtoehtona. Monet näistä koirista eivät kuitenkaan ole karvattomia, koska vaihtoehtona on todella nopea, puhdas takki, joka on melkein näkymätön.

Rodun yleiskatsaus

Korkeus: 17 – 21 tuumaa

Paino: 28 – 48 kiloa

Fyysiset ominaisuudet: Värit eroavat toisistaan, mutta ne voivat ilmentää fawn, mustaa, valkoista ja suklaata; voi olla piebald -merkinnät; pisaroidut korvat; Curled Tail; nopea kuono; kettumaiset vaihtoehdot; ryppyinen kulmakarva

Ecuadorian karvaton koiran

Ecuadorian karvaton koiran on

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Bird’s Nest Soup : a lot of expensive Birds Nest Soup Delicacy
Next post Kuinka Daisy Curly Cat pysyy terveenä