Raikas ilma saattaa olla puuttuva kissasi terveys ja onnellisuus

sponsoroima vierasviesti, kirjoittanut Eric Converse, VP, Airrestore*

Olemme kaikki oppineet paljon tuoreen ulkoilman arvosta tänä vuonna. Talvikauden jälkeen ja keväällä yhteistyötä sisälle, kuinka monet meistä menivät ulos kävelylle vain puhdistaaksemme päämme ja elvyttääksemme itseämme? Tiedän, että tunnen olevani aina terävämpi ja olen paremmassa tuulessa, vaikka voin päästä auringossa vain muutaman minuutin ajan. No, siihen on olemassa tieteellinen syy: Raikas ilma on elintärkeää paitsi ihmisille, myös karvaisille ystävillemme.

Ajattele, kuinka kissasi reagoi avoimeen oveen tai ikkunaan. Vaikka hän voi katsella lintua pihan poikki pihan poikki tai seuraten autoja silmillään, myös itse ilma on ilma.

Se on erilainen. Se on elossa. Siinä on energiaa!

Miksi raikas ilma on niin tärkeää?

Auringon energia pitää jatkuvasti kaikki elementit ulkoilmassa aktiivisesti ja reagoivat toistensa kanssa epäpuhtauksien hajottamiseksi. Ilma puhdistaa jatkuvasti itsensä tällä tavalla. Ajattele fantastista arkkien tuoksua tuoreena ulkona pyykkinarulla. Nämä aktiiviset elementit reagoivat arkkien kanssa, mikä pääsee eroon pesuaineiden jättämistä kemiallisista hajuista. Ulkoilman itsesääntely on todella uskomaton!

Kuinka energinen raikas ilma auttaa kissani terveyttä?

Ihmiset ja eläimet ovat biologisesti ohjelmoituja elämään ja vuorovaikutukseen ulkoympäristön kanssa. Ulkona esiintyvät aktiiviset elementit ovat vuorovaikutuksessa ihon ja hengityselimen kanssa.

Raikas ilma stimuloi limaa ja pitää hengityselinten siirtämisen happea ja hiilidioksidia vapaasti välttäen haitallisia taudinaiheuttajia pääsemästä kissan vartaloon. Se vähentää bakteerien kertymistä ja deaktivoi ihon ärsyttäviä allergeeneja. Se stimuloi kyyneleiden tuotantoa pitää silmät terveinä.

Virtainen ilma antaa happea päästä verenkiertoon paljon helpommin. Se yhdistettynä kudosten parantuneen läpäisevyyteen sallii veren happitasojen nousun. Parannettu verihappi parantaa immuunijärjestelmää, energiatasoja ja ruuansulatusta.

Vaikka kuumia pisteitä on paljon yleisempiä koirilla, niitä esiintyy kissoissa, kun kissa nuolee jatkuvasti tai naarmuja samassa kutisevassa paikassa. Useissa tapauksissa sellaiset pisteet katoavat, kun kissa viettää jonkin aikaa raikkaan ilmaympäristössä. Virtailma auttaa ihon luonnollisessa puhdistuksessa ja vähentää iho -infektioita vähentämällä bakteerien ja allergeenien kertymistä.

Rakasta ilmaa sisäkissoille

Tämä kaikki kuulostaa hyvältä, mutta monet kissat elävät pidempään ja turvallisempia elämiä, kun niitä pidetään sisätiloissa. Kuinka varmistamme, että kissamme saa tarvitsemansa tuoretta virran ilmaa?

CritterZone tarjoaa saman luonnollisen energian, joka löytyy ulkoilmassa sisätiloissa. Se ei ole suodatin tai tavanomainen ionigeneraattori. Siinä ei käytetä hajusteita tai kemikaaleja. Se vain toistaa positiivisen ja negatiivisen varauksen tasapainon ja voimakkuuden korkealle orgaaniselle tasolle paremmin kuin mikään aikaisempi tekniikka. CritterZone saavuttaa korkean ionisaation tason, jonka tiede on vasta alkamassa tunnistaa luonnollisen ulkoilutason luomiseksi. Luonnollisten tasojen replikaatio tuottaa luonnollisia tuloksia ilman tahattomia yllätyksiä.

Kissasi tahto ei ole ainoa, joka hyötyy, raikas ilma on hyvä koko ympäristöllesi. Sisätilojen asuintilasi saa kaikki raikkaan ilman edut. Virtainen ilma reagoi kaikkien sisäpintojen kosteuden kanssa luodakseen pintaympäristöjä, jotka eivät salli mikro-organismien kasvua. Pinnoista tulee itsesi itsesi lisäämättä haitallisia materiaaleja. Koko ilmassa pääsee, 24 tuntia vuorokaudessa, pinnat pysyvät puhtaina.

CritterZone menee myös hajujen töihin samalla tavalla kuin se menee työskentelemään muiden kodin epäpuhtauksien parissa. Se eliminoi roskakorin hajut siihen pisteeseen, että saatat ihmetellä, onko kissasi edes käyttänyt pentuekastia!

Onko kukaan kodissasi allerginen kissoille? Tuore energinen ilmaympäristö ei pelkästään vähennä kissasi tuottaman kissanhiman määrää, vaan tekee myös ihmisen kehosta vähemmän vastaanottavaksi mitä tahansa hassoa on olemassa.

Katso paljon lisätietoja CritterZoneesta

Yksinoikeudellinen alennus tietoisten kissanlukijoille
Hanki 15 dollaria mistä tahansa CritterZone Air Naturalis -palvelusta!

Käytä koodia tietoistaCat kassalla.

Tulossa ensi viikolla: Katsaukseni Critterzone Air Naturalisoitsijalle

*FTC: n julkistaminen: Tämä on sponsoroitu viesti, joka tarkoittaa, että minulle korvaus on kompensoitu tämän sisällön ominaisuudesta. Saadusta maksusta riippumatta näet vain tällä sivustolla esillä olevia tuotteita tai palveluita, jotka mielestäni kiinnostavat lukijoitamme.

Ingrid -kuningas

Sisällysluettelo
Miksi raikas ilma on niin tärkeää?
Kuinka energinen raikas ilma auttaa kissani terveyttä?
Tarjolla raikasta ilmaa sisätiloissa kissoihin
Hanki 15 dollaria mistä tahansa CritterZone Air Naturalis -palvelusta!
Tulossa ensi viikolla: Katsaukseni Critterzone Air Naturalisoitsijalle

Saatat myös linull

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Cat Tail Sound -mestari ja erityinen diskonttokorko
Next post Roundup 75: Viikon suositeltavat koiran artikkelit ja videot