Pawsible -ehdotukset ja palvelut koiran talvikauden ihoongelmiin

kutinaa ja naarmuuntumista, toisin kuin sää, ei näytä olevan kausi. Vaikka sataa, sataa, niin lumen ja tuulisen ulkopuolella, samoin kuin lämpötilat vaihtelevat teini -ikäisistä kolmenkymmeneen, eläimemme voivat silti huutaa talvikauden ihoongelmista aivan kuten he kokevat lämpiminä kesäkuukausina.

Kanadan Lenexan eläinlääketieteen eläinlääketieteen eläinlääketieteellisen dermatologi Ursula Thomas toteaa, että ”kun kissat ja koirat kokevat allergisesta ihottumasta, jonka allergeenit laukaisevat, kuten kodin pöly ja varastointi-allergeenit, heidän allergian oireet voivat pahenee talvikauden kuukausina paljon enemmän sisätilojen elämäntapojen vuoksi.

”Lisäksi kuivien lämmin taloissa voi johtaa potilaan haluun kutina. Siten lemmikkieläinten omistajan tulisi etsiä hänen eläinlääkärinsä apua ennen talvikaudella puhuakseen ympäristönsuojelun toimenpiteistä lemmikkieläinten ihosairauden ajankohtaisten hoitovalintojen lisäksi.

”Kutina on naamioiden mestari. Se voi piiloutua nopeasti Groomingin kannen alla, koska monet koirat ja kissat osoittavat meille, että ne ovat kutiavia ja epämiellyttäviä nuolemalla käpälänsä, vatsansa tai jalkansa tai naarmuttamalla päätään tai korvansa. Siten kutinan esittely erehtyy yleensä seuralaisten yksinkertaiseen hoitotottumuksiin.

”Usein uima ja/tai kosteuttavien suihkeiden sekä hiiren, kuten Douxo ® Calm Spray ja hiiren, levitys voi olla suositeltavaa. Omistajan tulee myöntää, että allergisen lemmikin säännöllinen uima asianmukaisella shampoolla voi auttaa helpottamaan muutamia lemmikkieläinten oireita. Päinvastoin, eläimen uiminen epätarkkalla shampoolla voi aiheuttaa paljon enemmän vahinkoa kuin hyötyä. ”

Lemmikkimme iho on heidän ensimmäinen puolustuslinjansa ympäristönkulutusta vastaan, CVA: n eläinten terveys- ja hyvinvointiviranomaisten mukaan sekä hoitamaan dermatologisia tiloja sekä säilyttää terveelliset ihoeste ® samoin kuin perinteiset dermatologiatuotteet, jotka tekevät hoidon aikaa, sitoutumisaikaa.

Tässä on joitain Douxo -tuotteita:

Douxo® Calm Assts Stop Stop Sycle of iho-allergioiden sykli monitavoitetulla menetelmällä kutina ja allergisiin olosuhteisiin liittyvän tulehduksen käsittelemiseksi.

Douxo® -seborrheaa voidaan käyttää kaikkien seborrhea -tyyppien käsittelemiseen ja auttamaan tasapainottamaan ihosolujen ja sebumin tuotantoa.

Douxo® -klooriheksidiiniä käytetään iho -infektioiden antamisessa, jotka reagoivat klooriheksidiiniin ja kiipeilyyn. Se sisältää myös komponentin, joka auttaa rauhoittamaan ihon ärsytyksiä ja tukemaan terveellistä ihoestettä.

Douxo® -ylläpito sekä Douxo Misellar -palvelu on muotoiltu auttamaan pitämään herkimmät nahat ja korvat terveinä.

Katso tämä Q & A: n kanssa Thomasin kanssa, joka on kehitetty tarjoamaan sinulle paljon lisätietoja lemmikkieläimien dermatologisten ongelmien ympärillä olevista vaikeuksista:

K: Ole hyvä ja luetellaan tyypillisimmät koiran häiriöiden eläinlääkärit tänään ja jos omistaja voi käsitellä niitä talossa?

V: Koirat ja kissat voivat kokea suuresta valikoimasta iho-ongelmia, kuten iho-allergioita (allerginen dermatiitti), lois-ihosairaudet, bakteerit ja sieni-iho-infektiot, ihosyövän sekä erilaisten autoimmuunien lisäksi Ihon häiriöt. Ammatissani hallituksen sertifioiduna eläinlääketieteellisenä dermatologina, ylivoimaisesti tyypillisin diagnosoitu ihoongelma koirilla että kissoilla on ollut allerginen ihottuma. Valitettavasti jälkimmäinen edustaa ei-kovettuvaa ihosairautta. Eläinlääketieteelliset iho -asiantuntijat ovat kuitenkin omistettu työskentelemään läheisessä yhteydessä PET -vanhemman ja potilaan yleisen asiantuntijan kanssa laatimaan hoitosuunnitelman, joka sopii hienoimpiin lemmikkieläinten sekä omistajien tarpeisiin ja odotuksiin.

K: Voivatko omistajat säästää eläinlääketieteellisiä kustannuksia käyttämällä talon lääkkeitä ennen kuin otat lemmikkieläinten iho-ongelmat tarkistukseen?

V: Minkä tahansa tyyppisen ihoon liittyvän terapian pitkäaikaisen menestyksen vuoksi on uskomattoman tärkeää, että lemmikkieläinten vanhemmat pysyvät läheisessä yhteydessä ja ottavat yhteyttä yleisen asiantuntijansa ja dermatologiin koko eläimen elämän ohjelman ajan. Tämä takaa jatkuvan eläinlääketieteellisen tuen, joka varustaa heidät hienoimpaan reagoimaan kaiken tyyppisiin muutoksiin PET: n terveys- ja hyvinvointitilassa ja antaa heille ihanteellisesti välttää ihosälyn soihdut lähitulevaisuudessa.

K: Koska koiran ja kissan takit vaihtelevat huomattavasti pitkään, tiheys ja muodot ovat joitain roduja, joita on paljon vaikeampi diagnosoida ja myöhemmin huolehtia eläinlääketieteellisenä dermatologina?

V: Hiuskerroksen hiustyypistä ja pituudesta riippuen iho voi olla helposti näkyvissä sekä omistajalle että eläinlääkärille. Siten ihovauriot voivat olla huomaamatta pitkään koirissa sekä kissat, joissa on tiheä turkkitai erittäin pitkät hiukset. Siksi on suositeltavaa suorittaa rutiininomaisesti ihon ja hiuskerroksen täydellinen arviointi sekä hiuskerros sekä varoittavan eläinlääkäriä aina, kun muutoksia havaitaan. Samalla tavoin, kun eläinlääkärit määräävät minkä tahansa tyyppisen ajankohtaisen hoidon eläimelle, jolla on tiheä ja/tai pitkä hiuskerros, se voi olla potilaan hienoimpien kiinnostuksen kohteena joko leikata hiukset vaikutusalueilla mahdollisimman lyhyinä kuin mahdollista Hoidon keston ja/tai hoidon, kuten jätevalmisteiden, hyödyntämiseksi, jotka mahdollistavat yksinkertaisen levityksen ja vaikuttavien iho-alueiden havaitsemisen.

K: Onko kortisoni laukaukset vain ‘band-apu ”tarjoamaan lyhytaikaista helpotusta eläimelle, jolla on iho-ongelmia?

V: Pitäen mielessä, että iho -allergioita ei voida parantaa, eläinlääkäri pyrkii väsymättä laatimaan hoitosuunnitelman, jonka avulla PET voi olla tyytyväinen valitujen lääkkeiden vähiten sivuvaikutuksiin. Lääkkeet, jotka edustavat parasta ottelua toimitetulle asiakkaalle, ovat lääkkeitä, jotka on valittu perustuen yksityisen PET: n nykyisen terveys- ja hyvinvointiolosuhteiden täydelliseen arviointiin sekä suosituimpiin hoitotavoitteisiin. Tätä vaihtoehtoa vaikuttavia elementtejä ovat potilaan taudin vakavuus, lemmikkieläinten ja omistajan elämäntapa sekä lemmikkieläimen vanhemman ajan ja rahallisen monipuolisuuden lisäksi.

Kaiken tyyppisissä eläinten ihosairauksissa ei ole kaikille sopivaa hoitomenetelmää. Todettuaan, että joissakin tapauksissa steroidi-injektio voi olla valittu hoito, etenkin kun PET on muuten terve ja oireiden vain lyhytaikainen helpotus, on edullinen tulos. Koska monet koirat ja kissan allergia-asiakkaat kokevat oireista useita kuukausia vuodesta, eläinlääketieteellisten ihon asiantuntijat ovat yleensä tavoitteena huomattavasti pitkäaikaisemman hoitosuunnitelman edistämisessä potilailleen. Monissa tapauksissa nämä hoitosuunnitelmat sisältävät jonkin tyyppistä ajankohtaista terapiaa. Ajankohtainen terapia voi koostua säännöllisestä uimisesta tietyllä shampoolla tai tiettyjen suihkeiden ja/tai vaahtojen levittämisestä. Potilaan tarpeista riippuen eläinlääkäri voi määrätä Douxo®-klooriheksidiiniä tai Douxo® Calm -sovellusta tukemaan potilaan matkaa suureen terveyteen ja hyvinvointiin sekä hyvinvointiin.

K: Ovatko lemmikkieläinten ihoongelmat haastavinta ehtoa eläinlääkäreille diagnosoida?

V: Iho on kehon suurin elin. Silti se seulaa yleisesti nykyisen terveys- ja hyvinvointiolosuhteensa joko erittäin hienovaraisten muutosten kanssa yleisestä ulkonäöstä tai merkittävistä, usein hiuskerroksen tai ihon epäspesifisistä säädöksistä. Siksi kahdella erittäin erilaisesta ihosairaudesta kärsivällä koiralla voi olla ihovaurioita, jotka näyttävät käytännössä identtisiltä. Ero näiden kahden terveys- ja hyvinvointi -olosuhteen välillä on yksityisissä yksityiskohdissa yksityisistä ihovaurioista. Eläinlääketieteelliselle dermatologille on tehty kattava koulutus näiden pienten erojen tunnustamiseksi ja tästä syystä pystyy kaventamaan tarvittavaa diagnostiikkatyötä tietyn sairauden ja yksityisen lemmikin tarpeiden hoitosuunnitelman lisäksi.

Ostamalla koirien iho -sairauksien diagnosointia ja tarkasti kissoja, samalla kun suojaa eläintä tarpeellisilta testeiltä ja suojata omistajaa perusteettomilta kuluilta, on hienoin etsiä kokeneen eläinlääkärin tai eläinlääkärin apua Dermatologi, heti kun PET: ssä on minkä tahansa tyyppisiä merkkejä jatkuvasta iho- tai korvaongelmasta.

K: Koska tilanteiden monimutkaisuus vaihtelee, milloin monien yleisasiantuntijoiden on aika ohjata tilanne eläinlääketieteelliseen dermatologiin?

V: Monet yleiset asiantuntijat hallitsevat erittäin mukavia suurimman osan ihoon liittyvistä terveys- ja hyvinvointikysymyksistä koirilla sekä kissoissa. Jotkut eläimet, joilla on tyypillisiä iho -ongelmia, kuten allergiat, eivät kuitenkaan reagoi tavanomaisesti käytettyihin hoitomuotoihin, ja tästä syystä tarvitaan erillistä hoitomenetelmää heidän ihosairauksiensa antamiseksi. Toiset kokevat kuitenkin melko epätavallisista dermatologisista kysymyksistä, joita monet todennäköisesti tarvitsevat korkean erikoistiedon. Kummassakin tapauksessa on suositeltavaa, että yleinen asiantuntija kuulee samoin kuin ihannetapauksessa, että asiakas eläinlääketieteelliseen dermatologiin alustavan työn ja pitkäaikaisen hoitosuunnitelman laatimiseen.

K: Ovatko jotkut koiran ihoongelmat geneettisesti sukulaisia. Jos on, mitkä samoin kuin joitain rotuja on alttiita näille?

V: Joillekin ihoongelmista on tunnistettu tietty geneettinen linkki. Esimerkki olisi kultaisten noutajien ichthyosis. Ichtyis -tilanteessa vaikuttivat eläimet kokemus vakavasta, yleistyneestä hilseestä, joka voi suuresti vaikuttaa yksilön yleiseen ulkonäköön ja voi altistaa eläimen sekundaariseen bakteeriin ja sieni -iho -infektioihin.

LisäysY, koska voimme jäljittää jonkin verran sairautta tiettyyn geeniin, ymmärrämme samoin monenlaisen ihosairauden suhteen, että jotkut koiranrodut aiheuttavat paljon todennäköisemmin tiettyjä ihosairauksia kuin toiset. Esimerkiksi collipat, Shetland -lammaskoirat ja saksalaiset paimenet osoittavat rodun ennakkoluulon tulehdukselliselle ihosairaudelle, jota kutsutaan diskoidista lupus erythematosus. Samoin Siperian Husky ja Alaskan malamuutti ovat alttiita sinkki reagoivan dermatoosin etenemiselle.

K: Kilpirauhasen vajaatoiminta ja Cushingin sairaus ovat parin parantumattoman ihon häiriötä, joita voidaan hoitaa asianmukaisella terapialla. Onko muita?

V: Huolimatta hienoimmista ponnisteluistamme ja erinomaisesta edistyksestä eläinlääketieteellisessä tutkimuksessa, jotkut sairaudet ovat pysyneet parantumattomina. Esimerkkejä ovat allerginen dermatiitti, pemphigus ja lupus kilpirauhasen ja Cushingin taudin lisäksi. Huolimatta siitä, että näistä vaivoista on parantumaton, eläinlääketiede on kuitenkin löytänyt menetelmät, jotta lemmikkieläin voi olla verkossa paljon mukavampaa elämää.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Pidä taulukon romut roskakorina
Next post MRSA in Pets