Bengalin kissan adoptioprosessi ja Bengal-kissanpentuprofiili

Kissamme ja kissanpennut ovat erittäin hellä, vilkkaat, leikkisät, helppokäyttöiset ja rakastavat olla ensimmäinen ovella, kun tulet kotiin. Aiomme saada selville Bengal -kissasta ja siitä, kuinka jatkaa Bengalin kissan adoptioprosessia blogiviestissä.

Hyväksytkö ensimmäisen Bengal -kissasi?

Ensimmäisen Bengal -kissan omaksuminen voi olla suuri valinta. Adoptoijat kysyvät jatkuvasti meiltä “entä jos odotamme?” Toimintamme on tyypillisesti “kuinka kauan sinulla on?”

Aloitetaan perusteilla. Bengalit ovat kansallisia kissoja, jotka ovat tunnistaneet International Cat Association (TICA) ja Cat -Fancier’s Association (CFA).

Bengal-kissat ovat osa niitä Aasian leopardikissaa, joka oli ylitetty käyttämällä kansallista kissaa vuonna 1963 Bengal-rodun Jean Mill -myyjän myyttiseltä kummitäeltä.

Alun perin Bengalin kanta tehtiin kuljettamalla Aasian leopardikissa ja ylittämällä se kansallisella kittyllä. Nyt tämä käytäntö ei ole paljon enemmän vaadittu tai halutaan.

Aasian leopardin kissan pitäisi pysyä hänen luonnollisessa elinympäristössään. Nyt kotimainen Bengal -kissat johtuvat vain Bengalsin kasvattamisesta lisäbengaleihin. Paljon enemmän Bengal -rodun matkan Tican taustasta.

Aasian leopardikissa on arka luonnosta. Tämä ei ole hirveä kitty, vaan yksinäinen, hermostunut kitty. Tästä syystä varhaiset tuotantokissat eivät tee upeita lemmikkejä. Kun leopardi oli nielty kansallisella Tomcat -käyttämällä, Bengal -rotu on luotu.

Egyptin maun jälkeen on saatettu osa tätä jalostusohjelmaa. Vuosien kuluessa kansallinen kissanhahmo alkoi ottaa paljon enemmän kuin ”hullu” Aasian leopardin kissan hahmo. Nyt bengalit ovat ehdottoman kotieläimiä ja tekevät myös viehättäviä kissan seuralaisia.

Upea opas, joka kuvaa kaikkia menettelyjä, jotka liittyvät Bengal -kissan tai kissan käyttöönottoon.

Ihanteellisen Bengalin kissanpentu valitseminen sinulle

Ihanteellisen Bengalin kissanpentu valitseminen sinulle on erittäin tärkeä askel adoptioprosessissa. Kissanpentu ei ole vain lemmikkisi; Hänestä tulee seuralainen ja perheesi jäsen.

Haluamme, että Bengal -kissanpennut ovat yhtä tyytyväisiä kuin heidän uudet perheensä ennen Bengalin kissan adoptiota. Seurauksena on, että meille on välttämätöntä varmistaa, että Bengali on sinulle sopiva kissarotu ja että valittu kissanpentu vastaa persoonallisuuttasi ja elämäntyyliäsi.

Onko sinulla mieltymyksiä sukupuolesta, väristä, kuviosta?

Millainen persoonallisuus haluaisit kissanpentu?

Onko sinulla lapsia? Ja jos on, kuinka vanhoja he ovat? Ovatko he oppineet käsittelemään lemmikkejä?

Onko uusi Bengalin kissanpentu muiden eläinten kanssa?

Oletko yleensä poissa kotoa?

Kuinka paljon aikaa pystyt omistamaan uudelle Bengal -kissanpentullesi joka päivä?

Joten haluat omaksua ensimmäisen Bengal -kissasi?

Emme olisi täällä rohkaisemassa sinua ja tukemaan tätä rodua, jos emme rakastaneet ja ymmärtäneet niitä täysin. Jokainen Bengal -kissa on ainutlaatuinen, mutta heillä on paljon yleisiä piirteitä. Kuten kaikki kissat, he ovat yksilöitä ja heillä on omat tykkäät ja mieltymyksensä, vaikka Bengalin kissan adoptiomenettely on saatu päätökseen.

Bengalin perusteet tietävät ennen Bengal -kissan adoptiota

Mistä Bengal -kissat ovat?

Bengal -kissa on suhteellisen uusi rotu ja se johdettiin kotimaisten kissojen ylittämisestä leopardikissan kanssa vuodesta 1965 alkaen.

Kalifornian nainen nimeltä Jean Mill teki päätöksen ylittää Aasian leopardikissan kotimaisten kissojen kanssa toivoen, että se estää kasvavaa kiinnostusta yrittää kesyttää ja salata leopardikissa.

Kasvattutko Bengal -kissat syystä?

Bengali kasvatettiin hänen houkuttelevasta ja eksoottisesta turkkityypistään sekä auttamaan leopardikissan ahdinkoa alaspäin antamalla heille paljon ennakkoluulottomampaa temperamenttia.

Kuinka paljon tyyppejä bengalin sukutauluja on olemassa?

Bengalin ruskeaa täpliä on, Bengalin lumileopardi ja bengalin marmorityyppejä bengali kissa, jotka kaikki erotetaan niiden takinväristä ja kuvioinnista.

Ovatko Bengal -kissat polydaktyyli?

Polydaktylismin mutaatio voi tapahtua spontaanisti missä tahansa kissarotussa.

Bengalin elinikä

Bengalin elinikä on noin 12-16 vuotta.

Bengalin ulkonäkö

Kuinka iso bengali saa?

13-16 tuumaa

Paljonko bengali painaa?

9-16 lbs

Milloin bengali lopettaa kasvamisen?

Jopa 2 vuotta

Mikä väritakki bengalilla on?

Bengaleilla on erittäin vastakkaiset takit, ja ne ovat ainoat kissat, joilla on ruusukkeet takkinsa, kuten leopardien, jaguaarien ja ocelottien takki. Ne ovat yleensä vaaleanruskeita oransseista.

Mitä silmävärejä bengalilla voi olla?

Bengaleilla on yleensä siniset tai vihreät silmät.

Bengalin luonne ja persoonallisuus

Kuinka laulu/puhelias Bengal -kissat ovat?

Bengaleita ei tunnisteta heidän äänekkäisyydestään, vaikka he tietysti ilmaisevat itseään tarvittaessa.

Kuinka hellä/ystävällinen Bengal -kissat ovat?

Bengalit ovat melko hellä, mikä on auttanut heistä suosittua rodua.

Ovatko Bengal -kissat hyviä muiden kissojen kanssa?

Bengalit ovat melko sosiaalisia kissoja, ja yleensä menestyvät hyvin muiden kissojen kanssa, vaikka ne voivat usein olla alueellisia.

Ovatko Bengal -kissat hyviä D: n kanssaOGS?

Bengalit voivat tulla hyvin koirien kanssa, vaikka ne voivat usein olla alueellisia, joten asianmukainen sosialisointi on ratkaisevan tärkeää tyytyväisen rinnakkaiselon kannalta.

Ovatko Bengal -kissat hyviä hiiriä/metsästäjiä?

Bengalsilla on kestävyys ja kentällä olla melko taitavia hiirenmetsästäjiä.

Ovatko Bengal -kissat hyviä sisäkissoja?

Joo. Turvallisuussyistä suositellaan, että kaikki kissat pidetään sisätiloissa heidän henkilökohtaisista mieltymyksistään riippumatta

Ovatko Bengal -kissat hyviä kierroskissoja?

Bengalit ovat säilyttäneet osan “villistä” esi -isistään eivätkä välttämättä rakasta sitä, että niitä pidetään yhdessä paikassa, vaikka jos se on heidän ajatuksensa, he saattavat tehdä itsensä kotona sylissäsi.

Mitä Bengal -kissat haluavat tehdä?

Bengalit ovat poikkeuksellisen viihdyttäviä ja taitavia kiipeilijöitä, ja ne menevät niin korkealle kuin mahdollista. Ne ovat myös poikkeuksellisen älykkäitä, nopeita oppijoita, ja niitä voidaan jopa opettaa helpottamaan itseään wc: ssä!

Kuinka suuri ero mies- ja naispuolisen bengalin välillä on?

Miesbengalit ovat suurempia kuin naaraat.

Tärkeät bengalin tosiasiat

Bengalit ovat älykkäitä ja uteliaita kissoja. He voivat selvittää, kuinka avata ovet, laatikot ja upottaa paikkoihin, joista et yksinkertaisesti löydä niitä!

Bengalit ovat leikkisiä ja urheilullisia. Ne vaativat paljon säännöllistä leikkiä ja stimulaatiota. Tästä syystä he eivät tee hyvin jättämistä yksin tuntikausia kerrallaan. Jos et ole usein kotona, ne eivät ehkä ole paras kissa sinulle.

Bengalit ovat omistautuneita ja rakastavia. He sitoutuvat ehdottomasti voimakkaasti ihmisiin. Jos haluat kissan, joka haluaa olla missä tahansa olet, Bengal -kissa saattaa vain ihanteellinen valinta.

Bengalit rakastavat vettä, mutta jotkut bengalit eivät. Useimmat bengalit rakastavat ehdottomasti vesisuihkulähteitä.

Bengalit rakastavat katioita, liikuntapyöriä, korkeita kiipeilytorneja ja leluja heidän urheilullisen luonteensa ja korkean energiansa vuoksi.

Bengalit ovat matala- / matala-karu; Ne voivat olla paljon helpompia ihmisille, jotka ovat herkkiä allergioille. He eivät kuitenkaan ole hypoallergeenisiä. Jos sinulla on allergioita, sinun on varma, että vietät muutama tunti adoptoidaksesi Bengalin kanssa, jotta et ole allerginen.

Niiden on syödä laji-sopivaa ruokavaliota, runsaasti proteiinia, kosteutta ja sopivaa rasvapitoisuutta.

Pelastusbengalit ovat peräisin monista taustoista. Suurimman osan ajasta emme tiedä, ovatko he olleet muiden kissojen, koirien ja lasten ympärillä. Tästä syystä haluamme toimittaa adoptoijoille asianmukaista kirjallisuutta esittelyistä.

Yksikään Bengal -kissa ei ole identtinen. Jotkut bengalit rakastavat käpertyä pitkään elokuvaan; Toiset haluavat nauttia elokuvasta korkeasta kissapuustaan.

Jotkut bengalit rakastavat keskustelemaan – kovaa. Ne eivät välttämättä ole paras valinta asuntojen asukkaille.

Bengalin ruokavalio, hoitaminen ja terveys

Mitä Bengal -kissat syövät?

Kysy eläinlääkäriltäsi, mitä sinun on ruokittava bengali – jokainen kissa on erilainen.

Syövätkö Bengal -kissat märkä ruokaa?

Joo

Kuten Bengal -kissat?

Maitoa ei suositella kissoille.

Paljonko Bengal -kissat irtoavat?

Bengalit ovat minimaalisia irtoamisia.

Millaisella turkilla Bengal -kissoilla on?

Bengaleilla on elävä, sileä tunnistettu turkki, joka tuntuu paljon enemmän kuin Pelt kuin turkista.

Tarvitseeko sinun hoitaa Bengal -kissa?

Kerran viikossa on suositeltavaa. Harjaamisen lisäksi kaikkien kissojen on oltava kynnet leikataan noin kahden viikon välein. Kissat ovat myös alttiita peridontaaliseen sairauteen, ja heidän hampaidensa on harjattava kaksi tai kolme kertaa viikossa.

Ovatko Bengal -kissat hypoallergeenisiä?

Joo

Onko Bengalsilla paljon terveysongelmia?

Bengalit ovat kovia kissoja, joilla on vähän geneettisiä ongelmia.

Alttiita ongelmiin – tyypillisesti terveitä

Mihin sairauksiin bengalit ovat alttiita?

Hypertrofinen kardiomyopatia (HCM): HCM on sydämen vasemman kammion epänormaali paksuuntuminen, joka johtaa väärään verenvirtaukseen. Se on kissojen yleisin sydänsairauksien syy ja voi johtaa äkilliseen kuolemaan.

Polykystinen munuaissairaus (PKD): PKD on perinnöllinen tila, joka aiheuttaa kystat munuaisissa.

Silmäkysymykset: Progressiivinen verkkokalvon atrofia (PRA), progressiivinen rappeuttava sairaus, joka vaikuttaa verkkokalvoon, joka lopulta johtaa sokeuteen; ja kaihi, yleinen silmätilanne, joka aiheuttaa pilvisyyttä silmässä ja estää näkökulmaa.

HIP -dysplasia: Hip -dysplasia tapahtuu, kun lonkkanivel kasvaa epänormaalisti tai on väärin. Epänormaali muoto estää niveliä ja pistorasioita tapaamasta toisiaan riittävästi, mikä johtaa hankaamiseen ja hiomiseen liukumisen sijaan sujuvasti.

Ajan myötä dysplasian hankaaminen voi aiheuttaa erilaisia ​​asioita, kuten kipua, sääli ja toissijainen nivelrikko. Leikkaus voidaan tehdä nivelen korjaamiseksi, jos diagnosoidaan ennen niveltulehduksen alkamista.

Patellar Luxation: tunnetaan myös nimellä liukastuneet polvit, patellar -luxation tapahtuu, kun pienet poikkeavuudet saavat polven nivelen liukua sisään ja paikoilleen. Tämä voi aiheuttaa kipua ja satunnaista sääliä. Kirurgista hoitoa on saatavana vakaviin tapauksiin, vaikka monet kissat elävät normaalia elämää ilman hoitoa.

Ostaminen vs. adoptoimalla bengali

Paljonko bengali maksaa?

Bengalin hyväksyminen maksaa noin 75–100 dollaria. Sitä vastoin voi olla kohtuuttoman kallista ostaa bengali kasvattajalta, SOMEhere 1000–3 000 dollarin alueella.

Missä voin adoptoida bengalin

Helpoin tapa adoptoida bengali olisi Bengalsiin erikoistuneen pelastuksen kautta. Upea paikka aloittaa olisi aloittamalla rotuhaku verkossa. Haku näyttää sinulle kaikki alueellasi käytettävissä olevat bengalit.

Bengalin turvakodit ja pelastukset

On eläinsuojaa ja pelastuksia, jotka keskittyvät erityisesti Bengal -kissanpentujen suurten kotien löytämiseen. Selaa luetteloa Bengalin pelastuksista ja turvakoteista lähelläsi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Voita palkintopaketti kansalliselle lemmikkieläinkuukaudelle
Next post Megaesophagus perheen lemmikkieläimissä