Portiootit lemmikkisi ruoansulatus- ja immuunijärjestelmän terveys

addThis Sharing Buttonshare facebookFaceBookFaceBookShare -sivustolle TwittertWittertWittershare PinterestPinterestPinterStshare to Moreaddthismore

Jos olet kuin monet lemmikkieläinten huoltajat, haluat, että karvaiset perheenjäsenet ovat terveitä ja tyytyväisiä mahdollisimman pitkään. Saatat jopa täydentää koiran tai kissan ruokavaliota multivitamiini-, omega 3 -rasvahappo- tai nivellisäaineella. Porttikohdan lisääminen lemmikkisi ruokavalioon on kuitenkin loistava tapa tukea lemmikkisi yleistä terveyttä.

Mikä tarkalleen on probioottinen lisäys? Se on lisäosa, joka sisältää erilaisia ​​”ystävällisiä” mikrobeja, jotka auttavat lisäämään lemmikkisi suolistossa olevia hyödyllisiä bakteereja. Ruoansulatusjärjestelmän hyvät bakteerit auttavat parantamaan ruuansulatusta, pitämään suoliston vuorauksena terveenä ja välttämään huonojen bakteerien liikakasvua. Aina kun lemmikkisi on antibiootilla, se tappaa sekä haitalliset että hyödylliset bakteerit. Ystävällisten bakteerien vähentäminen voi johtaa ripuliin ja ruuansulatukseen järkytykseen lemmikkissäsi. Lemmikkisi probiootin antaminen auttaa palauttamaan suoliston bakteerien asianmukaisen tasapainon.

Mutta PET -probiootti ei ole vain eläimille, joilla on ruuansulatuskysymyksiä. Jopa 80% immuunijärjestelmästä sijaitsee ruuansulatuksessa, joten terveellinen ruuansulatusjärjestelmä auttaa tukemaan ja lisäämään immuunitoimintaa. Kokonaisvaltainen eläinlääkäri Michael Dym, VMD kirjoittaa ”..Jos lemmikkimme ruuansulatuskanavat eivät ole terveitä, tämä voi johtaa siihen, mitä kutsutaan” vuotavaksi suolistoksi ”. Tämä voi johtaa pitkäaikaiseen krooniseen terveysongelmiin paitsi ruuansulatuskanavan, mutta myös Muiden elinjärjestelmien, kuten kroonisten korva-/iho -allergioiden, nivelongelmien, kroonisten hengitysvaivojen ja jopa kroonisten virtsateiden häiriöiden, nivelongelmat. ”

Vaikka lemmikkieläinten probiootti voi auttaa lemmikkieläimiä jännityksessä tai ruuansulatuksessa, paras aika aloittaa lemmikkisi probioottissa on, kun hän on nuori ja terve. Nyt saatavana yksinomaan Petmedsissä, probioottiset chewys koirille sisältää probiootteja sekä liukoista kuitua, ja se tulee kananmakuiseen pehmeään pureskeluun, jonka monet koirat syövät helposti herkutteluna. Anna vain yksi pureskelu päivittäin jopa 40 kiloon saakka tai 2 pureskelua päivittäin yli 40 kiloa. Anna päivittäin ylläpitää lemmikkisi ruuansulatusta ja immuunijärjestelmää tai voit antaa satunnaisesti stressaavien tilanteiden aikana matoamisen, antibioottihoidon tai ruuansulatuksen järkytyksen jälkeen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Musta Maine Coon -kissat – huippuvalokuvat, persoonallisuus, väri ja tosiasiat!
Next post Sinun ei tarvitse tehdä lemmikkisi uudelleen covid-19