Voitko korvata sinut tekniikalla?

kirjoittanut Khris Berry
1. huhtikuuta 2020
Hoito on maailma, jossa luot käsityösi käsilläsi. Voidaan väittää, että groomerit käyttävät myös sydämensä, ajan, mielensä ja selkänsä lopettaakseen työnsä joka päivä.

Jokainen näistä työkaluista on korvaamaton hyödyke; Sinulla on rajoitettu määrä antaa. Kyllä, jopa sydämesi on rajoitettu – Päätä kaikki groomerit, jotka ovat kokeneet uran väsymyksen.

Kuten kaikki hyödykkeet, on tärkeää pohtia, kuinka käytät sitä ja kiinnität sen jätteitä vastaan ​​- ja tämä hyödyke olet sinä! Keskustelemme kuinka varmistaa, että käytät itseäsi parhaimmillaan, paljon tehokkaita tapoja ja missä voit korvata itsesi ja vaivan.

Ohjelmisto ja tekniikka ovat hiipuneet melkein kaikkiin elämämme osa -alueisiin. Joka päivä tekniikka tukee todennäköisesti paljon aktiviteettejamme, jotta voidaan suorittaa, yksinkertaistaa, auttaa tai oppia suorittamaan tämän toiminnan ja onnistumaan. Hoitomaailma ei ole erilainen.

Joten miten on, että uralla, joka saavutetaan omilla käsilläsi, ja menestys saavutetaan omalla käsityölläsi, että tekniikalle on niin paljon tilaa?
Mainokset

Yksinkertainen, kun olet todellinen hyödyke, sinusta tulee paljon ratkaisevaa resurssiasi. Ympäröivän tekniikan on säästävä aikaa, rahaa ja vaivaa. Vanha sanonta, ”Työskentele älykkäämpi, ei kovempi”, pätee ehdottomasti. Käytän näitä parametreja selvittääkseni, onko järkevää sisällyttää ohjelmistoja tai tekniikkaa mihin tahansa hoitokaupan tehtävään.

Aina kun tapaan groomereita ja tekniikan aiheen syntyy, kuulen yleensä kommentteja, kuten “Minulla ei ole varaa lisätä sitä”, “voin tehdä sen itse vähemmän” tai “se on aivan liian kallista”. Tarkastellaan joitain normaalia asiakasvuorovaikutusta ja etsiä tapoja, joilla voit selvittää, onko tekniikka järkevää työpaikallasi.

Näiden kustannusvertailujen tekemiseksi sinun on aloitettava tietämällä, mikä on oma aikasi. Jos et voi arvioida, kuinka paljon aikaa on arvoinen, miten voit selvittää, säästätkö aikaa vai rahaa? Kuinka voit määrittää, kuinka paljon sinun on käytettävä aikaa säästävään ohjelmistoon? Toivottavasti olet lukenut yhden näistä artikkeleista aiemmin ja tiedät jo henkilökohtaisen tuntipinnan. Kun olet tehnyt, yrityspalveluihin liittyvät päätökset ovat paljon helpompia tehdä.

Tässä on esimerkki: Jos säästän 30 minuuttia päivässä ohjelmistolla, joka lähettää asiakkailleni tapaamisvinkin seuraavalle päivälle, ja teen 60 dollaria tunnissa, ja työskentelen 5 päivää viikossa, olen säästänyt 2,5 tuntia viikossa tai 150 dollaria omasta tunnin hinnasta viikossa. Voisin kääntää saman 2,5 tuntia toisen tai kahden koiran hoitamiseen. Sen sijaan, että maksan itselleni 150 dollaria ajoissa, voin lisätä voittoja samanaikaisesti ja käyttää tekniikkaa työskentelemään puolestani. Minulla oli varmasti varaa ohjelmistoihin paljon alhaisemmalla hinnalla lähettääkseen asiakasteksti- tai sähköpostien muistutuksia, ja asiakkaani kokevat säännöllisiä muistutuksia (koska olemme ihmisiä ja unohdamme todella soittaa nämä kärkipuhelut joskus).

Tämä on vain yksi pieni paikka, jossa ohjelmisto ja tekniikka voivat auttaa sinua. Entä asiakkaan uloskirjautumisprosessi? Mitkä ovat asiakasrekisterien tallentamisen ja hallinnan todelliset kustannukset? Mitä kustannuksia ei tehdä niin? Voisin tehdä vahvan argumentin, jos et käytä arkistointi- tai tietueiden tallennusjärjestelmää, että asiakkaiden menetyskustannukset voivat olla melko korkeat; Ilman hyviä levyjä sinulla on paljon todennäköisemmin palvelun johdonmukaisuuden puute, hoitomenetelmä ja pallot voidaan pudottaa. Mutta vaikka säästät vain 10 minuuttia päivässä seuraamalla asiakkaitasi, heidän hoitomuistiinpanojaan ja puhelinnumeroitaan käyttämällä järjestelmää, joka mahdollistaa näiden tietojen välittömän hallinnan ja hakemisen säästävät sinulle noin 83 dollaria/viikko (jos ansaitset keskimäärin 60 dollaria/tunti ja työskentelee keskimäärin 5 päivää viikossa).

Entä kaikki nämä online -hoitotilaukset, opetusohjelmat ja verkkoseminaarit? Missä he auttavat sinua työssäsi? Jos pystyt kääntämään opittuja tietoja yhden uuden asiakkaan säilyttämiseen kuukaudessa, houkuttelemalla yhden uuden asiakkaan kuukaudessa tai säästämällä itsellesi yhden koiran hoitamiseen kuukaudessa tarvittava aika, voit perustella kustannukset tunnin hoitohinnan/hinnan perusteella.

Joten mikä on ratkaisevan tärkeää tekniikan ja ohjelmistojen käytölle yrityksessäsi tehokkaasti?

Tunne oma arvosi. Sinun on tiedettävä, mitä teet selvittääksesi, onko ajan kustannusvertailu yhtä suuri kuin käytetty rahasi.

Käytä ostamasi ohjelmistoa tai tekniikkaa täysimääräisesti. Tyypillisesti huomaan, että ihmiset omaksuvat uuden ohjelman tai uuden tekniikan ja käyttävät vain pientä määrää tarjottuja ominaisuuksia. Ennen kuin etsit uutta ratkaisua, varmista, että sinulla ei ole jo rakennettuja jo käyttämiäsi järjestelmiä.

Muistatko koko ajan, että pelasimme sinut? Käytä sitä viisaasti. Ota ylimääräiset 10 minuuttia täällä ja ylimääräiset 20 minuuttia siellä ja muuta se voittoksi!

Sijoita itseesi, yritykseesi ja asiakkaasi. Mutta tee nämä sijoitukset laskemaan. Uuden tekniikan oppiminen on hienoa, mutta jos et käytä sitä tai kerro asiakkaillesi, että käytät sitä, voit nnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Kilpikonnanseshell -kissan päättäminen päätyi terapiakissan apuohjelmassa
Next post Lalaland Totebag ja onnittelukorttien voittaja