Etusivu Pets -ensiapupakkaukset

AddThis Sharing Buttonshare facebookFaceBookFaceBookShare -sivustolle TwittertWittertWittershare PinterestPinterestPinterestShare to MoreaddThismore410

Koti hyvin ensiapupaketit ovat tärkeitä hyvin ensisijaisia ​​puolustuslinjoja eläinten huoltajille, jos sairaus tai loukkaantuminen lyö lemmikkieläimiä. Allergiset reaktiot ovat tyypillisiä hätätilanteita, jotka nähdään lemmikkieläinten talossa. Oraalinen benadryyli on tärkeää, että allergisten pistojen tai puremien tilanteessa on käsillä, jotka voivat johtaa turvotukseen, kutinaan ja nokkosihottumiin. Lemmikkieläinten annos benadryyliä on puolet yhdestä mg puntaa kohti 6–8 tunnin välein jopa 24 tuntia.

Toksiinin tai myrkkyjen nauttimisen tilanteessa eläinten huoltajat voivat vaatia oksentelun aiheuttamista tai antaa agentteja peittää ruuansulatuskanavan ja/tai ottaa toksiineja estämisen estämiseksi. Vetyperoksidia sekä IPECAC -tabletteja ehdotetaan joskus aiheuttavan oksentelua. Myös puuhiilitabletteja voidaan käyttää rauhoittamaan ruoansulatuskanavaa ripulin tilanteessa sen lisäksi, että se estää tiettyjen toksiinien estämisen. Liukas jalava on myös erittäin hyödyllinen rauhoittaen tulehtuneen ruuansulatuskanavan, kun oksentelu ja/tai ripuli on läsnä.

Vahinkotilanteessa on tärkeää, että sinulla on paljon siteettimateriaalia, mukaan lukien sideharsat, ässä -siteet, yhden tuuman teippi ja puuvilla. Pidekyynnön ulkopuolella, mukaan lukien neosporiini ja homeopaattinen traumaeeli, voivat olla melko hyödyllisiä haavojen peittämisessä sekä tartunnan estämisessä. Koiran huoltajille ehdotan samoin, että puskuroidaan aspiriinia käsillä ei-steroidisena tulehduksellisena aineena, joka on hyödyllinen kivun ja kuumeen vähentämisessä joissain tapauksissa.

Onko sinulla jo talon ensiapujoukko lemmikkillesi?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Petmeds® -sängyn kostutus koirissa ja kissoissa
Next post Syyt, jotka pidät turvakodin kissan