Vahjaaminen tai vapina pienissä koirissa

AddThis Sharing Buttonshare facebookFaceBookFaceBookShare TwittertWittertWittershare -ohjelmaan PinterestPinterestPinterSThare to Moreaddthismore

Pienten koirien värisemisen ja vapisemisen lääketieteellisillä havainnoilla voi olla lukuisia mahdollisia syitä. Eläimet varmasti vapisevat, kun he ovat kylmiä, nälkäisiä, ahdistuneita tai peloissaan. Jos huolenaihe tai jännitys aiheuttaa vapinaa, joissakin tapauksissa jotain niin helppoa kuin häiritsevä hoito tai kävely voi auttaa vähentämään jännitystä ja toissijaista vapinaa. Heidän alavartalon pinta -alan takia pienemmät koirat vapisevat paljon yleisemmin kuumeiden esiintyessä, samoin kuin aineenvaihduntaongelmia, kuten matala verensokeri, elektrolyyttien epätasapaino ja pahoinvointi.

Vapauttaminen ja vapina voi tapahtua myös neuromuskulaaristen tai muiden kivun lähteiden sekundaarinen kehossa. Arvioitaessa lemmikkieläimiä, joilla on historiaa vapina ja värisevä, on myös välttämätöntä tarkastella viimeaikaisia ​​ruokahalu-, jano-, suolen- tai virtsarakon käytäntöjä. Jos syy ei ole ilmeinen, täydellinen eläinlääketieteellinen arvio tulisi tehdä. Ravistuksen ja vapisemisen hoito riippuu taustalla olevasta syystä, kun ennuste on erinomainen, kun nämä taustalla olevat syyt määritetään.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Hanki lemmikkikoirasi käyttäytymään: Näytä Lovin ‘
Next post Mäyräkoirat: sileät, pitkät, langalliset tukkaiset fantasia