Hanki lemmikkikoirasi käyttäytymään: Näytä Lovin ‘

Sano, että se ei ole niin, Cooper. Mikä tuo on? Turvaimet on täynnä koiria, jotka lemmikkieläinten omistajat ovat hylänneet. Se ei ole oikein, eikö niin? Ei, Cooper, olet oikeassa. Liian monet koirat löytävät tiensä turvakoteihin yksinkertaisesti siksi, että heidän lemmikkieläinten omistajat eivät tarjoa paljon rakkautta ja ymmärrystä.

Käyttäytyminen on nro 1 syy siihen, että lemmikkieläinten omistajat luopuvat pookistaan. Ei voinut ottaa uutta jaettua sohvaa. Toinen kenkäpari tuhoutui. Roskat levittää lattiaa aina, kun lemmikkikoira jätetään yksin. Ei tarpeeksi aikaa päivällä viettää tuon arvokkaan koiranpennun kanssa.

Lopeta, ihanteellinen siellä. Voit olla varma, että tämän ei tarvitse tapahtua, jos otat vain aikaa omaksua lemmikkikoiraasi ja kyllä, osoittaa ihanteellisen rakkauden pitää Cooper ja olet onnellinen, terve ja elinikäinen seuralaiset.

Hyödyntäkää koira: Katso maailmaa koiran näkökulmasta, sanoo Debra Horwitz, DVM, DACVB, yksi maan johtavista eläinlääkäreistä ja koiran dekoodaamisen päätoimittaja. “On tärkeää ymmärtää, että lemmikkikoirasi katselee maailmaa kuin koira”, hän sanoo. ”Vaikka he ovat vuorovaikutuksessa ihmisten kanssa, he haluavat tehdä lemmikkieläinkoirien tavaroita. omaksua heidän koira. ” Loppujen lopuksi jotkut koirat haluavat haistaa, toiset haluavat hypätä. Se on osa koiraa.

Näytä joitain älykkäitä: tulet kotiin keittiön lattialle, joka on täynnä roskia, jotka ovat täynnä lattiaa. Kuka jätti herkullisen hajuisen roskakorin hyödylliseksi tuolle nälkäiselle koiralle. Varmista vain, että joko peität sen hyvin tai piilota se. ”Varmista, että ruoka ei ole saatavilla. Sen sijaan, että kieltäisit sen olevan älykkäämpi ”, tohtori Horwitz sanoo. Sama uusille kengille ja muille.

Aika – ja ajoitus – syödä: Löydä rutiini chow -aikaan. Koirat nälkäiset, mutta eivät voi hallita pääsyä ateriaan; teet. Dr. Horwitz ehdottaa pientä ateriaa aamulla ja suuremmaksi yöllä. Ja kaikin tavoin vie ne ruokinnan jälkeen vapauttaaksesi itsensä. “Tämä ei vain osoita rakkauttasi, vaan se tukee hyvää käyttäytymistä.”

Tutkitaan: Koirat rakastavat stimulaatiota ja mielenkiintoisia uusia ympäristöjä. Takapiha voi olla hieno nopea pottatauko, mutta se on myös tylsää. Takapiha näyttää samalta, haisee samalta. Lemmikkikoiran ottaminen nopealle (5-10 minuutti) kävelylle ennen kuin työ muuttaa maisemaa. “Annoit lemmikkikoirallesi jotain mielenkiintoista ja stimuloivaa”, tohtori Horwitz selittää.

TARJOA: Ei ole parempaa tapaa rakentaa sidos ja parantaa koirasi ja fyysistä hyvinvointia kuin jonkin verran liikuntaa. Hyvä kävelymatka stimuloi heidän mieltään ja auttaa, kun lähdet päivälle. Päinvastoin kuin yleinen uskomus, koirat eivät juokse talon ympäri, kun olet poissa, niin että liikunta auttaa heitä valmistautumaan päivään ilman sinua.

Peliaika: Kutsu sitä rikastumiseen. Näytä rakkautesi pelaamalla pelejä ja tekemällä koulutusta. Riippumatta siitä, hakea tikkua tai sanomalehteä tai löydät piilotetun lelun, annat koirallesi rikastuttamista. Aloita tekemällä se helpoksi – heitä sauva pari jalkaa tai piilota lelu tuolin alle. Palkitse sitten lemmikkikoirasi menestykseen. Toista, kun teet pelistä tai harjoittelusta paljon vaikeampaa. Tutustu ruoan jakeluun leluihin sekoittaaksesi sen hiukan.

Ajanhallinta: Kuka ei ole kiireinen näinä päivinä, mutta sen ei tarvitse olla tunteja lopussa kaivatun rikastuksen toimittamiseksi, tohtori Horwitz sanoo. Löydät vain aikaa, joka sopii aikatauluun. Voit nauttia tunnin mittaisesta näyttelystä, joten on parasta pelata joitain pelejä mainoksissa. Ehkä voit kävellä vain 10 minuutin kävelymatkalla työpäivinä, mutta voit suunnitella pidempiä kävelyretkiä viikonloppuna. Hajota se niin, että se on hallittavissa.

Kommunikointi: Koirat ovat älykkäitä, mutta heidän on tiedettävä mitä haluat. Perussanoja voidaan käyttää niiden kouluttamiseen ja siteiden luomiseen. Esimerkiksi “tule jonkinlaista rakkautta”. Lopulta lemmikkikoira ymmärtää, että on aika omaksua. “Koirat oppivat niin paljon asioita hallinnan ja ennustettavuuden avulla”, tohtori Horwitz toteaa. Ja se ulottuu huomattavasti “Hae, aika sänkyyn, valitse kävely.”

Sekaviestit: Et ehkä edes ymmärrä sitä, mutta ehkä lähetät väärän viestin. Ota erotus ahdistusta, kun pentu menee hulluksi, kun lähdet töihin. No, jätätkö vain. Sen sijaan viettää jonkin aikaa helpottaaksesi siihen. Pelaa lelulla, hanki osa siitä Lovin ‘tai piilota suosikkihoito. Jos lemmikkikoirasi haukkuu, kun se menee ulos, ehkä se johtuu siitä, että hän oppi, että haukkuminen avaa oven käyttämään ulkotiloja. ”Meillä on taipumus hallita liikettä, mutta voimme myös käyttää sitä odotusten hallintaan. Asetat vaiheen ”, tohtori Horwitz toteaa.

Aloittaa aikaisin; Pysy kurssi: Rakasta ja näytä lemmikkikoiraasi alusta alkaen. Koirat tarvitsevat vain johdonmukaisuutta. Esimerkiksi, jos Cooperin sallitaan aina hypätä sohvalle, älä odota hänen pysyvän upouudessa sohvalla. Se on hämmentävää ottaen huomioon, että Cooper tietää vain, että sohva on mukava. Aloita aina, kun aiot jatkaa, tohtori Horwitz korostaa. Voit näyttää vanhan lemmikkikoiran uusia temppuja. Muista kuitenkin lopettaa jatkuva käyttäytyminen, sinun on näytettävä lemmikkikoirallesi jotain uutta sen korvaamiseksi.

Tunne koirasi: lemmikkikoira on perheenjäsen. NeLopulta kerro mitä he mieluummin. He saattavat nauttia korvansa hankaamisesta, vatsan heijastamisesta ja harjaamisesta turkistaan. Sitten kaikki osoittaa omaksua se. He eivät ehkä pidä lapsista tai muukalaisista. Älä pakota lemmikkikoiraa istumaan, kun joku viaton lapsi yrittää lemmikkieläinten. Jos muukalaiset asettavat lemmikkikoiran pois, etsi turvallinen paikka, kun yritys tulee ohi. Yhtä tärkeää, kun kerrot lemmikkikoirallesi, mitä tehdä, lemmikkikoirallasi on oltava mahdollisuus päättää. “Ei. Nukun. Jätä minut rauhaan.” Tai ehkä se ei vain halua pelata. Jos lemmikkikoirasi ei ole mukava tehdä jotain, anna sen mennä, ellei se ole välttämätöntä, tohtori Horwitz varoittaa.

Vältä rangaistusta: Tutkimukset osoittavat, että rangaistukset ja äärimmäiset menettelyt eivät yksinkertaisesti ole vastaus. Fyysinen rangaistus, etenkin tosiasian jälkeen, ei tarkoita, että he tietävät tekevänsä jotain väärin pikemminkin, että olet järkyttynyt. Ja sano ei kuristin kauluksia ja shokki kauluksia, tohtori Horwitz vetoaa. “Aivan kuten olemme oppineet, ettei ole ihanteellista rangaista lasta, et saa koskaan rangaista koiraa.”

Terve ja onnellinen: Älä unohda koiran fyysistä hyvinvointia, tohtori Horwitz lisää. Eläinlääkärin hyvä hoito osoittaa kaiken varmistaakseen, että lemmikkikoira pysyy turvassa, terveenä ja onnellisena.

Loppujen lopuksi se vie aikaa, sitoutumista ja myötätuntoa. Kun omaksut koiran koira, näytät rakkauden ja rakennat siteen, joka rikastuttaa sinua ja koirasi elinikäistä ystävyyttä. Ja Cooper kiittää sinua löytämästäsi ikuisesti kodin kuin turvakoti.

Debra Horwitz, DVM, DACVB leviää Lovinin toimittajana ja kirjailijana Blackwellin viiden minuutin eläinlääketieteellisessä eläinlääkärissä. Scientific Companion: Canine and Feline -käyttäytyminen, toinen painos. Tammikuussa 2018 julkaistu päivitetty kirja käyttää yksityiskohtaista opasta koirien ja kissojen käyttäytymisongelmien diagnosointiin ja hallintaan.

Rekisteröidy GNFP.com -sivustoon saadaksesi pääsyn Wintertime 2018 Digital Download -sarjaan ja saadaksesi paljon enemmän GNFP -digitaalisten palveluista.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post 6 parasta liipaisinta huonosta hengityksestä lemmikkieläimissä (ja tarkalleen kuinka korjata se!)
Next post Vahjaaminen tai vapina pienissä koirissa