Bella levittää sanan National Pet Day

AddThis Sharing Buttonshare -tapahtumasta FacebookFaceBookFaceBookShare -sivustoon TwittertWittertWittershare -ohjelmaan PinterestPinterestPinterSThare to Moreaddthismore7

Hei jokainen! Se olen minä, Bella. Tänään on 11. huhtikuuta ja tiedätkö mikä päivä se on? Se on kansallinen lemmikkipäivä. Tämän päivän on perustanut Celebrity Pet Lifestyle -asiantuntija- ja eläinsuojelujen asianajaja “Colleen Paige” mottolla “Adopt, Don’t Shop”. Animal Miracle Foundation + Network on antanut minulle luvan käyttää heidän kauniita logonsa tähän blogiin:

Tämä on päivä, joka on varattu muistaakseen, että Yhdysvaltain turvakoteissa on perheen lemmikkieläimiä, jotka odottavat jonkun antavan heille furrever -kodin. Etelä -Kalifornian Pomeranian pelastuksen Pombassadorina tiedän, että koko maassa on tuhansia pelastusorganisaatioita, jotka vievät jotkut näistä perheen lemmikkieläimistä pelastamaan ostaessaan parempia mahdollisuuksia adoptoida. SCPR: n kaltaiset organisaatiot eivät voineet tehdä työtä ilman vapaaehtoisten ja avunantajien armeijaa.

Lemmikkieläinten hengen pelastamiseen on paljon erilaisia ​​tapoja. Jos aika ei ole ihanteellinen sinulle, miksi et tule vapaaehtoiseksi? Löydä pelastus, joka heijastaa ihanteitasi ja kysy, voitko auttaa heidän adoptiotapahtumissa. Vapaaehtoiset kävelevät koiria tai pitävät heitä. Apua arvostetaan aina laitteiden perustamisessa adoptiotapahtumaan. Yksi vapaaehtoistyöntekijöistämme kohtaa maalauksen adoptiotapahtumissamme ja tuottaa paljon lahjoituksia:

Toinen tapa auttaa on kodittoman lemmikin edistäminen, kun pelastus toimii Furreverin kodin löytämiseksi. Monet pelastukset luottavat edistyksiin pitääkseen perheen kanssa elävät perheen lemmikkieläimet, jotta he eivät unohda kuinka olla lemmikkieläimiä. Foster Pawrents tuntee lemmikin ja voi auttaa selvittämään lemmikkieläinten parhaan sijoituksen: Voiko se tulla toimeen lasten, muiden koirien tai muiden kissojen kanssa?

Joten astu lautaselle ja auta minua auttamaan kodittomia perheen lemmikkejä kaikkialla! Tämän blogin lopussa voit jättää minulle kysymyksiä, jos tarvitset apua tai suosituksia siitä, mitä voit tehdä auttaaksesi. Se on nyt nukkumaanmenoni ohi, olen pysynyt ylimääräisenä myöhään tänään, niin suloisia unia!

Rakkaus,

Bella

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Daisyn hammasraportti
Next post Daisyn ehdotukset pääsiäispupun löytämiseksi