Daisyn hammasraportti

AddThis Sharing Buttonshare FacebookFaceBookFaceBookShare TwittertWittertWittershare -ohjelmaan PinterestPinterestPinterSThare to Moreaddthismore3

Olen kisu, joka nauttii syömishoidoista, joten tiedän, että hyvät, vahvat hampaat ovat tärkeitä. Minulla on joitain kiusallisia tietoja, joita voit jakaa teille tänään … Toivon, että se ei tee sinusta ajattelemaan minua huonosti.

Sain hampaani siivoamaan viime kuussa, ja he sanoivat, että minulla oli vakava tulehdus ja ientulehdus ja myös värjäys! Kuinka voin hymyillä kuviani, jos minulla on värjätty hampaita?!

Mutta pahempaa, minun piti ottaa nämä asiat. Se on jonkin verran lääkettä nimeltään klindamysiini. Ja usko minua kittiä, se ei maistu hyvältä. Pelkästään sen ajatteleminen saa minut rapuiksi. Näytän sinulle pullon, mutta en hymyile siitä.

Mallinnessani minulla oli loistava idea tahattomasti lyönyt pullon yli. Vain se ei rikkoutunut, joten minun piti ottaa viimeinen lääke. Rotin!

Nyt hylkään itseni harjaamaan hampaani koko ajan. Hammasharja on hiukan hauskempaa, jossa on melko vaaleanpunainen hammasharja ja siipikarjan maustetut lemmikkieläinten hammastahnat.

Nyt olen iloinen voidessani näyttää helmen valkoiset hampaani, ja voit nähdä, että ikenet eivät ole nyt tulehtuneita!

Kuinka pidät hampaasi puhtaina?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Mitä sinun on tiedettävä parhaan kissan
Next post Bella levittää sanan National Pet Day