Mitä sinun on tiedettävä parhaan kissan

addThis Sharing Buttonshare -sovelluksesta FacebookFaceBookFaceBookShare -sivustoon TwittertWittertWittershare -ohjelmaan PinterestPinterestPinterSThare to Moreaddthismore1

Minulla on joitain erittäin tärkeitä uutisia, jotka jaetaan kanssasi tänään! Kesäkuu on adoptoida kissan kuukausi. Ja mikä paras ajoitus, koska tämä on ”kissanpentu kausi”, kun paljon turvakoteja on täynnä kodin tarvitsevien kissojen ja kissanpentujen kanssa. Olen onnekas, että kodin on täynnä paljon rakkautta ja herkkuja ja leluja. Mutta monet, monet kissat ovat vähemmän onnekkaita ja voivat unelmoida vain yhtenä päivänä, että heillä on myös oma koti.

Ajatteletko lisätä pehmoisen kissan tai kissanpentu kotiisi? Jos näin on, tämän lemmikkieläinten rakastajan oppaassa kissan omaksumiseen on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää ennen uuden kissan kodin tuomista.

Minulla on myös joitain ylimääräisiä “sisäisiä” tietoja uuden kissan omaksumisesta, jonka haluaisin jakaa kanssasi. Näetkö mustavalkoisen kissan hiipimisen takana? Se on Harley. Hän asui paljon kuukausia turvakodissa ennen kuin hänet adoptoitiin ja liittyi asumaan kanssani. Harley pilaa usein hyvät ajat ja toimii kuin maniakki. Saatat ajatella: “Mutta Daisy, entä jos adoptoin kissan ja saan huonon kuin Harley?”

Tässä on salaisuus: Rakastan silti maniakkia! Joten riippumatta siitä, minkä kissan tai kissanpennun valitset, tiedän, että rakastat häntä. Tunnet myös erittäin erittäin onnellisen, että omaksumasi kissan ei tarvitse enää elää turvakodissa. Tiedän, että muut Harleyn turvakodin kissat olivat iloisia nähdessäni hänen menevän, koska hän halusi lyödä kaikkia leluja.

Päivänkakkara kihara catpet adoptio

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Miksi lemmikkikoirasi tarvitsee sydänmatojen ehkäisyä ympäri vuoden
Next post Daisyn hammasraportti