Miksi lemmikkikoirasi tarvitsee sydänmatojen ehkäisyä ympäri vuoden

AddThis Sharing Buttonshare -tapahtumaan FacebookFaceBookFaceBookShare -sivustoon TwittertWittertWittershare -ohjelmaan PinterestPinterestPinterStshare to Moreaddthismore2

Yksi tyypillisimmistä eläinten huoltajien pyytämistä huolenaiheista on, onko kuukausittainen sydänlääkkeet tarjottava ympäri vuoden, jopa kylmemminä talvikuukausina. Vaikka sydänmato -sairaus on hyttysten välittämä, viime vuosina on tapahtunut asteittain lämpimämpiä talvikuukausia, mikä on johtanut hyttysten esiintymiseen jopa chilliisempinä kuukausina. Hyttysten ostamisessa hyttysille, joka välittää sydänmatojen tarttuvat toukkavaiheet purema, tyypillisen ympäristön lämpötilan on yleensä oltava vähintään 65 astetta 30 peräkkäisen päivän ajan, jopa talvikuukausina.

Myöhäinen professori sekä kunnioitettu eläinlääketieteellinen kardiologi sekä American Heartworm -yhdistyksen ensimmäinen presidentti David Knight puhui ja sävelsi tästä käsitteestä melko usein. Suurin osa sydämen matojen ehkäisylääkkeistä koostuu myös muista komponenteista, jotka auttavat hallitsemaan sekä suoliston loisia, jotka voidaan nähdä minkä tahansa tyyppisinä vuodenaikana; Siksi monet eläinlääkärit ehdottavat edelleen kuukausittaisten sydänmatojen lääkkeiden antamista ympäri vuoden, jopa viileämmässä ilmastossa, koska monet näistä suolen loisista ovat niin kutsuttuja zoonoottisia sairauksia, mikä osoittaa, että ne saattavat välittää ihmisille. Lisäksi, vaikka sydämenmato -infektio voi vaihdella vuodesta toiseen, kaikissa 50 osavaltiossa on diagnosoitu sydämenmato -sairaus. American Heartworm Society (AHS) ehdottaa ympärivuotista sydämen matojen ehkäisyohjelmaa, jopa alueilla, joilla talvet ovat kylmiä, kuivien autiomaiden lisäksi määrittelee ”harvoilla” hyttysillä.

Useimmat perheen lemmikkieläimet sietävät kuukausittaisia ​​sydänmatoja oraalisia lääkkeitä melko hyvin, ja vain harvoin jotkut herkät koirat reagoivat muutamaan vahvempaan yhdistelmävalmisteeseen. Näissä olosuhteissa olen huomannut, että jopa ajankohtainen valmistelu, vallankumous, on yleensä hyvin sietävä eläinten herkimmät. Vaikka kokonaisvaltaiset asiakkaat voivat hakea yrttivaihtoehtoja, kuten Quassian kuori tai musta pähkinä, niitä ei ole tutkittu pitkäaikaisen turvallisuuden vuoksi; Seurauksena on, että sydämestäsi lääkitystä on ehdotettu perheen lemmikkieläimille ympäri vuoden valtuutetulla reseptituotteella.

Sydämen mato

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Petmeds® -vatsa tai vatsan turvotus koirilla
Next post Mitä sinun on tiedettävä parhaan kissan