Seresto Flea -kaulus koirien katsauksesta

Yksi pentujen kirppukauluksista, Seresto -kirppukoirille on suosikki vaihtoehto. On perushakemusta ilman sotkuisia, öljyisiä ajankohtaisia ​​sovelluksia, joita voidaan puuttua, ja se jatkuu 8 viikkoa, ja tämä osoittaa, että sinun ei tarvitse huolehtia muistamisesta ajankohtaisen kirppukäsittelyn käyttämiseksi kuukausittain.

Aivan kuten torjunta -aineita käyttävät kirppujen ehkäisylääkkeet, muutamalla koiralla voisi olla vaikutus tämän kauluksen ainesosiin. Niille, joilla ei ole toimia komponenteille, monet asiakkaat sanovat, että se toimii hienosti estääkseen hyönteiset ja punkit olemassa olevien tartuntojen parantamiseksi.

Mitä nautimme:

8 viikkoa jatkuvaa suojaa

Tuotteet, joista saatat olla kiinnostunut:

Seresto -kirppukoulu koirille

Kahdeksan viikon jatkuvan kirppu- ja punkkien ehkäisyn toimittaessa Seresto Flea -kaulus koirille, Bayer DVM -tuotteet, on pitkäaikainen vaihtoehto toisin kuin monet kirppukaulukset ja muut kirppu- ja punkkien ehkäisy.

Toisin kuin monet punkki- ja kirppujen ehkäisytuotteet, jotka tappavat kirput vasta, kun ne ovat alun perin purettu lemmikkisi, Seresto -kaulus toimii kosketuksessa, joko tappaen ja tappaa punkkeja ja kirppuja.

Imidaklopridi ja flumethriinin aktiiviset aineosat puretaan jatkuvilla vapautumistekniikoilla, purkaen sekä aktiiviset aineosat vähitellen että aina minimoituina pitoisuuksina.

Koska vaikuttavat aineosat on julkaistu, ne leviävät päästä hännään lemmikkisi turkin ja lemmikkisi ihon yläpuolella. Lopputulos on jatkuva suoja, joka on yhtä menestyvä seitsemän viikon käytön jälkeen ottaen huomioon, että se on päivittäinen.

Ajankohtaisia ​​kirppu- ja punkkitoimenpiteitä on usein sovellettava muutaman kuukauden välein – usein vuosittain – ja se voi olla sotkuinen ja vaikea käyttää, jättäen lemmikkisi turkisrasva paljon päiviä hakemuksen jälkeen.

Jopa Seresto-kaulus, kääntöpuolella, on rasvaton, hajuton, heikkohuollon ja käyttäjäystävällinen, jopa yhdessä lisätunnuksen ja seurantageneraattoreiden kanssa. Se ei vain tappaa kirppuja ja punkkeja kosketuksessa, vaan lisäksi se tappaa täitä ja sitä voidaan jopa käyttää sarkoptisen mangen hallintaan ja hoitamiseen.

Koska punkit ja kirput voivat pistää koiranpennun ja levityshäiriön koko vuoden ajan (huolimatta yleisestä uskomuksesta, mitkä punkit ja kirput ovat vain ongelma talvikuukausina), Seresto -kirppukaulus, joka tekee siitä mutkatonta tarjota tehokasta suojaa koiranpentulle vuosittain, kahdeksalle Täys kuukausia kerralla.

Kaulus on paljon enemmän vedenkestävää, mikä osoittaa, että se on edelleen voimakas uimisen, uinnin ja auringonvalon tai sateen altistumisen jälkeen. Pentuneille, jotka ovat kylpyä tai kelluvia kerran kuukaudessa, hallintopituus on hiukan pienempi: kaulus voi tarjota onnistuneen kirppujen hallinnan 5 viikon ajan ja tehokkaan punkin hallinnan 2 viikkoa.

Seresto -kauluksen tärkeät kyvyt

Koirien Seresto Flea -kauluksessa on useita merkittäviä piirteitä, jotka asettavat sen samanlaisten tuotteiden lisäksi:

Turvallinen pentuille ja pentuille seitsemän viikkoa ja vanhoja

Tarjoaa yhtälöitä ja hoitoja punkkeille ja kirppuille

Kestää 2 täysviikkoa

Jatkuvat purkaustekniikat

Päätä lemmikkisi turkki ja iho kokonaan aktiivisten komponenttien avulla

Tappaa kosketuksessa, puremista ei tarvita

Helppokäyttöinen ja vähäinen huolto

Ei-rasvaton ja ei-messy

Hajuton

Vedenkestävä

Seresto Flea -lemmikkieläinten kaulusarvostelut

Yksi suosituimmista menettelyistä, jotka auttavat poistamaan loisten tartuntaa, olisi hylkivä kauluksen hyödyntäminen, kuten Bayer DVM USA: n valmistama Seresto -pentukaulus. Tämä kaulus sisältää voimakkaan vedenpitävän kaavan, joka auttaa poistamaan punkit ja kirput palauttamalla lemmikkisi suurelle terveydelle.

Asiantuntijat

Jatkuva käynnistystekniikka. Tämä terapia vapauttaa aktiiviset aineosansa kahdeksan viikon kuluessa, mikä johtaa onnistuneeseen pitkäaikaiseen lääkevaihtoehtoon. Et murskaa, jos lemmikkisi kirppukaulus toimii tällä hetkellä kuukauden tai 2 jälkeen.

Vedenkestävä. Se on edelleen menestyvä hoitamisen tai uinnin jälkeen, eikä auringonvalo tai sadetta vaikuta negatiivisesti. Koirat, jotka uivat tai uivat paljon enemmän kuin kerran kuukaudessa, saavat kuitenkin suojaa noin viiden viikon ajan.

Tappaa kosketuksessa. Tämä kirppu kaulus tappaa kirput ja punkit kosketuksessa, eikä se tarjoa näille virheille mahdollisuuden puremaan. Tämä hyöty johtaa vähemmän tartunnan siirron todennäköisyyteen.

Ei-messy ja ei-rasvaton ohjelma. Tämä puoli pitää lemmikkisi turkiksen puhtaana ja kuivana.

Turvallisuusvapautusmekanismi. Erottuva turvamekanismi purkaa lemmikkisi, jos ne jäävät loukkuun. Sinun ei tarvitse miettiä vahingossa tapahtuvaa kuristumista, jos lemmikkikoira juuttui tai hävisi sotkuiseen paikkaan.

Muista, että tämä laatu osoittaa myös, että et saa liittää hihnoja tähän serestokaulukseen ottaen huomioon, että kanta aktivoi turvamekanismin.

Tappaa erilaisia ​​tuholaisia. Tämä kaulus tappaa myös kirput ja vähentää suolistonauhoja, mukaan lukien ylimääräinen turvallisuus karvaiselle ystävällesi.

Haitat

Paljon vähemmän helppoa pentuilleES, joilla on paksu turkista. Koska tämä kirppu vapauttaa aktiiviset komponentit lemmikkisi turkkiin ja ihoon, ehkä se ei leviä tasaisesti koirien yli paksumpien pinnoitteiden avulla. Tästä syystä tehokkuus voi vähentyä näissä koirissa.

Pesuvalmistaja minimoi eliniän. Jos koiranpentu ui tai ui kuukauden aikana, tämä kaulus ei onnistu koko kahdeksan viikon hoidon pituuden aikana. Hallinnan kesto on vähentynyt seitsemään viikkoon punkkien hallinnan takia ja viisi viikkoa kirppujen hallintaan.

Vain tehokas niin kauan kuin koiranpentu käyttää sitä. Jos lemmikkisi näyttää napsauttavan kaulusta pois tai hyödyntävän murtautuvaa turvamekanismia säästääkseen itseään, sinun kannattaa saada uusi kaulus aloittaaksesi terapian uudelleen.

Korkea etukäteen. Lemmikkieläinten vanhemmille, jotka ovat budjetin, tämän Seresto -lemmikkieläinten kauluksen hinta ei ehkä ole käytettävissä. Mutta ajan myötä tämä kirppu on verotuksellista järkeä, koska se osoittautuu vain 6 dollarilla kuukaudessa. Se ei ole vähiten kallis kirppu- ja punkkien ehkäisyhoito, mutta se ei ole kallein.

Mitä pidimme Seresto -kauluksesta

Sereston kirppukauluksesta koirille on paljon nautintoa.

Vedenkestävä. Tämä kirppu ja punkki kaulus pysyy tehokkaana uimisen tai uinnin jälkeen ja sateelle tai auringonvalolle altistumisen jälkeen, kun hallintapituus on vähentynyt pieneen koiranpentuihin, jotka ovat kylpyä tai kelluvia kerran kuukaudessa.

Lisäksi tappaa syylät. Tämä kaulus ei vain tappaa punkkeja ja kirppuja, vaan lisäksi täitä.

Ei-Messy-ohjelma. Sinun ei tarvitse olla huolissaan siitä, että koiranpentu on öljyinen turkista paljon päiviä seuraavan käytön jälkeen tällä rasvatonta, ei-messy-kirppaa käyttämällä.

Jatkuva käynnistystekniikka. Sen sijaan, että vapauttaisit kaikki aktiiviset aineosat, jotka johtavat häipymiseen tehokkuuteen lyhyen käyttöjakson jälkeen, Seresto Flea -kaulus hyödyntää jatkuvaa vapautumistekniikkaa aktiivisten komponenttien vapauttamiseen säännöllisesti ajan myötä. Tämä osoittaa yleensä, että sinun ei tarvitse murskata, jos koiranpennun kirppukaulus työskentelee sen jälkeen, kun hän on kulunut kuukauden tai 2.

Tappaa kosketuksessa. Kun otetaan huomioon, että tämä kirppu kaulus tappaa kirput ja punkit (ja kirput) kytkettynä, nelijalkaisen kaverisi ei tarvitse kestää välipaloja punkkien ja kirppujen tartunnan lopettamiseksi-mikä osoittaa vähemmän mahdollisuuksia tartunnanvaihtoon.

Murtautumismekanismi. Seresto-kirppukauluksessa on erityisesti valmistettu murto-mekanismi, minkä seurauksena koiranpentu vastaanottaa kauluksensa kiinni oksasta tai muusta esineestä, se napsahtaa helposti. Tämä osoittaa yleensä, että sinun ei tarvitse miettiä vahingossa tapahtuvaa kuristumista, jos lemmikkikoira vaurioituu tai jää loukkuun sotkuiseen paikkaan.

Mitä emme pitäneet Seresto -kauluksesta

Kuten paljon kirppu- ja punkkituotteita, on olemassa pari mahdollista haittapuolta siitä, ajatellaanko sitä koirien Seresto -kirppukaulusta.

Ei onnistunut koko 8 viikon ajan koiranpentuille, jotka uivat tai uivat säännöllisesti. Kuten todettiin, tämä punkki- ja kirppukaulus on paljon vettä kestävämpi ja pysyy voimakkaana myös sen jälkeen, kun koiranpentu on kylpynyt tai liikkuvat uimassa.

Mutta uivat tai uivat pennuille paljon enemmän kuin kerran kuukaudessa, kaulus ei ole yhtä onnistunut kokonaan kahdeksan viikon ajan. Pikemminkin johtamisen kesto vähenee viiteen viikkoon kirppujen hallintaan ja seitsemän viikkoa punkin hallinnassa.

Korkeampi etuhinta. Tämän Seresto Flea -kauluksen hinta voi aluksi näyttää karvaisia ​​vanhempia budjettisi. Noin 52 dollarilla yhdelle kaulukselle on perustiedot selvittää, kuinka tämä kustannus voi aiheuttaa tarran sokin – varsinkin kun kirppujen ylimääräisiä kauluksia on, jotka ovat vähemmän kuin puolet tästä kustannuksesta, jotkut niin pienet kuin 4–5 prosenttia kaulusta.

Mutta täällä on kaksi ajateltavaa asiaa: kuinka usein sinun on korvattava se yleisen tehokkuuden kanssa. Toisin sanoen, Sereston kirppukaulus toimittaa voimakkaan suojan kahdeksan kuukauden ajan, ja se osoittaa, että maksat todella noin 6,50 dollaria kuukaudessa. Se ei ole vähiten kallis rasti- ja kirppujen ehkäisy, mutta se on kaukana kalleimmasta.

Voimakas vain, kun koiranpentu urheilee sitä. Vaikka edellä sanomamme hajoamismekanismi on fantastinen turvaominaisuus, lisäksi se viittaa siihen, että jos pentu napsauttaa kauluksensa ja se liukuu, ostat aivan uuden-ehkä kauan ennen koko 8 viikkoa . Se ei myöskään onnistu, jos se liukuu pois tai on poistettu uinnista tai muista toiminnoista.

Ei liian voimakas koirille, joilla on paksut takit. Kun otetaan huomioon, että tämä kirppu vapauttaa jatkuvasti aktiivisia ainesosia, jotka peittävät lemmikkisi turkin ja ihon, se ei välttämättä peittää koiran ihoa myös paksumpien pinnoitteiden avulla. Tämän vuoksi se ei ehkä toimi myös koirille, joilla on paksu takki.

Usein kysyttyjä kysymyksiä Seresto -kauluksesta

Mitkä ovat tämän Seresto -kirppukauluksen sivuvaikutukset?

Sereston tavaroiden tunnistamisen perusteella lievää sovelluskohdan reaktioita voi esiintyä koirilla, joilla on herkkyys, kuten kaljuuntumisen hiustenlähtö ja naarmuuntuminen, ja vaikka nämä oireet yleensä vähenevät parissa wEEKS tarvitsematta ottaa kaulusta pois.

Väliaikaista kaulusta uima ja poisto voidaan puolustaa, kunnes nämä merkit ovat joskus kadonneet.

Dermatiitti, ekseema, tulehdukset tai vauriot voivat esiintyä sovellusverkkosivustolla melko harvinaisissa tapauksissa.

Jos nämä sivuvaikutukset ilmenevät, poista kaulus pentuistasi ja seuraa koiranpentua tiiviisti, ja kun tällaiset oireet jatkuvat tai pahenevat, ota välittömästi yhteyttä eläinlääkäriin.

Voiko Seresto -kirppukaulustyö?

Koirien Seresto -kirppu on onnistunut pysäyttämään punkki- ja kirppu -tartuntoja jopa kahdeksan viikon ajan. Kun otetaan huomioon, että vaikuttavat aineosat otetaan käyttöön vähitellen ja säännöllisesti koko kahdeksan viikon ajan, peittämällä lemmikkisi turkki ja iho, tämä kirppu ei poista voimakkuutta ajan myötä.

Se häviää kaksi aikuista kirpua ja nisäkkäät ja toiminnot nykyisille tartunnalle ja ennaltaehkäiseväksi. Jopa Seresto Flea -kaulus tappaa kosketuksessa punkkeja ja kirppuja, minkä seurauksena heidän ei tarvitse purra koiranpentua hoitoon.

Kuinka paljon aikaa Serestoa vaatii työskentelyn aloittamisen?

Jopa Seresto Flea -kaulus tappaa hyönteisiä, jotka ovat lemmikkikoirallasi yhden päivän kuluessa, ja jotkut muut uudelleenharjoittavat kirput tapetaan kahden viikon kuluessa.

Ympäristön esiintyvien tartuntojen esiintymisistä tulevat paput voivat jatkaa kuuden kuukauden ajan tai pidempään. Seresto auttaa myös hallitsemaan kirppu-olentoja koiranpennun ympäristössä tappamalla heidät yhdistämään kaikki serestoilla käsiteltyjä lemmikkieläimiä.

Lemmikkikoiran rastit, kun alun perin hoitat lemmikkikoiriasi serestokauluksella, ei tapeta heti ja saattaa pysyä kiinni ja näkyvänä, joten kauluksen palkkaamisessa sinun on päästävä eroon mahdollisista epäpuhtauksista koirasta.

Kahden päivän kuluessa Seresto Flea-kaulus alkaa pysäyttää uusia punkkifobioita, ja punkkien uudelleentarkastelut tapetaan vain kuudessa tunnissa.

Onko Seresto -kauluksesi turvallinen pentuille?

Normaalisti se, että Seresto -kirppukaulus on turvallista käyttää monien pentujen ja koirien kanssa seitsemän viikkoa ja vanhoja. Jos koiranpentu on aikuinen tai on heikentynyt, kasvatettu, raskaana tai hoitotyö, pyydä neuvoja eläinlääkäriltäsi ennen tämän tuotteen käyttöä.

Monille pentuille ole varovainen, jos käytät kaulusta lopettaaksesi esineen saamasta lemmikkisi suuhun tai silmiin.

Seresto -lemmikkikoiran kauluksen asiakasarvostelut

Suotuisat arvostelut

Kaiken kaikkiaan asiakkaat, jotka nauttivat Sereston kaulusvaltiosta, se toimii todella hienosti torjua punkkeja ja kirppuja. Todellisuudessa jotkut asiakkaat sanovat, että he ovat yrittäneet paljon muita kirppu- ja punkkien välttämisvalintoja orgaanisista tuotteista ajankohtaisiin ohjelmiin, eikä mikään ole koskaan työskennellyt Seresto -kirppukauluksen lisäksi.

Asiantuntijat sanovat, että vaikka se saattaa vaikuttaa kalliselta yhdelle kaulukselle, jopa perus tosiasia, että se estää punkkeja ja kirppuja jopa kahdeksan viikon ajan, mikä tekee siitä hinnan arvoisen.

Negatiiviset arvostelut

Monet usein Seresto -kirppukaulukseen liittyvät valitukset ovat asiakkaiden ulkopuolella, että koiramme ovat kokeneet allergisia reaktioita tai muita reaktioita tähän kaulukseen.

Lisäksi on joitain arvioijoita, mutta jotka toteavat, että tämä kirppukaulus ei tee työtä, huomauttaen, että he ovat löytäneet punkkeja pentuistaan ​​kauluksesta riippumatta.

Toimiiko Seresto -kirppukaulus?

Kirppujen pysäyttämisen lisäksi Seresto on tehokas punkinhoito. Jos lemmikkikoirallasi on kiinnitetty punkki ennen kauluksen asettamista, näiden tappaminen voi kestää jopa 48 tuntia, joten ehdotamme yleensä, että poistat kaikki aiemmin liitetyt punkit.

Mitkä ovat Seresto -kirppukauluksen sivuvaikutukset?

• punoitus tai ärsytys kaulusalueen ympärillä. • Hiustenlähtö (hiustenlähtö) ympärillä, missä kaulus istuu. • Hetkinen minimoitu ruokahalu kauluksen levittämisen jälkeen. • Vatsaongelmat (oksentelu tai ripuli)

Ovatko Seresto -kaulukset turvassa nyt?

Valmistaja on suojannut kauluksia SAF: ksi

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Mäyräkoirat: sileät, pitkät, langalliset tukkaiset fantasia
Next post Bella kertoo keskustelut MWD Emirin ja CWD Carlosin kanssa: eläkkeellä olevien sotakoirien