Kuinka tietää, milloin on aika löytää uusi eläinlääkäri

vuosien ajan, kun työskentelin eläinlääketieteellisissä sairaaloissa, minulla oli aina läheinen ja henkilökohtainen tieto kissani palvelevista eläinlääkäreistä, heidän lääketieteellisistä taitoistaan ​​ja taitostaan ​​heidän kanssaan Omistautuminen ja “sängyn tapa”. Olin onnekas, että monet eläinlääkäreistä, joita työskentelin harjoitetun huippuluokan lääketieteen kanssa, tarjosivat myötätuntoista hoitoa heidän karvaisille henkilöilleen ja heidän ihmisilleen, rakastivat heidän työtään ja oppivat ja kasvaivat aina aloillaan. Ja jos näin ei olisi ollut, en olisi jatkanut työskentelyä heidän kanssaan.

Valitettavasti kaikki eläinlääkärit eivät vastaa noiden standardien mukaisesti – ja sen arvoista kannattaa pitää niitä vähimmäisvaatimuksia. Vieressäsi kissasi eläinlääkäri on luultavasti tärkein henkilö kissasi elämässä. Hän on kissasi kirurgi, radiologi, hammaslääkäri, ihotautilääkäri, neurologi, silmälääkäri, psykiatri, korvat/nenä/kurkku lääkäri ja apteekki, kaikki rullattuna yhteen. Ja jos sinulla on koskaan epäilyksiä tällä hetkellä näkemästä eläinlääkäristä, on todennäköisesti aika miettiä vaihtamista.

Seuraava voi olla merkkejä siitä, että on aika löytää uusi eläinlääkäri:

Klinikka on likainen tai tuoksuu.

Perhe -lemmikkieläinten hoitaminen voi tuottaa joitain melko epämiellyttäviä hajuja, mutta niiden ei saa koskaan antaa viipyä eläinlääketieteellisessä klinikalla. Ei ole yksinkertaisesti mitään syytä pitää terveydenhuoltolaitosta tahrattomana.

Henkilökunta ei anna sinulle retkiä harjoittelusta tai anna sinun olla kissasi kanssa “takana”.

Tämä on minulle valtava punainen lippu. Vaikka jotkut klinikan alueet saattavat olla rajojen ulkopuolella asiakkaille tietyinä aikoina, yleensä sinun on annettava olla kissasi kanssa ja/tai käydä hänen luonaan, jos hänen on pysyttävä sairaalassa.

Klinikka ei ole kissaystävällinen.

Eläinlääketieteellisen klinikan meneminen on stressaavaa kissoille, ja valitseminen, jossa lääkärit ja henkilökunta ymmärtävät kissat, voivat mennä pitkälle kohti kokemuksen tekemistä vähemmän traumaattisesti sinulle ja kissallesi. Jos mahdollista millään tavalla, etsi vain kissan harjoittelu. Löydät paljon enemmän ja paljon enemmän näistä käytännöistä suurilla, suurkaupunkialueilla ja jopa joillakin pienemmillä maaseutualueilla. Jos all-asuston harjoittelu ei ole vaihtoehto, jossa asut, etsi kissaystävällinen harjoittelu.

Eläinlääkärin tieto on vanhentunut.

Vaikka yksikään eläinlääkäri ei voi pysyä kaikkien eläinlääketieteen edistysaskeleiden kanssa, on edullista odottaa eläinlääkärisi pitävän ajan tasalla ja osallistuvan jatkokoulutuskokouksiin. Se on todella hyvä merkki, jos eläinlääkäri sanoo: “En tiedä, mutta saan selville” sen sijaan, että harjata kysymyksiä tai jatkaa asioita “tapaan, jolla olen aina tehnyt ne”. Punaisia ​​lippuja tällä alueella ovat eläinlääkärit, jotka antavat edelleen ”vuotuisia laukauksia” tai kohtelevat kaikkia tilaa antibiooteilla tai steroideilla.

Eläinlääkäri ei vie aikaa asiakkaan huolenaiheiden ja kysymysten ratkaisemiseen.

Eläinlääkärillä, joka harjaa kysymyksiä ja huolenaiheitasi tai joka säännöllisesti kiirehtii, ei ole kissasi etuja mielessä.

Eläinlääkäri on tehnyt merkittävän virheen kissasi kanssa.

Eläinlääkärit ovat ihmisiä, ja virheitä tapahtuu. Jos eläinlääkäri tekee hoitovirheen, tämä ei välttämättä ole syy muuttua riippuen siitä, kuinka virhe käsitellään ja välitetään asiakkaalle. Jos hoidon tulos on kuitenkin jatkuvasti negatiivinen, muutos on paljon ehdottomasti aikaa.

Eläinlääkäri ei viittaa asiantuntijaan.

Eläinlääketieteen edistysaskeleet ovat tehneet mahdottomaksi yleisen eläinlääkärin olevan asiantuntija kaikessa. Jos eläinlääkäri ei pysty diagnosoimaan ongelmaa tai jos kissasi pahenee, hyvä eläinlääkäri suosittelee syöttöä tai lähettämistä asiantuntijalle.

Et yksinkertaisesti ole mukava eläinlääkärisi kanssa.

Joskus et vain napsauta eläinlääkärillä. Sinun ei tarvitse olla ystäviä kissasi eläinlääkärin kanssa, mutta sinulla on oltava keskinäisen kunnioituksen ja luottamuksen suhde.

Mitä tehdä, jos päätät muuttaa eläinlääkäreitä

Pyydä täydellistä kopiota Kissasi sairauskertomuksista klinikan vastaanottovirkailijalta, mukaan lukien kaikki lääkärin muistiinpanot, laboratoriotestitulokset, kuvantamistutkimukset (ultraääni, röntgenkuvat) ja rokotushistoria. Vaikka tämä voi olla hankala, sinulla on laillinen ihanne näille tietueille. Jos sinulta kysytään, miksi muutat eläinlääkäreitä, rohkaisin sinua olemaan rehellinen. Monet eläinlääketieteelliset klinikat haluavat tietää siitä, jos he eivät ole tyydyttäneet asiakkaan tarpeita.

Ingrid -kuningas

Sisällysluettelo
Klinikka on likainen tai tuoksuu.
Henkilökunta ei anna sinulle retkiä harjoittelusta tai anna sinun olla kissasi kanssa “takana”.
Klinikka ei ole kissaystävällinen.
Eläinlääkärin tieto on vanhentunut.
Eläinlääkäri ei vie aikaa asiakkaan huolenaiheiden ja kysymysten ratkaisemiseen.
Eläinlääkäri on tehnyt merkittävän virheen kissasi kanssa.
Eläinlääkäri ei viittaa asiantuntijaan.
Et yksinkertaisesti ole mukava eläinlääkärisi kanssa.
Mitä tehdä, jos päätät muuttaa eläinlääkäreitä

Saatat myös pitää:
Onko eläinlääkäri kissaystävällinen?

Kuinka olla turmeltumaton eläinlääketieteellinen asiakas

Kissan huoltajan oikeus eläinlääkäri vierailee

«Katsaus: Piilota ja etsiä Amy Shojai
Ei kunnioitusta: kissanpentu Conullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post PetMeds® tarkalleen kuinka paljon liikuntaa koirasi tai kissan tarvitsee?
Next post PetmeMeds® Pet -koiran niveltulehduksen kivun hallinta