[Tapahtuma] Mitä kissasi salaa haluaa tietää?

AddThis Sharing Buttonshare facebookFaceBookFaceBookShare -sivustolle TwittertWittertWittershare PinterestPinterestPinterStshare to Moreaddthismore1

Näyttääkö kissasi usein pohtivan elämän mysteerejä? Kissat ovat kuuluisia vaistomaisesta tarpeestaan ​​tietää. Tässä on tilaisuutesi antaa heille ääni kysyä koetuskysymyksiä, joista olet varma, että he haluavat kysyä!

Liity Daisy Curly Cat -tapahtumaan, 1800PetMedsin asukkaan asiantuntijana siitä, että hän on kissa valaisevan kysymys- ja vastausistunnon vuoksi, joka juhlii kansallista vastausta kissasi kysymyspäivänä, tänä torstaina 22. tammikuuta 2015.

Daisy varaa tunnin kiireisestä aikataulustaan ​​vastaamaan kaikkiin kissasi kysymyksiin elämästä, rakkaudesta ja siitä, kuinka lopulta kiinni punaisesta pisteestä. Tämän hauskan live-facebook-tapahtuman avulla voit jakaa kissan kysymyksesi joihinkin vankkoihin vastauksiin ja neuvoihin tärkeimmän viranomaisen elämästä kissan silmänäkymällä.

Joitakin kysymyksiä, jotka kissat haluavat vastata, ovat:

Miksi he sanovat, että ”koirat ovat ihmisen paras ystävä” ja “timantit ovat tytön paras ystävä”, kun me kaikki tiedämme, että kissat ovat ainoat ystävät, jotka eivät ole ihmisen tarpeita?

Mitä jatkuvaa vauvapuhetta on? Olemme kaikki täällä aikuisia. Pitäisikö minun olla huolissani?

Kuinka saan äitini ymmärtämään, että kun en pidä talon uusista ihmisistä, hänen pitäisi ystävällisesti pyytää heitä lähtemään?

Mikä on mukavin tapa kertoa ihmisille, että arvostan kaikkea huomiota, mutta joskus riittää? Mielestäni hampaideni käyttö on tehokasta … mutta sitten joku itkee ja kaikki menettää mielensä.

Hiuspallot! Jos äitini vihaa astuvan heille paljaissa jalkoissaan niin paljon, miksi hän ei harjaa minua useammin?

Hanki kissan kaikkein kiusallisimmat kysymykset, joihin vastataan lähettämällä ne 1800Petmeds -Facebook -seinälle torstaina, 22.1.2015 klo 15.00–16.00 Itä -aika. Daisy seisoo jakamaan viisautensa, joten älä unohda tätä mahdollisuutta tyydyttää vähän kissan uteliaisuutta!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Kathy Hoslerin häkkiin tai häkkiin
Next post Daisy -näytteet Blue Buffalo kissan herkut