Oranssin alueen kuljetusviranomaisten palvelun eläinkoulutus

Tämä julkaisu voi sisältää tytäryhtiölinkkejä. Voimme ansaita rahaa tai tuotteita tässä viestissä käsiteltävästä yrityksestä.
Yksi suosituimmista oppaan koiranpentukoulutustapahtumista on Orange Region Transportation Authority (OCTA) -palvelun eläinkoulutus. Dublin sekä minulla oli mahdollisuus mennä tähän fantastiseen tapahtumaan viime vuonna, samoin kuin onnekas meille Dublin saa toisen mahdollisuuden ilahduttaa tätä merkittävää tapahtumaa.
Jos koulutat sekä palvelueläintä että verkossa Etelä-Kalifornian alueella, ehdotamme erittäin, että yrität sekä tehdä sen Fullerton Park -puistoon ja matkaan tänä lauantaina 1. lokakuuta 2011 klo 8–12. Octa tekee erinomaisen tehtävän, joka mahdollistaa sinulle sekä koiranpennun harjoittelussa bussilla ajamiseen ja päästäkseen pois käytöstä sekä vaiheita että ramppia.
Octa ei vain tarjoa linja -autokoulutusta palvelukoirille koulutuksessa, mutta he myös tarjoavat sinulle kohteliaisuuden Knottin marjatilaan, jossa koiranpentu saa mahdollisuuden kokea nähtävyydet, äänet sekä suuren nautintopuiston hajut.
Octa -bussikoulutus sekä Knottin marjatila
Jotkut suosituimmista osistamme OCTA -linja -autokoulutuksesta ovat:

Saat kokea bussin ajamisen koiranpentullasi koulutuksessa
Sinut pudotetaan parhaiten Knottin Berry Farmin ulkopuolelta, jossa on paljon online -kanoja roikkuu … toinen erinomainen kokemus pentuillesi
Saat kohteliaisuuden Knottin marjatilaan
Sovellukset OCTA -linja -autojen liikkuvuuden kunto -ohjaajalle on saatavana. Tämä ei-fare-tunnistuskortti antaa kouluttajalle/hoitajalle mahdollisuuden matkustaa OCTA-kiinteä reittijärjestelmä täysin ilmaiseksi palvelun eläimen kanssa

Juuri tilanteessa, että jätit viime vuosien jakson koiranpentua televisiossa. Tässä on Dublinin pentukoulutusvideo Octa Service Animal Training -kokemuksesta:

Octa -palvelun eläinkoulutuksen yksityiskohdat
Tässä on kirje, joka sai Orange Region -kuljetusviranomaiselta tämän vuoden palvelun eläinkoulutuksessa. Ohjelmasta meidän piti sisällyttää kuva Dublinista viime vuosien koulutukseen. Harjoituksen aikana niiden avulla voit kävellä samoin kuin linja -autolla hyödyntäen rutiininomaisia ​​portaita, samoin kuin tässä kuvassa nähtynä linja -autooperaattori pidensi myös rampin, jotta voimme kävellä. Toivottavasti nähdään kaikki Fullerton Park N -matkalla!
Oranssin alueen kuljetusviranomainen
Dublin Octa Service Animal Training Service Animal Training Day lauantaina 1. lokakuuta 2011 klo 8.00–12.00

Kaikki palvelun eläinkouluttajat/käsittelijät:
Sinut kutsutaan sydämellisesti Octan vuotuiseen palveluharjoittelupäivään palvelueläinten kanssa koulutuksessa! Tämä on mahdollisuus lisätä kokemusta Octa Transit -bussin ajamisesta, mukaan lukien nähtävyydet ja näyttää ihanalta Buena -keskustan ja Knottin Berry Farm -harjoitteluohjelmaan!
Koulutuspäivä: 1. lokakuuta klo 8.00–12.00 osoitteessa:
Fullerton Park sekä matka (kioskit 1 ja 2) 3000 West Orangethorpe Fullerton, CA 92833
Sisäänkirjautuminen: Alkaen klo 7.30, kirjaudu sisään ja nouta Knott’s Berry Farm kohteliaisuus Rannekoru (hyvä vain AM-sisäänpääsylle ja ostamiseen-ei ajoja). Sitten ilo rajattomasta menetelmästä noususta, ratsastamisesta sekä Octa Transit -bussin valaistuksesta nimettyyn harjoitusreittiä pitkin. Lähtö on oltava joka 20 minuutin välein harjoituspysähdyksellä matkan varrella.

Koulutuspolku
Bussi A lähtee klo: 8:00, klo 9.00, klo 10.00, klo 11.00 ja 12:00 Bus B -bussi B lähtee: 8:20, 9:20, klo 10.20, 11:20 Bussi C lähtee: 8:40, klo 9.40, klo 10.40, klo 11.40 *Huomaa: Viimeinen linja-auto klo 12.00 on vain “nouto”-ei pysähdyksiä!
Harjoittelupolku FP & R: (R) Orangethorpe, (R) Magnolia, (R) La Palma, (L) Dale, (R) Lincoln, (R) Ranta, (R) La Palma, (L) Magnolia, (L) fp & r.
TULEKSI: On erittäin tärkeää, että kirjaudut, koska otamme huomioon jokaisen ratsastajan, joka palaa turvallisesti!
Orange Countyn yrityksille OCTA -linja -autojen liikkuvuuden kunto -ohjaaja on saatavana. Tämä ei-Fare-tunnistuskortti antaa kouluttajalle/hoitajalle mahdollisuuden matkustaa OCTA-kiinteä reittijärjestelmä täysin ilmaiseksi palvelun eläimen kanssa.
Aiotko mennä Octa Service Animal Training -tapahtumaan tänä vuonna? Oletko mennyt aiemmin? Haluamme täällä kokemuksesi. Toivottavasti näemme siellä tänä vuonna!
Parhaat poiminnot pentuillemme
Paras pennun lelu, josta pidämme: Calkoos -koiranpentu w/ syke sekä lämpimät pakkaukset – ihanteellinen uusille pentuille. Auttaa yksinkertaisuuden stressiä ja ahdistusta uudessa kodissaan.
Paras koiran pureskelu: Bones & Chews Bully Sticks – kaikki koiranpennut haluavat purra, nip ja pureskeltavat. Haluamme käyttää kiusaaja -sauvoja auttaaksemme ohjaamaan näitä ei -toivottuja käyttäytymismalleja.
Paras koiran herkut, joita pidämme: Crazy Conine Tranull

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Katsaus: Kissat on catnip
Next post Mukavuusvyöhyke Feliway Diffuser Giveaway -voittajalla