Mäyräkoirat: sileät, pitkät, langalliset tukkaiset fantasia

mäyräkoirat ovat epäilemättä yksi kaikista roduista. Niiden katsotaan olevan 11. paljon pidetty lemmikkikoira American Kennel Clubin mukaan. Sen lisäksi, että ne tarttuvat erityiseen makkara -lemmikkieläinkoiran tyyliin, koska niiden turkki -piirteitä, jotka lajittelevat turkkityyppejä, värejä ja kuvioita.

Mäyräkoirat voidaan löytää paljon enemmän kuin 25 eri esiintymisessä ja väreissä kuin mitä tiedämme. Mustat ja rusketusten yleiset turkkivärit, mäyräkoirat myös aamunkoitto punainen sininen, vaalea, sininen ja kermatakki.

Nämä värit tuottavat sensaatiomaista ja erityisiä turkkikuvioiden yhdistelmiä, jotka ovat normaaleja mäyräkoirien, kuten dapplen, Merlen lisäksi brindlen lisäksi.

Viimeinen näkökohta, joka selvittää sekä kuviot että värit, on niiden takki.

Siellä on lankatukkaisia, sileitä ja pitkäkarvaisia ​​mäyräkoiria, jotka tarkistamme ensin spektrin.

Mäyräkoira täydet asetukset – hupparit, tyynyt, teepaitit ja enemmän

Kaikki kuviot ja värit, jotka sisältävät mäyräkoiran! Aion kiinni kaikki!

Mäyräkoirat

25. Sileä tukkainen mäyräkoira

Tämän tyyppisissä turkissa on suora, samoin kuin joskus jonkin verran aaltoilevia juosteita, jotka tuntuvat silkkiseltä kosketukselta. Se löydetään sekä lyhyessä että pitkässä turkissa.

Se selvitetään recessiivisen geenin olemassaolosta, joka ymmärretään ei-johdosta. Tämä osoittaa, että molemmat vanhemmat tarvitsevat geenejä, jotta heidän pentujensa pystyvät käyttämään tämän tyyppistä turkkia.

Tuloksena oleva turkista on paljon helpompaa hallita, onko lyhyempi vai pidempi. Lisäksi se vuotaa vähemmän, mikä on erinomaista lemmikkieläinten omistajille, jotka kokevat allergioita.

24. Langan tukkainen mäyräkoira

Tämän tyyppinen turkki erotetaan pitkistä kiharoista ja karkeista hiusjuosista. Se määritetään “vikojen” geenin olemassaolon vuoksi. Se on hallitseva geeni, joka tarvitsee vain yhden vanhemman näkymään Doxiessa.

Sitä ei kuitenkaan käytetä yleisesti sen talossa Yhdysvalloissa, mutta se on kuitenkin näkyvin Doxie -takki, jonka voit löytää Saksassa.

Märkäjen ylläpitokarvojen suhteen tarvitsee ylimääräistä kiinnostusta, koska se on paljon todennäköisemmin solmittu ja matta paljon yleisemmin ja siten vuodattaa paljon useammin kuin pehmeä turkki.

23. Pitkän tukkainen mäyräkoira

Kolmas kolmesta turkista on pitkäkarvainen mäyräkoira, jolla on ainutlaatuiset pitkät hiukset verrattuna kahteen kerrokseen.

Pitkät hiukset mäyräkoira on seurausta recessiivisistä geeneistä, mikä tekee siitä vähemmän tyypillisen kuin tyypillinen samettikerroksen koira.

Hiustensa pituuden takia doxit, joilla on tämä takkityyppi, näyttävät vuotavan paljon enemmän hiuksia kuin kollegansa.

Tämä voi olla illuusio, samoin kuin irtoamisen määrä voi johtua erilaisista ongelmista, kuten sairauksista, vai onko hoidettu asianmukaisesti.

Kun nämä pitkät lukot ovat asianmukaisesti hoidettuja, ne näyttävät sekä silkkisiltä ja pehmeiltä, ​​jotka tarjoavat doxie -sensaatiomaisen ulkonäön liikkuessa kohti sinua.

22. Musta sekä tan -mäyräkoira

Mätimissä mustaa esiintyy yleensä yhdessä ruskean värin kanssa. Tätä hallinnoi kaksi recessiivistä geeniä. Se on paljon yleistä karvaisissa doksissa, jotka ovat sekä sileitä että lyhyitä.

Mustan ja ruskean sävyjen jakautuminen on yleensä helppo ennustaa. Musta löytyy suurimmasta osasta vartaloa, mukaan lukien hännän, selkäkorvat, pään yläosa.

Rustia voidaan nähdä paljon näkyvästi käsien alueella, kasvojen alaosassa ja joskus rinnassa. Silmien yläpuolella on myös ilmeinen pari ruskeaa aluetta.

21. Musta sekä kerma mäyräkoira

Tämä on epäilemättä yksi mäyräkoiran takkiväreistä. Se on myös erittäin harvinaista.

Yleensä kerman ja mustan doxilla on sileät takit, jotka voivat olla pitkiä ja jonkin verran aaltoilevia.

Musta turkki on näkyvissä vartalossa, sekä kallon yläosassa. Kerma puolestaan ​​löydetään tassuista, suuri osa rinnasta, käsittelee samoin kuin jopa korvia.

20. Sininen sekä kerma mäyräkoira

Jos käytämme sanaa sinistä täällä, emme enää puhu tavallisesta sinisestä. Tämä osoittaa, että et näe Sky Blue Doxia.

Se on heikentynyt mustatyyppi, joka näyttää haalistuneelta samanlaiselta kuin metallinen sinertävän harmaan väri. Se tapahtuu, kun tietty recessiivisten geenien joukko heikentää tätä mustaa sävyä.

Tyyli on samanlainen kuin paljon mustia ja valkoisia yhdistelmiä. Sininen turkista peittää suurin osa vartaloon, samoin kuin pää ja vähän valkoinen jaloissa rinnan lisäksi.

19. Sininen sekä tan -mäyräkoira

Tämä on epätavallinen yhdistelmä, joka johtaa upeisiin koiriin. Haalistunut sinertävä harmaa turkki kattaa suurimman osan kehosta, mukaan lukien suurin osa vartalosta ja kasvoista.

Se voi kyetä ylittämään rintaan, mutta suurimmalla osalla rusketustilanteita ja sinisiä doxeja on rusketusvärinen rinnassa, tassut, alueillakasvot.

Blue -sävyn värjäytymisen vuoksi on vaikea ymmärtää, missä sinisen reuna päättyy ja rusketus alkaa. Tämä on erityisen totta, kun Doxien ikä on nuori.

18. Suklaa sekä kerman mäyräkoira

Se ei ole niin silmiinpistävää kuin musta ja kerma, mutta se on erittäin kiehtova värit, jotka voit saada, kun sinulla on mäyräkoira.

Kaikissa muissa käytettävissä olevissa yhdistelmissä kehon yli on hallitseva väri. Tässä tapauksessa se on suklaan sävy, joka on samanlainen kuin tyypillinen lika ja ruskeat värit. Edessä, takana, häntä sekä korvat, jotka ovat doxilla.

Kerma voi kuitenkin vaihdella valkoisesta blondiin ja voidaan nähdä kuonossa, silmien ja tassujen ympärillä sekä joskus hännän alla.

17. Suklaa sekä tan -mäyräkoira

Doxilla, joissa on tan ja suklaata, on heille erityinen viehätys.

Koiran kahden ruskean värin välillä on jotain visuaalisesti houkuttelevaa hienovaraisessa erossa. Tässä tapauksessa tämä suklaanvärinen väri näyttää olevan pääasiallinen väri, joka on näkyvissä suurimmassa osassa kehon osia.

Ruskeet ovat eri asia. Niitä löytyy jalan alueella, korvien alla, rinnan ympärillä. Ne tunnistetaan myös yleisesti silmien yläpuolella olevien rusketusalueiden ainutlaatuisilla parilla.

Parhaat mäyräkoirat

16. Cream -mäyräkoira

Blondie-doksit ovat yksi rakastetuimmista mäyräkoirien rotuista värien päällysteen suhteen. Ihana yhdistelmä heidän vaaleaa turkistaan ​​sekä heidän hoikkaa vartaloaan tekee heistä yhden kauneimmista koirista missään paitsi mäyräkoirirodun sisällä.

Ryhmälle on ominaista blondi- tai kermanväriset hiukset koko vartalossa. Ryhmä käsittää englanninkieliset voiteet, jotka tuovat chinchilla-geenin EE-voiteiden lisäksi, joissa on EEE-Red-geeni.

Viiksien ja kynsien värin kanssa on myös eroja, jotka ovat myös varjostuksen olemassaolo tai puuttuminen turkista hiusjuosten ideoiden lähellä.

15. Fawn (Isabella/Lilac) sekä kerman mäyräkoira

Isabella, joka ymmärretään samoin kuin lila ja fawn, on samoin laimennettu takinväri. Se johtuu recessiivisistä geeneistä, jotka minimoivat ruskeat pigmentit koiran sisällä.

Tuloksena oleva turkisväri on diffuusi ja samea ruskea, jota ei pidä sekoittaa paljon vankempiin, täydentävään rusketukseen.

Kynsien lisäksi laimennettujen ruskeat turkistyynyjen kanssa samoin kuin kynnet ja nenän lisäksi fawn doxissa ovat samoin ruskeita. Tämä osoittaa, että korvat, kasvot ja jalat näyttävät olevan voidetta värissä.

14. Fawn (Isabella/Lilac) sekä tan -mäyräkoira

Se voi olla kova takin väri, josta valita mäyräkoirat. Tämä johtuu totuudesta, että laimennettu vaalea väri voi näyttää erittäin samanlaiselta kuin tummat ruskeat sävyt.

Hienoin menetelmä erottelun määrittelemiseksi on sävyjen kestävyyden kanssa.

Fawn on läpikuultava ja näyttää vaalealta, kun taas se on vielä pimeä. Alueet, joissa on ruskeat pigmentit, ovat kuitenkin yleensä paljon tasaisempia ja syvävärisiä.

Jakelu on paljon tai samanlainen kuin muut väriyhdistelmät. Siellä on suurin osa vartalosta, samoin kuin ruskeat kasvoissa, jalat ja rinnassa.

13. Punainen mäyräkoira

Se on mäyräkoiran näkyvin takin väri. Tämä johtuu punaista luovan geenin hallitsevasta perinnöstä. Tämä viittaa siihen, että punaisen värin ostoa tarvitaan vain yksi geenikopio.

Punainen näyttää paljon enemmän paljon enemmän ruosteista ruskeaa väriä kuin aito punainen. Heillä on yleensä mustat tassut ja nenät. Takkityyli on erittäin erilainen, ja punainen esiintyy kaikissa kolmessa rodussa.

12. Wheaton -mäyräkoira

Se on mäyräkoiran epätavallisimpia turkkivärejä. Väri on jossain kohtalaisen kullanruskea ja valkeahko sävy.

Tätä väriä voidaan havaita pitkään vain koirilla, joilla on hiukset.

Mutta takkityyppien välisen risteyksen vuoksi ei ole ennenkuulumatonta löytää Wheaton Doxies -yrityksiä, joissa on joko pitkä tai lyhyt sileä turkista.

Yksi asia, jota ajatellaan ajatellessaan näitä, on se, että he yleensä tarvitsevat paljon hoitoa, etenkin vaalean värin ja usein karkean takin kanssa.

11. Villisika mäyräkoira

Takan väri on melko samanlainen kuin eläin, jonka se on nimetty, samoin kuin se tapahtuu melkein yksinomaan mäyräkoirissa, joissa on paksut hiukset. Se on erityinen väriyhdistelmä, jolla on useita värejä samanaikaisesti.

Suurimman osan ajasta koirat urheilevat tummia hiuksia, jotka voivat olla mustia tai suklaata, ja ruskeat alueet rintojen ja kuonon osilla.

Sitten ne koristetaan kultakohokohdilla, jotka on kudottu vartalon yli, tuottaen hyvin erityisen ja visuaalisesti houkuttelevan suunnittelun. Se sopii niille, jotka haluavat omistaa ainutlaatuisen doxien.

Mäyräkoiran villisian kuvio on vain yhteensopiva lanka.

10. Musta mäyräkoira (ei-s.Andard)

Puhtaat mustat mäyräkoirat ovat kaikkien harvinaisimpia doksioita turkkivärien suhteen. Tämä johtuu siitä lähtien, kun epätavallinen recessiivinen geneettinen geneettinen on.

Todellisuudessa Osta, jotta sinulla on aito kiinteä, musta doxie, sinun on paritaitava kaksi vanhempaa, joilla on samanlaiset piirteet.

American Kennel Clubin mukaan doxie on aito musta tyyppi vain, jos heidän fysiikassa ei ole mitään ruskeanmerkkejä.

9. Suklaa-mäyräkoira (epästandard)

Tämä on kiinteän mäyräkoiran epätavallinen väri. Se näyttää olevan syvä ja voimakkaasti värillinen ruskea sävy, ilman kerma- tai rusketusalueita missään vartalossa.

Se on perintöväri, joka viittaa siihen, että molemmat vanhemmat tarvitsevat kaikkia suklaata tai tarvitaan geenejä.

Doxien suklaatakkivärit nähdään yleensä lyhyissä että sileissä doksissa, mutta se voi kuitenkin tapahtua samoin myös kahdessa turkin värissä.

Huippuluokan mäyräkoirat

8. Fawn mäyräkoira (epästandard)

Fawn on eräänlainen päällystetty väri, joka laimennetaan doksiissa. Laimennus viittaa siihen, että on olemassa geneettisiä näkökohtia, jotka minimoivat tiettyjen turkkivärien voimakkuuden.

Kun fawn on läsnä, keskustellaan väri on ruskea. Tuloksena oleva turkki näyttää ikääntyneenä versiona alun perin käytetystä väristä.

Kutsutaan myös Isabella- tai lila -mäyräkoiriksi. Nämä karvaiset pienoiskumppanit ovat yleensä urheilevia harmahtavia ruskeita silmiä, viikset kynnet sekä tassutyynyjä.

On myös elintärkeää, että Doxien ulkonäön uskotaan olevan fawn, mikä osoittaa, että kerma -alueita ei ole minkään tyyppisiä ruskeita tai alueita.

7. Albiino-mäyräkoira (epästandi)

Tämä doxien väritakki sekoitetaan usein muihin vaaleampiin väreihin, kuten valkoiseen, wheatoniin tai kermaan. Nämä ovat pigmenttejä, vaikka ne ovat kevyempiä ja vähän rakoja.

Albinismi puolestaan ​​johtuu yleisen värjäyksen puutteesta. Ne näyttävät olevan tasaisesti vaalean valkoisia takkivärin suhteen.

Tassun tyynyt näyttävät vaaleanpunaisilta, samoin kuin silmät voivat olla sinisiä. Tämäntyyppinen turkki liittyy erilaisiin terveys- ja hyvinvointiongelmiin, kuten auringonpolttamiin, sekä ihosyöpään.

6. Brindle -mäyräkoira

Brindle -mäyräkoiria kutsutaan yleisesti Tiger -doksiksi, koska niiden takkien raitajäljet ​​ovat olemassa.

Tämä voi olla siitä, että olemassaolosta, joka on hallitseva brindle -geeni. Tämä osoittaa, että tarvitaan vain yksi kopio, mikä tekee niistä suhteellisen laajalle levinnyt.

Kuviolle on ominaista Edgier -pohjakerros, joka voi olla punainen, ruskea tai kerma. Raidat ovat kuitenkin tummempia, samoin kuin suklaata tai mustaa, mikä mahdollistaa niiden huomion.

5. Dapple -mäyräkoira

Tämä on yksi näkyvimmistä takkimerkinnöistä, jotka ovat olemassa sekä Merle -geenin seurauksena. Merle -geeni voi aiheuttaa yhden värin alueet näkymään eri värillisissä takissa.

Alueiden koko vaihtelee valtavista polttoaineista paljon pieniä pilkkuja. Alueiden jakautuminen on yleensä satunnaista, samoin kuin kehon ympärillä tai tietyissä osissa.

Merle -geenit liittyvät samoin terveys- ja hyvinvointikysymyksiin, mukaan lukien silmäongelmat, kuten kaihi, samoin kuin progressiivinen sokeus sekä synnynnäinen kuuroisuus.

4. Sable mäyräkoira

Sable -turkki on vaikeimpia tyyppejä, jotka määritetään minkä tahansa tyyppisissä mäyräkoiran elämän pisteissä. Se johtuu totuudesta, että merkinnät ovat ensin näkyvissä kehon yli.

Niitä voidaan myös nähdä sekä turkispään päissä että akselissa, koska turkissa sijaitsevien paikallisten merkintöjen sijasta. Päät ja akseli näyttävät tummemmilta ja tuottavat käsityksen, että lemmikkikoira urheilee tummempaa sävyä.

Juuri kuitenkin säilyttää todellisen värinsä, joka yleensä on punainen kiinteä.

3. Piebald-mäyräkoira (epästandi)

Tämä johtuu siitä, että on seurausta Piebald -geenistä. Geeni on recessiivinen, mikä viittaa siihen, että vaadit kahta Pibaldsia tai tämän mutaation kantajia sellaisen tuottamiseksi.

Se on paljon tyypillistä pitkään ja lyhyisiin, sileä tukkaisiin mäyräkokoihin, joissa on valkoinen tai kerma turkki niiden perustasojen väreillä. Tummemmat värialueet, kuten ruskea, musta, samoin kuin väri rusketus, ovat hajallaan vartalon yli.

Piebaldia on erityyppisiä, perustuen tummien pisteiden peittämän vartalon paksuuteen.

2. Brindle Piebald (ei-standardi)

Tämä on integroitu malli, joka on Doxies tuovat molemmat brindlen Piebald -geenin lisäksi. Se tapahtuu, kun brindle ja piebald -geeni ylitetään toisiinsa, mikä tapahtuu harvoin epätavallisen variantin, joka tekee erittäin harvinaista.

Siksi lemmikkieläinkoiralla on molemmat piebaldin merkki valkoisen turkin poikki. Huomaa, että raidat eivät ole yhtä suuria ja ainutlaatuisia kuin ne ovat normaalissa brindle -mäyräkoirissa.

1. Kaksinkertainen dapple-mäyräkoira (epästandard)

Meillä on myös kaksinkertainen dapple -mäyräkoira. Tämä on epätavallisimpia rotuja sekä poikkeuksellista Rea

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Vahjaaminen tai vapina pienissä koirissa
Next post Kissien auttaminen on yhtä helppoa kuin 1… 2… 3!