Bellan kiitospäivän Pumpkin Muffins

AddThis Sharing Buttonshare – FacebookFaceBookFaceBookShare TwittertWittertWittershare -sivustolle PinterestPinterestPinterSThare to Moreaddthismore66

Hei jälleen kerran jokapawdy, se olen minä, Bella. Olen erittäin ekstaattinen, koska tämän kuukauden lopussa on tulossa loistava loma, nimeltään kiitospäivä. Silloin käpälimme ja sukulaisemme kokoontuvat kaikki perheen parasta kokki, samoin kuin isät, jotka kaikki nauttivat jalkapallosta televisiossa, samoin kuin kaikki äidit viettävät keittiön alueella ottaen Ruoan ylläpitäminen. Niille meistä, jotka ovat erityisruokavalioissa, meidän on silti oltava tietoisia syömästämme, jotta emme koe itse aiheuttamista vammoista! Ne teistä, jotka ymmärtävät minua Pawsonaly, ymmärtävät samoin, että olen entinen kalsiumoksalaattikivi ja on varmistettava, että en syö mitään, mikä tarjoaa minulle ongelman. Furrend antoi äidille matalan oksalaatin keittokirjan (kirja kaksi), joten aina kun hän haluaa tehdä jotain erityistä minulle, äiti löytää reseptin siinä ja mukauttaa sitä koirille. Hän on mukauttanut reseptin, joka on sivulla 100 päästämällä eroon kaikesta, jota koirat eivät saa syödä yhtä hyvin kuin tehdä korvauksia. Täällä on resepti, jonka äiti on tehnyt sekä tarkistettu ihanne täällä Chateau Bella -keittiöalueella koiran keittiöön (ja se on varsin koiran hyvä):

Bellan kiitospäivän kurpitsa -muffinit

Vaaditaan 3 pienistä muffinssipinnoista sekä 36 pientä muffinssikuppia. Kuumenna uuni 350F: iin.

1 2/3 kuppia riisijauhoja (saatavana Walmartissa)

1 tl ruokasoodaa

1/2 tl kaneli

2 rkl melassia

1/2 tölkki 100% kurpitsan sose

1/2 C Canola -öljy

2 munaa, kevyesti lyöty

*1/3 c vesi (vain tarvittaessa taikinan kostuttamiseksi, jotta se voidaan lusikka pudottaa muffinssikuppeihin)

Joten vaadit hankkimaan kaikki “mise en paikkasi” – se on vilkas hankkimaan kaikki komponentit sekä laitteet yhdessä sekä sijaintiin ennen aloittamista, kuten tämä:

Sekoita kaikki kuivakomponentit yhteen kulhoon. Sekoita kaikki märät komponentit yhteen vielä yhteen kulhoon, taita sitten märät komponentit kuivumaan, kunnes se on sekoitettu hyvin. *Huomaa: Jos tämä on yhtä kuivaa, lisää muutama vettä. Sen täytyy näyttää tältä:

Seostuotteiden on täytettävä 36 muffinssikuppia, täyte lusikalla, ei pikemminkin ylhäällä, koska tämä ei kasva erittäin paljon.

Paista noin 18-20 minuuttia, tehdään, kun hammastikku tulee puhtaaksi tarttumatta. Viileä, peitä sitten muovikalvolla. Kun ne jäähdytetään, kaikki koirat ovat erittäin iloisia makestien tekemisestä. Täällä olen, vain silmäilee tätä maukasta hajuista nomnomia tällä lautasella, samoin kuin haluan syödä sen:

Juuri näin äiti todella halusi tämän kuvan näyttämään:

Pienet koirat vaativat muffinsinsa murentua pieniksi paloiksi tukehtumisen estämiseksi. Nämä ovat niin suuria, että heidät houkutellaan hengittämään heitä pureskelematta.

Joten nyt vieraiden on aika saapua, samoin kuin olen valmistellut tämän viehättävän lautasen kiitospäivän muffinit, jotka ovat yhtä hyvin kuin valmiita palvelemaan! Bon Appétit furrends!

Hyvää kiitospäivää, jokainen pawdy!

Rakkaus,

Bella

Tässä on Bellan resepti, jos haluat lisätä sen reseptikokoelmaan:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Mene vihreällä lemmikkisi kanssa Earth Day
Next post Onko sinulla fibromyalgia? Soita koirille