Oletko nähnyt Shiba Inu Puppy Cam -tapahtumaa?

Tämä julkaisu voi sisältää tytäryhtiölinkkejä. Voimme ansaita rahaa tai tuotteita tässä viestissä käsiteltävästä yrityksestä.
Se on ollut todennäköisimmin noin kuukausi, koska näin ensimmäisen kerran Shiba Inu -pentukameran. Nämä koiranpennut ovat tulossa suuriksi, mutta ne ovat silti suloisia. Kuten totesin, että se on ollut noin kuukausi ja juuri nyt valitsin, mikä erinomainen video upottaa pentuun harjoitteluverkkosivustolle. Valitettavasti kesti niin kauan, että henkilö selvittää, että ihminen ulos. Joka tapauksessa täällä ovat pennut:
Shiba Inu Puppy Cam
Kameraa ei enää tarjota?
Tällä hetkellä kun katson, että ne kaikki oli nippuun nukkumassa, mutta he painivat nyt bittisessä laatikossa. Ei kauan ennen kuin he ovat kaikki laatikosta täydessä pelitilassa.
Mikä erinomainen tapa mainostaa pentujasi? Ensi kerralla, kun tuulen pentuja, uskon, että minun on suoratoistaa oma pentukamera. Mitä mieltä sinä olet? Olen varma, että saan ainakin pienen yleisön katsomaan koiranpentuja soittamaan.
Mitä uskot videosta? Mitä pennut tekevät nyt? Jätä minulle kommentti alla ja ilmoita minulle … En voi mahdollisesti tarkastella näitä bit -miehiä 24 tuntia vuorokaudessa … vai voinko?

Parhaat poiminnot pentuillemme
Paras pennun lelu, josta pidämme: Calkoos -koiranpentu w/ syke sekä lämpimät pakkaukset – ihanteellinen uusille pentuille. Auttaa yksinkertaisuuden stressiä ja ahdistusta uudessa kodissaan.
Paras koiran pureskelu: Bones & Chews Bully Sticks – kaikki koiranpennut haluavat purra, nip ja pureskeltavat. Haluamme käyttää kiusaaja -sauvoja auttaaksemme ohjaamaan näitä ei -toivottuja käyttäytymismalleja.
Parhaat koiran herkut, joista pidämme: Crazy Conine Train-Me-herkut-käytämme näitä arvokkaina herkkuina oppaan koiranpentuihimme.
Paras tuore koiranruoka, jota haluamme: viljelijän koiran – pari kuukautta sitten aloimme ruokkia korven tuoretta koiranruokaa sekä hän pitää siitä! Hanki 50%: n alennuksen ensimmäisestä ostosta viljelijän koirasta.

Tutustu paljon enemmän suosikkeihimme uuteen koiranpennun tarkistusluetteloon.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post MEWS ja NIPS: Miksi kissat syövät nurmikkoa
Next post Cascades Shop Feline Teepee Giveaway -mestari