[Uusi tuote] Lisää hakupeliäsi Loofa -kantoraketti

AddThis Sharing Buttonshare FacebookFaceBookFaceBookShare -sovellukseen TwittertWittertWittershare -ohjelmaan PinterestPinterestPinterStshare to Moreaddthismore

Muutamia asioita, monet koirat rakastavat paljon enemmän kuin hauska hakupeli. Koiran kanssa ulkona pelien pelaaminen on loistava sitoutumiskokemus ja hyvä tapa saada raikasta ilmaa ja auringonpaistetta molemmille. Mutta pallon tai lelun heittäminen uudestaan ​​ja uudestaan ​​voi olla meille uuvuttavaa, vaikka eläimet eivät näytä saavan tarpeeksi. Nyt meillä on loistava palvelu niille meistä, joilla ei ole heittotaitoja tai kestävyyttä pitääkseen pelin riittävän kauan tyydyttämään leikkisivät pennut!

Koirien liikunnan merkitys

Koiran aktiivisen ja sitoutuneena pitäminen on välttämätöntä hänen yleiselle hyvälle terveydelle. Instinktiivisesti koirat ilahduttavat metsästyksestä ja hakemisesta. Säännölliset pelipäivät jännittävään hakupeliin on loistava tapa auttaa koiria pysymään henkisesti ja fyysisesti kunnossa. Vaikka päivittäiset kävelymatkat ovat hyvä liikuntamuoto, vauhditaan lisäämään lyhyen matkan juoksua voi pitää ylimääräiset kilot ja lievittää stressiä. Hakeutuvan pelin keskittynyt vuorovaikutus on myös sitoutumiskokemus sinulle ja koirallesi.

Loofa -kantoraketit nostavat hakupelisi uusille korkeuksille

Loofa -kantoraketti on koiran lelu, joka on kehitetty tekemään pelaamisesta yksinkertaisempaa sinulle ja paljon jännittävämpää lemmikkisi. Liu’uta etusormasi tai peukalo vain hymyilevän Loofa -kantoraketin leuan alla, vedä hännän päälle, objektiivinen ja vapauta. Kevyt Loofa -kantoraketti kohoaa ilmassa helposti.

Haun pelaaminen ei ole koskaan ollut sinulle yksinkertaisempaa tai paljon mielenkiintoisempaa koirallesi. Kirkkaat värit tekevät lemmikkisi lemmikkisi löytämisen helpoksi, ja pehmeä, mutta joustava neopreenirakenne on helppoa hampaissa ja ikenissä.

Loofa -kantoraketista voi tulla vain koiran suosikkilelu!

Voita täysin ilmainen Loofa -kantoraketti!

Voisiko suosikkisuojasi ilahduttaa hakupeliä Loofa -kantoraketin kanssa?

Jos haluat voittaa oman Loofa -kantoraketin, jätä kommentti, joka kertoo meille vähän siitä, kuinka paljon pikku miehesi tai tyttö rakastaa pelaamaan hakua ja voit voittaa.

Voittajat valitaan keskiviikkona 2. maaliskuuta 2016, joten jokaisella osallistuvalla on mahdollisuus voittaa! onnea!

Onnittelut Lisalle, tämän lahjan voittajalle!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Kissasi ei syö? Kokeile näitä asioita heti!
Next post Voita palkintopaketti kansalliselle lemmikkieläinkuukaudelle