Bunnyn tarina: Cat Rescue, Serendipity ja Jackson Galaxy’s Cat Camp

, kuten Shelley ja Matt Bloom kertoivat minulle

Jackson Galaxyn kissan leirin rakastamiseen on monia syitä. Voit oppia merkittäviltä opettajilta, todistaa adoptioita, ostaa uskomattomia kissanlahjoja ja kokea tuhansien kissan ystävien positiivisen energian. Ja joskus tapahtuu todella poikkeuksellisia asioita.

Viisi vuotta sitten Bunny Bloom, suloinen smokkityttö ja palkitun hei, nimeni on pupu! Shelley ja Matt adoptoitiin Kittykindistä New Yorkissa Kittykindistä Lasten kuvitetun luvun kirjasarjan. Bunnyn suloinen luonto otti heidät niin, että Kittykindin työ oli niin vaikuttunut, että he päättivät kerätä varoja pelastaakseen lisää tarvitsevia kissoja. Ja niin, hei, nimeni on pupu! Kirjasarjaidea syntyi. 5 dollaria jokaisesta myytävästä kirjasta menee Kittykindille, ja lahjoitukset tehdään jokaisesta heidän verkkosivustollaan myytävistä tuotteista. Kaikki Shelley ja Matt tiesivät Bunnyn menneisyydestä, että hänet löydettiin kellarista Bushwickista, Brooklynista. Tämä osa hänen historiastaan ​​teki siitä jopa heidän ensimmäisen hei, nimeni on Bunny! kirja.

Siirry eteenpäin tämän vuoden kissan leirille, jossa Shelley ja Matt myivät kirjojaan. He tapasivat myyjät, Scott ja Jayda, Stray Cat Social Clubista, kissan asianajajabrändistä, joka on työskennellyt kissan pelastusyhteisössä yhdeksän vuotta. Stray Cat Social Club kannattaa myötätuntoista Feral Cat Care -tapahtumaa ja kouluttaa TNR -tekniikoita ja asianmukaista pesäkkeiden hallintaa. He huolehtivat myös neljästä siirtokunnasta Bushwickissä, Brooklynissa ja kumppanina Kittykindin kanssa, kun he tapaavat kissat, jotka ovat ystävällisiä, jotta ne voidaan adoptoida.

Kun he puhuivat kissan leirin aikana, Shelley ja Matt mainitsivat, että he adoptoivat Kittykindistä pupun ja että hänet pelastettiin Bushwick -kellarista vuonna 2014. Scott ajatteli, että se näytti omituiselta sattumalta. “Olemme asuneet Bushwickissä jo melkein 10 vuotta, ja käytimme vanhan rakennuksemme kellaria” tilaa “uusille pelastuksille, kunnes voimme saada ne testaamaan ja rokottamaan.”

Kun Jayda ja Scott oli kaivanut vanhoja sähköposteja ja valokuvia, he menivät takaisin Shelleyn ja Mattin koppiin ja kertoivat heille, että Bunny saattaa olla hyvä mahdollisuus, jonka he pelastivat, nimeltään Sarafina tuolloin. Shelley ja Matt eivät voineet uskoa sitä. “Sarafina oli hänen nimensä, kun adoptoimme hänet Kittykindistä!”

Sarafina
“Se oli uskomaton, suotuisa ja tunnepitoinen”, sanoi Scott. ”Yli viisi vuotta myöhemmin, koska hänellä ei ollut aavistustakaan siitä, kuka adoptoi Sarafinan tai kuinka hän meni, täällä hän oli, takaisin elämässämme ja supertähden pupuna! Todiste meille, että pelastus toimii, pelastus voi johtaa upeisiin asioihin ja että se muuttaa elämää. Jos tarvitsimme lisää validointia tekemämme työhön, niin se oli! ”

Sarafina rakennuksen kellarissa, jossa hänet pelastettiin
“Kun Scott kertoi meille, että Sarafina ja hänen veljensä Puchito olivat olleet kissanpennun hiiriä, jotka asuivat ruuan jälkeisistä, kellarikerroksesta päivällä ja yöllä, emme voineet auttaa, mutta vuodattaa muutamaa kyyneliä”, sanoi Matt. ”Emme olisi koskaan tunteneet Bunnyn tarinaa, jos se ei olisi ollut tämän mahdollisuuden kohdalla Jaydan ja Scottin kanssa. Se oli todella emotionaalinen, liikkuva kokemus. Kuka tietää, mitä Bunnylle olisi tapahtunut, elleivät he ole pelastaneet häntä? Emme voi ajatella sitä. ”

Shelley lisäsi: ”Olemme niin kiitollisia Jaydalle ja Scottille kaikesta, mitä he tekivät pupun ja jokaisesta kissasta, jota he auttavat. He muuttavat kissojen elämää naapurustossaan joka päivä, mutta myös tässä tilanteessa he muuttivat elämäämme! ”

Kun pelastat hengen, pelastat maailman, tyypillisesti tavoilla, joita et ehkä koskaan ymmärrä.

Jos olet koskaan miettinyt, toimiiko Butterfly Effect, tämä tarina on todistus sen voimasta. Kun pelastat hengen, pelastat maailman, tyypillisesti tavoilla, joita et ehkä koskaan ymmärrä. Se on mitä jokainen TNR: n puolustaja ja pelastaja tekee: joka päivä he auttavat tekemään elämästä kodittomien kissojen ystävällisempää.

Kissan leirin taikuus toimii niin monella eri tavalla tuomalla kissan ystäville yhteen viikonloppuna hauskanpitoa, oppimista ja inspiraatiota. Vaikuttaa sopivalta, että tämä pupun vanhempien ja hänen pelastajiensa välinen kohtaus tapahtui tämän erityisen tapahtuman aikana.

Tietoja Bunnystä: Voit oppia lisää Bunnystä hänen verkkosivustollaan. Löydät hänet myös Instagramista ja Facebookista.

Tietoja Stray Cat Social Clubista: Voit oppia lisää Stray Cat Social Clubista heidän verkkosivuillaan. Löydät ne myös Instagramista ja Facebookista.

Ingrid -kuningas

Saatat myös pitää:
Muista minut torstai® -kilpailu: Kirjoita pelastuskissasi tarina ja voita ruokaa ja rahaa suosikkisi turvakotiin tai pelastamiseen

Onko sinulla keskinäistä pelastustarinaa?

Yhdeksän elämää: tarina katastrofista, myötätunto ja välittävä – osa yksi: väliaikainen pelastus

«Rakkaus voittaa kahvimukia ja flip flopsia
Hampaiden jauhaminen kissoissa »

3 kommenttia Bunnyn tarinasta: Cat Rescue, Serendipity ja Jackson Galaxy’s Cat Camp

Eleanor Skibo sanoo:

21. heinäkuuta 2019 klo 12.12

Bunny Bloom, olet suloinen! Kiitos G D pelastuspalveluista, Jackson Galaxy ja erityisesti oma, Ingrid. Kuka menee ainanull

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Jeff Andrewsin hoitamisen sekä kauneuden/parturien (vain tulostus)
Next post Miksi koirat vartioivat ruokaa?