Pidä se puhtaana turvallisesti

, kirjoittanut Mary Oquendo
1. elokuuta 2017
Samanaikaisesti haluamme pitää tilojamme puhtaina ja saniteettina, emme halua hengittää haitallisissa kemikaaleissa useita kertoja päivässä. On olemassa monia tutkimuksia, jotka yhdistävät tällaisten tuotteiden pitkäaikaisen käytön kroonisiin terveysongelmiin. Meillä on kuitenkin edelleen monia valintoja.

Erottaminen puhdistuksen ja desinfioinnin välillä

Puhdistus poistaa yleisimmät tartuntojen siirtymisen vektorit: biologiset. Biologisia ovat hiukset, hilse, lika, veri, virtsa ja ulosteet. Tartunta on bakteereja, viruksia ja itiöitä, joilla on potentiaalia levittää sairautta. Puhtaimet eivät välttämättä desinfioida. Desinfiointi poistaa tartunnan ristikontaminaation estämiseksi. Mutta desinfiointiaineet toimivat paremmin puhtailla pinnoilla.

Säilytä ostetut puhdistustuotteet
Mainokset

Koska puhdistustuotteet eivät ole ihmisravinnoissa, termejä ”vihreä” tai ”luonnollinen” eivät välttämättä tarkoita paljon, koska termejä ei säännellä. Etiketissä voi olla ”vihreä pesua”. Vihreä pesu on termi, jota käytetään kuvaamaan tuotetta luonnollisena ja terveenä, kun todellisuudessa se ei ole. Se kuulostaa hyvältä, mutta se on se. Ei muuta kuin markkinointi. Ja sen lisäksi, Yhdysvaltain valmistajien ei vaadita laissa kaikkien ainesosien luetteloimiseksi. kuulostaa tutulta? On tärkeää lukea etikettejä ja käydä verkkosivustoilla. EPA: lla on Safer Choice -niminen ohjelma. Jotta valmistajien on noudatettava luettelossaan, on noudatettava tiukkoja ohjeita. Voit etsiä yrityksiä löytääksesi helposti turvallisempia vaihtoehtoja.

Laimentamaton 70% hieroa alkoholia

Alkoholin hankaamista pidetään liuottimena ja liuottaa likaa ja öljyjä. Sitä käytetään sairaaloissa. Vaikka kissat eivät voi metaboloida alkoholia, se kuivuu melkein heti ja ilman jäännöksiä, siksi sitä voidaan käyttää kissojen ympärillä, kun alkoholi on kuivunut. Jos pinnan käytetään desinfiointiaineena, pinnan on pysyttävä märkänä 10 minuutin ajan.

Kannettavat höyrynpuhdistusaineet

Säiliö on täynnä vettä ja höyrynpuhdistin lämmittää veden tarpeeksi kuumana höyryn tuottamiseksi. Toisin kuin monet nestemäiset puhdistusaineet, höyrynpuhdistin voi päästä huokoisiin pintoihin, kuten laastin ja lattia- ja seinasaumoihin.

50/50 etikkaa vesiseokseen

Etikka on lievästi hapan ja sellaisenaan on anti-bakteerisia ominaisuuksia, mutta EPA ei kuitenkaan luetella sitä desinfiointiaineena. Se on valintani puhdistaja. Etikka on myös hankaavaa ja hajottaa lian ja öljyt. Jos haluat sen haistavan paremmin, lisää pulloon oransseja tai sitruunakuoria. Voit myös lisätä eteerisiä öljyjä, mutta varmista, että kissoilla ei ole pääsyä näihin pintoihin. Öljyt voivat jättää jäännöksen, joka voidaan imeytyä kissojen tyynyjen kautta.

Vetyperoksidi

Yksi kuppi vetyperoksidia gallona vettä voidaan käyttää puhdistusaineena. Vetyperoksidi on kuitenkin lueteltu antibakteerisena ja viruksenvastaisena EPA: sta. Niiden desinfiointiominaisuuksien hyödyntämiseksi sen on:

Ole laimentamaton ruskeassa pullossa. Kun selkeissä säiliöissä on avattu tai käytetty, aloittavat hajoamisprosessin. Vetyperoksidi muuttuu vedeksi.

Pysyä pinnalla jstk
20 minuuttia.

Saippua

Tavallinen vanha saippua ja vesi, koska se poistaa biologisen, voivat aiheuttaa sairauden leviämisen pesemällä kädet ja huuhtelemalla kylpyamme lemmikkieläinten välillä.

Norwex -mikrokuitukankaat

Nämä ovat erityisesti käsiteltyjä kangaita, jotka nostavat likaa sen sijaan, että liikuttaisivat sitä. Ne vaativat vain alueen suihkuttamisen vedellä ja pyyhkimällä sitten kankaalla. Valmistaja esittää antibakteerisia ja viruslääkkeitä, koska hopeaa käytetään hoitoprosessissa. Mutta en tiedä kuinka tarkka se on tai kuinka kauan kankaat pitävät nämä ominaisuudet. He tekevät hienoa puhdistaa ilman paperipyyhkeitä. Pakettiautoni melkein kimaltelee niiden käytön jälkeen. Et voi ostaa niitä kaupasta. Jakelijat myyvät ne. Onneksi on monia groomereita, jotka ovat jakelijoita. Jokaiselle hoitofoorumeille esitetään pyyntö useita.

Ilmanpuhdistusaineet

Ilman puhdistaminen tehokkaasti ilman neurokemikaaleja; Ilman kiertopuhaltimet, kasvit ja suolalamput ovat tehokkaita. Tehokas ilmankierto tarvitsee saanti- ja poistopuhaltimet. Mitä suurempi laitos, sitä monimutkaisempi tästä tulee ja saatat joutua palkkaamaan LVI -yrityksen järjestelmän asentamiseen. Kasvit tekevät asiansa vapauttamalla happea ja absorboivat VOC: n (haihtuvat orgaaniset yhdisteet.) VOC: t ovat kovia kemikaaleja, joita löytyy maaleista, aerosoleista ja tietyistä puhdistusaineista. Suolalamput neutraloivat positiivisesti varautuneita bakteereja, pölyä ja siitepölyä, kun ne lämmitetään lamppu tai kynttilä. Lämpö houkuttelee vettä ilmassa ja erottaa suola -ionit. Nyt on olemassa löysää negatiivisesti varautuneita kloridi -ioneja, jotka voivat sitoutua ilmassa olevien positiivisesti varautuneiden bakteerien kanssa. Se on hiutale, jonka näet tiskillä suolalamppujen ympärillä.

Entsymaattiset puhdistusaineet

Nämä suihkupuhdistusaineet käyttävät entsyymejä bakteerien ja lian hajottamiseen. Lisäksi ne tunkeutuvat huokoisiin pintoihin, kuten laastin, lattia- ja seinasaumoja.

Eteeriset öljyt

Eteeriset öljyt, kuten sitruuna, villi oranssi ja eukalyptus, ovat hienoja puhdistukseen. Löydät monia siivousreseptejä verkosta. Eteeriset öljyt jättävät ajäännös kuivattuna. Niitä ei pidä käyttää kissojen ympärillä, koska kissat eivät voi metaboloida useimpia eteerisiä öljyjä.

Käytänko henkilökohtaisesti kisaa (kvaternääriset ammoniumtuotteet, kuten Dakil) tai valkaisuainetta? Ehdottomasti, kun tilanne vaatii sitä. Luotan kuitenkin päivittäiseen puhdistukseen luonnollisiin puhdistusaineisiin, joissa on eteerisiä öljyjä tai ilman sitä pitkän aikavälin terveyteni suojelemiseksi. ✂

Resurssit

Kaikki yhteensä

1

Osakkeet

1

0 –

0 –

0 –

0 –

Mainokset

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Siirtyminen lemmikkieläimille: Barkleigh hyväksyy KHRIS Berryn WPA -eläinten turvallisuuden ja käsittelemisen
Next post Kansallinen kokonaisvaltainen lemmikkipäivä