Voita palkintopaketti kansalliselle lemmikkieläinkuukaudelle

Addthis Sharing Buttonshare facebookFaceBookFaceBookShare -sivustolle TwittertWittertWittershare -sivustolle PinterestPinterestPinterSThare to Moreaddthismore1

Lemmikkieläimen vanhempana ymmärrät, että koiraasi tai kissan terveenä ja onnellisena on rajoittamaton luettelo. Ruoka, herkulliset, uudet lelut tai lääkkeet nämä esineet voivat kasvaa nopeasti.

Alkaen tänään ja toukokuun ajan, voit ilmoittaa mahdollisuudesta voittaa viimeisin palkintopaketti, joka sisältää useita lemmikkieläintuotteita, jotka tekevät sekä sinusta että lemmikkisi onnelliseksi. Lisäksi olemme myös heittämässä 100 dollarin PetMeds -lahjakortin, jotta voit ostaa mitä tahansa muuta, jota saatat vaatia (kirppu sekä punkkilääkkeet, ehkä?). Valitsemme kaksi onnekasta lemmikkieläinomistajaa kuukauden lopussa pääpalkinnolle.

Etkö halua odottaa niin kauan voittaa? Sinulla on onnea! Kommentoi alla jakaaksesi mitä nautit eniten lemmikkieläimen vanhemmasta. Valitsemme 5 satunnaista kommenttia erityiselle herkulle!

Etsitkö lisää ilmaisia ​​herkkuja lemmikkisi? Varmista, että noudata meitä Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa. Linkki meihin parantaaksesi mahdollisuuksiasi tehdä ilmaisia ​​lemmikkituotteita!

Lahjoja

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post [Uusi tuote] Lisää hakupeliäsi Loofa -kantoraketti
Next post Bengalin kissan adoptioprosessi ja Bengal-kissanpentuprofiili