Halvaantuneita koiria, kuten leikkiä pyöräkerroissaan

halvaantuneet koirat, kuten leikkiä pyöräkerroissaan

Viimeksi päivitetty 6. tammikuuta 2015 pentuvuodot jätä kommentti
Halvaantuneet koirat, kuten pelaaminen hakemuksessa

x

Lemmikkieläimet

0 sekuntia 34 sekuntia

Elää
00:00
00:34
00:34

Gritta Goetz johtaa eläinten pyhäkköä, Gnadenhof Lanzenhainer Rasselbande, Lanzenhain Saksassa. Hän pelastaa kauheasti pahoinpideltyjä ja väärinkäytettyjä koiria.

Yksi Goetzin koirista, Rina, halvaantui, kun hänen entiset omistajat käyttivät häntä kohdeharjoitteluun. Hän selvisi, vaikka 20 ammusta oli poistettava hänen ruumiistaan. Kaksi heistä oli asettunut selkärankaansa, aiheuttaen toimimattomia vaurioita.

Sen jälkeen kun Goetz avasi eläinsuojelunsa, hän on pelastanut yli kaksi erää koiraa, joista kahdeksan kiertää kärryjen hyödyntämistä. Tarkista tämä merkittävä video Goetzista ottaen muutaman hänen halvaantuneesta koirastaan ​​pelaamaan hakua heidän pyöräkerroissaan.

Maailma on paljon parempi sijainti Gritta Goetzin kaltaisten ihmisten kanssa, ja hän tarjoaa näille koirille mahdollisuuden online -elämänsä täyteen. Hänen pyhäkkönsä koirat vaikuttavat niin onnellisilta; On vaikea kuvitella, että he olivat pahasti väärinkäytettyjä.

Hän toteaa, että koirat nauttivat sauvan hakemisesta: ”Ne ovat nopeasti riittäviä saadakseen sen. Pienin halvaantunut koira on se, joka voi suojata keppiä kaikkia vastaan. Jos hän saa sen, edes johtajalla ei ole mahdollisuutta minkäänlaista enemmän. ”

Tarkastele Goetzin YouTube -sivua inspiroivia videoita.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Dachirend -äiti huolehtii vauvavuohesta
Next post 5 uudenvuoden päätöslauselmaa onnellisille, terveellisille kissoille