Bliss naispuolinen riikinkukko ja miesten riikinkukko – Ymmärrä erityiset erot

naispuolinen riikinkukko

Vaikka ilmaisua ”riikinkukko” käytetään paljon yleisesti viittaamaan naispuolisiin riikinkukkoihin ja urospuolisiin riikinkukkoihin, tämän tyyppisten legit -otsikko on, että intialainen Peafowl (Pavo cristatus). Kaveria kutsutaan riikinkukoiksi sekä naispuoliseksi riikinkukkoksi ottaen huomioon Peahens.

Kuten heidän nimensä viittaa, he ovat kotoisin Intiasta, mutta myös verkossa epäilemättä naapurivaltioissa. Maan eri alueilla niitä pidetään paljon yleisemmin koristeevinä lintuina. Naisten riikinkukkojen ja miesten riikinkukkojen välillä on paljon eroja.

Uuden tutkimuksen mukaan naisellisten riikinkukkojen silmäliikkeet kohteliaisuudella keskittyivät pääasiassa miehen jalkoihin ja minimoituihin höyheniin höyhenen korkean näytön sijasta.

Nainen riikinkukko vs. uros riikinkukko

Äärimmäisen merkittävien lintujen tyypeistä maan päällä riikinkukot ovat suosittuja pitkille pyrstöilleen, jotka hyödyntävät hienostuneita iridesensseja. On 3 tyyppiä riikinkukkoja, jotka viehättävät Pavo -suvulle, alaryhmä fasianinae ja kotitalousfasianidae.

Ne ovat Pavo cristatus (intialainen riikinkukko), Pavo mutricus (vihreä riikinkukko), samoin Afropavo congensis (Kongo Peacock).

Sekä ympäristöystävällisissä että intialaisissa tyypeissä on tavaramerkki Peacock-hännä, joka käyttää irisoivia höyheniä. Vaikka Kongon riikinkukko ei ole pikemminkin yhtä houkutteleva kuin kaksi muuta lajia, se on tummansinisiä raidoja ja musta häntä.

Tämän riikinkukon todellinen otsikko on Peafowl. Ilmaisu riikinkukko merkitsee sekä lintua että naista kutsutaan Peaheniksi. Nuorta kutsutaan persikkaksi.

Jos se huolestuttaa kriitikkojen fyysisiä ominaisuuksia, lajien välillä on useita eroja. Naispuolinen riikinkukko ja urospuoliset riikinkukko -linnut näyttävät erillisiltä.

Peacock on tavanomainen seksuaalisen dimorfismin esiintymä. Kaverilla ja naisilla on erilaisia ​​ominaisuuksia, jotka tekevät heistä näyttämään täysin erilaisilta. Seksuaalisen dimorfismin koko voi muokata eri lajeja.

Peacocksin tapauksessa kaverin erittäin pitkä ja upea häntä on päätynyt ilmeisimmäksi korkealaatuiseksi, mikä tekee siitä erilaisen kuin naisellinen. Seuraavassa on ensisijaisia ​​eroja sekä naisten että urospuolisten riikinkukkojen (Pavo cristatus) välillä.

Riikinkukkojen värierot

Paljon ilmeistä tilaa naisten ja miesten intialaisten herkkujen välillä on niiden väri. Kaveri on yleisesti loistavan sinisen värillinen väri. Tämä vahva väri antaa heidän piirtää kavereita.

Naiset puolestaan ​​ovat paljon enemmän tukahdutettua höyheniä. Heidän höyhenillä on taipumus olla ruskea, kerma tai harmaa väri.

Naisilla (naispuolinen riikinkukko) on valkoisia vatsoja, vaikka miesten vatsat ovat tarkka täsmälleen sama sininen kuin loput heidän hölynpölynsä.

Vaikka kaveri näyttää paljon houkuttelevammalta, naisilla on hullu etu, koska on paljon helpompaa antaa heille mahdollisuuden sekoittaa itsensä ja lopettaa saalistaminen.

Naisten riikinkukkojen kokoiset asiat

Toinen sukupuoliero, kun se koskee intialaisia ​​herkut, on koko. Mittaus 3 samoin kuin 4 1/2 jalkaa pitkään ja paino 9 ja 13 lbs, kaveri on huomattavasti suurempi kuin heidän naispuoliset kollegansa. Peahensillä on taipumus kvantifioida mukaan lukien 2 1/2 sekä 3 1/2 jalkaa pitkä ja arvioida sekä 6 ja 9 lbs.

Naispuolisen riikinkukon valmennuksessa

Intian Peafowl -ohjelmien ilmeisimpiä asioita ovat heidän merkittävät junansa – tai jopa hännän höyhenet. Näiden tyyppisillä naisilla ei ole minkäänlaista junaa millään tavalla. Miesjunat voivat kvantifioida 4-5 jalkaa pidempään kuin heidän ruumiinsa loput. Kaikki hännän höyhenet sisältävät koristeellisen Ocelluksen, jota kutsutaan myös silmäpotiksi.

He saattavat harrastaa näitä kriitikkoja näyttääkseen naisille kasvatuskauden aikana. Peacocks sulautuu tammikuun ympäri jokaisen kalenterivuoden, pudottaen junansa, vaikka ne kasvavat nopeasti kesäkuussa, valmistautui jännittämään naisia ​​(naispuolinen riikinkukko).

Naispuolisen riikinkukon käyttäytymiserot

Voit kertoa eron naispuolisten riikinkukkojen ja miesten riikinkukkojen intialaisten Peafowl -sovellusten välillä katsomalla heidän käyttäytymistään, etenkin parittelukauden aikana. Urokset näyttelevät erilaisia ​​näyttöjä, joita naiset eivät, esimerkiksi juna-rytmiä yhdessä siipien ravistamisen kanssa.

Naaraat voivat kilpailla, kun on aika pariutua, joten taistelee yhdessä eri naisten kanssa löytääkseen erittäin hienoimmat kaverinäytteet.

Yksinkertaisesti naispuoliset herkut rakentavat pesiä ja inkuboivat munankuvan kaveria, joka ei osoita kansalaisyhteiskuntaa minkään tyyppisellä tavalla. Villistä sekä naiset että miehet voivat asua pienissä ryhmissä tai itsenäisesti, mutta kaveri on kuitenkin paljon taipuvaisempi olla paljon yksinäisempi.

Mies Peacock Vs. naispuolinen riikinkukko

Uros riikinkukko näkyy naispuolinen riikinkukko hänen ihana hännänsä

Riikinkukkojen koko:

Kuten edellä on määritelty, naispuoliset ja urospuoliset riikinkukot vaikuttavat täysin ainutlaatuisilta lajeilta. Naisiin verrattuna kaveri on paljon hoikkaampi että mmalmi. Normaalisti pienikokoiset naispuoliset riikinkukot arvioivat huomattavasti vähemmän miehiin verrattuna.

Vaikka kypsällä kaverilla on kehon rasva, joka lajittelee kahden ja kolmentoista kilon välillä, naiset arvioivat noin kuudesta kahdeksan lbs. Aikuinen uros voidaan toimittaa 7,5 jalkaa (kuten häntä), kun taas aikuinen naaras on noin 2,5 – 3,5 jalkaa.

Peacocks -hännät:

Miehillä on vilkkaat ja pitkät pyrstöt, joilla on iridesoivat höyhenet. Kääntöpuolella naispuolisilla riikinkukoilla tai jopa Peahensissä on lyhyet pyrstöt, jotka käyttävät tylsää ruskehtavan harmaata höyheniä. Urospuolisen riikinkukon hännä voi olla noin kaksi tuumaa pitkä.

Äärimmäisen pitkä häntä on yli 60 prosenttia heidän vartalonsa linnun pituudesta.

Kun häntä ei ole pystysuora, takaosan takana on samoin kuin siten, että sitä kutsutaan junaksi. Peacock voi säilyttää oman hännänsä pystyssä, kuten rakastaja, samoin kuin nämä näytöt tarkistetaan pääasiassa kohteliaisuuden aikana. Intialaiset riikinkukot ovat poikkeuksellisia pyrstöjensä kanssa suurimpia lentäviä olentoja.

Oikeastaan ​​se, mitä näemme riikinkukon hännäksi, on ylhäällä hännän peitelty höyhenet, jotka ovat erittäin paineistettuja. Nämä peitetyt höyhenet kiinnittävät aitojen hännän höyhenten perustan. Urospuolisella riikinkukkolla voi olla yli 200 peräkkäistä höyheniä.

Aitot hännän höyhenet ovat paljon pienempiä kuin höyhenet. Miehiin verrattuna naispuoliset riikinkukot ovat jonkin verran vähemmän houkuttelevia, kun otetaan huomioon, että heillä ei ole miehillä löydettyjä pitkittyneitä temppu -höyheniä. Mutta heidän ruskehtava harmaa hölynpöly auttaa heitä.

Peakukkojen näyttö / näyttö:

Vaikka Guy Peacocks näyttää pyrstönsä kohteliaisuudella, naiset voivat myös näyttää hännän höyhenet, vaikka he olisivat ekstaattisia tai uhanalaisia. Peahens esittelee höyheniä usein vaarana omien poikastensa jälkeen taistellen muiden naisten kanssa potentiaalisen kaverin sisällä.

Riikinkukkojen silmämerkinnät:

Vaikka kahdella kaverilla ja naisilla on valkoisia merkintöjä sekä silmien yläosan ympärillä, että tämä toiminto on paljon paljon kuuluisampi miehillä. Naisilla havaitaan silmien yläpuolella olevaa merkkiä, mutta silmien alla löydetyt ne yhdistyvät ihonvärinsä kanssa, samoin kuin niitä ei voida erottaa helposti.

Harja ja kaula:

Kaverin riikinkukolla on lyhyet ja käpristyneet höyhenet päähän, samoin kuin oma tuulettimainen harja on valmistettu bittien sinisistä höyhenistä pitkittyneellä hännällä, joka on pitkä. Peahenilla harjalla on ruskeat höyhenet.

Urospuolisessa riikinkukonissa on synkkä kurkun höyheniä, jotka muistuttavat turkista, kun taas naisellinen koostuu tiheästä seoksesta ympäristöystävällisistä (tai sinertävistä) höyhenistä, jotka näyttävät asteikoilta. Naisilla on taipumus fluffaamaan kurkunsa höyheniä.

Takaisin sekä riikinkukkojen siivet:

Kaverin riikinkukko koostuu mittakaavan kaltaisista höyhenistä, jotka ovat menneet siivekkäiden höyhenten mukana. Naisellisella on asteikon kaltaiset höyhenet kurkun ympärillä, mutta selän höyhenet löydetään pääasiassa ruskean väreistä ja samoin kuin samanlainen muoto.

Guy Peacocksissa siivet voivat olla esteitä tai voimakkaita, kun taas PeaHensissa on yleensä kiinteät ruskehtavat siivet.

Jalat sekä kannustimet:

Urospuolisilla riikinkukkoilla on hiukan pidempi raajoja naisiin verrattuna. Vaikka molemmilla sukupuolilla on Spurs (piikit) reidessään, ne kasvavat aikaisemmin miehillä. Nämä kannet ovat paljon lyhyempiä ja tylsää naisilla. Peacocks käyttävät jalkaa alueellisten taistelujen aikana.

Riikinkukkojen käyttäytyminen:

Upea pyrstöjen näyttö koko jalostuskauden ajan on todella Guy Peacocksin käyttäytymisominaisuus, jotka ovat taipuvaisia ​​yksinäiseksi useita kertoja. Heidän pyrstönäytönsä on osoitettu piirtävän naisia ​​jalostusta varten.

On ehdotettu, että kaveri, joka seisoo korkeiden kasvien keskuudessa, säilyttää hännänsä, joten kaverit voivat helposti löytää hänet erittäin pitkällä matkalla. Kaveri ei ole minkään tyyppisessä menetelmässä, joka sisältyy taloihin, inkubointiin tai edes nuorten huolehtimiseen. Vanhempien hoito on naisten vastuulla.

Vauva Peacock: Nainen riikinkukko

Naisten että urospuolisten persikien välillä on todella vaikea erottaa. Urospuolisen riikinkukon vilkas häntä kasvaa ottaen huomioon, että se saavuttaa kolme vuosikymmentä vanha. On todettu, että naiset, joilla on paljon enemmän jalkoja, ovat miehiä, samoin kuin paljon vilkkaampia höyheniä. Jalan kannukset kasvavat aikaisemmin miehillä. Naiset voivat tuottaa jalkaa.

Vihreä riikinkukko: Nainen riikinkukko

Vastoin intialaisia ​​riikinkukkoja, ympäristöystävällisillä riikinkukkoilla on tuskin minkä tahansa tyyppisiä eroja naisten ja miesten välillä. Vaikka molemmat näyttävät samanlaisilta, kaverilla on pidempiä pyrstöjä (noin kaksi metriä); Yhdessä omien esi -isien höyhenten kanssa on silmä tahroja. Häntä, naiset ovat paljon lyhyempiä, hallitsevalla ympäristöystävällisellä värillä.

Kaula -höyhenet ovat olleet metallisia molemmissa sukupuolissa, samoin kuin ne näyttävät olevan asteikkoja. Jopa harjanteen höyhenet ovat paljon suunnattuja ja sinertäviä miehillä, kun taas naisilla on kukka -harjanteen höyhenet pyöristetyillä vinkillä.

Molemmilla sukupuolilla on kellertävä laastari kasvojen molemmilla puolilla. Linja whiCh Dives Patch on sinertävä musta sekä naisilla.

Kongo Peacock: Nainen riikinkukko

Tämä riikinkukko on kotoisin tiettyjen Kongon kappaleista, se ei ole kuin yksi kaksi lajia. Se on lyhyempi häntä ja ei niin houkutteleva väri. Vaikka kaverilla on mustanmaisia ympäristöystävällisiä ja sinisiä höyheniä, naisellisissa on metalliset höyhenet.

Sekä naisilla että miehillä on alaston punainen iho kurkun ympärillä. Miehillä harja on rakennettu valkoisista hiusmaisista höyhenistä, kun taas naisilla on lyhyempi höyhenen harja.

Albino ja leucistiset riikinkukot eivät sisällä ainutlaatuista lajia. Ne näyttävät valkoisilta perinnöllisten mutaatioiden erityistyyppisen vuoksi. Vaikka ne näyttävät valkoisilta, sekä naisten että miesten jäsenten väliset erot pysyvät samoina.

Tämä on vain yhteenveto joistakin tärkeistä eroista sekä naisten että miesten riikinkukkojen välillä. Suoritat täydellisen tutkimuksen löytääksesi paljon enemmän sukupuolieroista näissä kriitteissä.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Lämpömestari ja koirat – ideoita kesäaikaan
Next post Pidä taulukon romut roskakorina