Valitsemalla lemmikkieläintenhoitajan

AddThis Sharing Buttonshare -yritys FacebookFaceBookFaceBookShare -sivustolle TwittertWittertWittershare PinterestPinterestPinterSThare to Moreaddthismore

Luonnonkatastrofit tai muut hätätilanteet vaikuttavat vuosittain kahteen miljoonaan ihmiseen. Lukuisat näistä ihmisistä on lemmikkieläinten omistajia, jotka eivät tiedä mitä loppua eläimiinsä, kun he kaikki äkillisesti tarvetta etsiä suojaa muualta. Luotettavan lemmikkieläinten hoitajan löytäminen etukäteen voi helpottaa luonnonkatastrofiin liittyviä huolenaiheita. Lisäksi on välttämätöntä pitää kopiot lemmikkisi sairauskertomuksista turvallisessa paikassa ja muista sisällyttää lemmikkieläinlääkkeitä ja ruokia osana katastrofivalmiuspakkausta.

Onko lemmikkisi tiedetty olevan katkerempi? Vaikka jotkut lemmikkieläinten vanhemmat ovat haluttomia paljastamaan näitä tietoja, lemmikkieläinten hoitajien on tiedettävä, onko lemmikki alttiina puremiseen. Ole avoin ja totuudenmukainen lemmikkisi hoitajan kanssa ja kerro hänelle, onko lemmikkisi alttiita muukalaisten puremiseen. Haluat ehkä antaa lemmikkieläinten hoitajalle sopeutua lemmikkiisi ennen kuin lähdet pois kaupungista ajoittamalla yksi tai paljon lyhyempi käynti aikataulun mukaisen matkan etenemisessä. Anna lemmikkisi hoitajallesi paljon koiran suosikki koiran herkkuja auttaakseen häntä rakentamaan suhdetta lemmikkisi kanssa. Yritä laatia varautumissuunnitelma, kuten saada perheenjäsenen läheinen ystävä, jos koirasi kieltäytyy pääsemästä valitun hoitajan kanssa.

Valitettavasti kaikki lemmikkieläinten hoitajat eivät ole luotettavia; Itse asiassa jotkut ovat jopa väärinkäyttäviä eläimille. Voit ryhtyä toimiin ennen kuin palkata lemmikkieläintenhoitaja auttaaksesi sinua turvaamaan karvaisen ystäväsi katastrofista. Voit esimerkiksi harkita rikollisen taustatarkistuksen tekemistä, viitteiden pyytämistä ja paikallisen inhimillisen seuran kanssa tarkistamista nähdäksesi, onko ehdotettua lemmikkisi hoitajaa vastaan ​​tehtyjä valituksia. On myös hyvä idea tutkia aluetta, jolla koirasi oleskelee, ja katsella lemmikkieläinten hoitajaa vuorovaikutuksessa muiden lemmikkien kanssa. Muista, että sinulla on ollut lain nojalla korjaustoimenpiteitä, jos lemmikkieläinten hoitaja kohtelee lemmikkisi, varsinkin jos se johtaa kalliisiin eläinlääketieteellisiin laskuihin.

Ihmiset, joilla on eksoottinen lemmikki, kuten iguana tai käärme, eivät ehkä halua lemmikkieläinten hoitajaa, joka huolehtii pääasiassa kissoista ja koirista. Etsi joku, joka tuntee huolehtimisen lemmikkityypistä, joka sinulla on, mieluiten joku, joka omistaa saman lajin itse. Kirjoita ohjeet eksoottisen lemmikkisi huolehtimiseksi varmistaaksesi, ettei mitään unohdeta. Voit pyytää, että lemmikkieläinten hoitaja huolehtii lemmikkisi valvonnassasi ennen kuin jätät lemmikin yksinhuoltoon.

Onko lemmikkisi erityistarpeita? Jotkut lemmikkieläinten hoitajat eivät halua tai eivät pysty käsittelemään eläimiä, jotka vaativat erityistä hoitoa epilepsiasta tai diabeteksestä. Etsi tässä tapauksessa eläinlääkäritekniikka tai joku, jolla on eläinlääkärin tutkinto, joka hoitaa lemmikkisi poissa ollessasi. Eläinlääkärin analysoima lemmikkisi ennen matkaa auttaa välttämään mahdollisia hätätilanteita, jotka voivat olla stressaavia rakkaalle lemmikkisi ja lemmikkieläinten hoitajalle.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Sunnuntai -lainaukset: Yksi ystävällinen sana
Next post Leo The Lovebug