Lemmikkieläinten kustannuslaskin: Lemmikkieläinten omistuskustannusohjeet vuodelle 2021

Lemmikkieläinten omistajuus osoittaa suuren emotionaalisen – sekä rahallisen – omistautumisen. Ostatko lemmikkikaupasta tai kasvattajalta, omaksua eläin turvakotiin tai vain harhautuneita, ensimmäiset kustannukset ovat vasta kertomuksen alku.

Tässä käsikirjassa tarkastellaan lemmikkieläinten omistamiseen liittyviä erilaisia ​​kustannuksia ja voi auttaa sinua ymmärtämään, mitä odottaa PET -kululaskurin avustuksella, menetelmällä tällaisten menojen suunnitteluun sekä mahdollisia menetelmiä lemmikkieläinten omistusoikeuden verotuksen tonnin vähentämiseksi.

Lemmikin elinikäinen kustannus

PET: n hallussapidossa on kaksi pääasiallista kustannusta: että ensimmäiset kustannukset (adoptiokustannukset, rokotukset, koulutus jne.) Ja yleiset kustannukset lemmikkisi elämään (ateriat, lelut, rutiininomaiset eläinlääkäri vierailut jne.) Integroimalla Kaksi kustannusta yhdessä tarjoavat sinulle karkean tarjouksen oman lemmikkisi elinikäisistä kustannuksista.

Jopa ilman useita suurempia kustannuksia, kuten puutarhassa aidattu, ensimmäiset kustannukset, kuten sormenjäljet, sydämen matojen ehkäisy, lelut, koulutus sekä ateriat voivat lisätä noin 680 dollaria tai pidempään.

Heitä rutiinikustannuksia, kuten hammashygienia (40–80 dollaria vuodessa), ateriat (240 dollaria vuosittain), sekä pukeutumisen (30 dollaria matkaa kohti) sekä ostat 300–400 dollaria vuodessa ennen suuria terveys- ja hyvinvointikustannuksia.

Hankintahinnat

Koiran omistamisen alustavien kustannusten joukossa on, että adoptio- tai kustannushinta. Kasvattajan ostokustannuksiin vaikuttaa tyypillisesti kyseisen rodun kysyntä.

Kunnioitetut kasvattajat kuluttavat rehellisiä, jos aggressiivisia, kustannukset, kun taas puutarhan kasvattajat voivat maksaa korkeat kustannukset voiton saamiseksi. Sinun tulisi estää takapihan kasvattajien ostaminen; Heidän omia klinikkaansa ohjaa raha näiden olentojen hoidon sijasta.

Takapihankasvattajat ostavat usein lemmikkieläinmyllyiltä sekä muista epärehellisistä yhdistyksistä. Eläinten hyvinvoinnin kumppanuus toimittaa hyödyllisen oppaan merenkasvattajien ja pätevien kasvattajien välisten tilojen määrittämiseksi.

Lailliset kasvattajat ymmärtävät kannat ja viittaavat ostajiin muihin tyytyväisiin asiakkaisiin, kun taas takapihan kasvattajat voivat edistää sitä, mitä on valmis ostamaan.

Toisaalta adoptiokustannukset kattavat erilaiset kulut. Lukuisat turvakotit ja turvakotit tarjoavat lääketieteellistä kiinnostusta sekä sydänmatojen ylläpitoa sekä tietyissä tapauksissa jopa spay- ja neutraalien eläimiä.

Tämän ylläpidon kustannukset voivat olla ylöspäin 800 dollaria, mutta maat kuitenkin harvoin kysyvät tätä huomattavasti. Suurimman osan adoptiomaksuista suurin osa on noin 500 dollaria, mutta tietyissä skenaarioissa voi olla korkeampi.

Lääketieteelliset hinnat

Lääketieteelliset kustannukset ovat luultavasti kallein osa lemmikin; Paljon pienempiä kustannuksia kertyy nopeasti. Normaali eläinlääkäri voi olla missä tahansa välillä 50–400 dollaria, kun taas hammashygienia toimii samalla tavalla.

Vitamiinit ovat tyypillisesti noin 100 dollaria vuodessa, samoin kuin kevyiden kirppujen ennaltaehkäisevä lääketiede ja sydänmatot ovat kaikki noin 20 dollaria kuukaudessa. Mikään näistä ei sisällä hätätapauksia, joita lemmikkisi voi tarvita.

Lemmikkieläinten vakuutusturva on vain yksi sijoitus, joka voidaan julistaa terveys- ja hyvinvointihoitokustannuksiksi, on kuitenkin kannattava. Poistumme lemmikkieläinten vakuutuksesta seuraavassa osassa.

Hoitohinnat

Kissasi tai koiran rotuun perustuen hoitaminen voi olla suhteellisen pieni kustannus tai jopa budjettirikkova.

Pitkän tukkaisten rotujen vaatimus on paljon paljon enemmän pukeutumista kuin vain lyhyen tukkaisten rodun, vaikka voit yleensä vähentää hoitokustannuksia hallitsemalla sitä itse. Lemmikkisi hiusten puhdistaminen joka päivä ja kynnet talossasi voi säästää 50 dollaria kuukaudessa.

Elintarvikkeiden hinnat

Lemmikkieläinruoka tulee olemaan suuri osa vuotuisesta lemmikkieläinrahoituksestasi, huolimatta tyypillisestä uskomuksesta, että omat eläimet eivät vaadi kalleimpien aterioiden saamista.

Monet lemmikkieläinruoat lupaavat olla “orgaanisia” ja “parempia”, mutta silti ei ole paljon politiikkaa, mitä se tarvitsee näiden valtakirjojen tyydyttämiseksi, he yleensä mainostavat vain säännöksiä.

Kustannukset eivät ole kaliiperin valintaelementti, ole tarkka, että teet kotitehtäväsi, jolla hienoin vastaa budjettisuunnitelmaa sekä lemmikkieläinten vaatimuksia.

Jopa 22 punnan pussi Purina-kissan kokonaisruoka kuluttaa todennäköisesti noin 17,48 dollaria, vaikka Big-Box-vähittäismyyjien 50 kilon pussi pussi kibbles’n bittiä lemmikkieläinruokaa. Perustuen tarkalleen kuinka valtava lemmikkisi, tämä voi olla riittävä yhden kuukauden ajan.

Vaihdekustannukset

Laitteiden kustannukset vaihtelevat valtavasti henkilölle. Jos vaadit aitaan puutarhassa, katsot keskimäärin noin 1000 dollaria.

Mutta sisätilojen lemmikkieläimille saatat tarvita vain ruokaa sekä vesikulhoja sekä pari lelua. Tämä kustannus riippuu yksityisistä olosuhteistasi.

Koulutushinnat

Valmennus on valinnainen hinta. kissanomistajien ei todennäköisesti tarvitse kattaa DirectiäKoska monet kissat eivät vaadi, niin lemmikkieläinten omistajilla on kaksi vaihtoehtoa: maksaa ohjauksesta tai ilmoittaa lemmikkieläimelle.

Tilanteessa sinulla on ollut koiran aiemmin, niin saatat olla kyky päästä eroon valmennuksesta itsessäsi, ellei se ole erityisen vaikeaa rotu. Jos sinulla ei ole koskaan ollut koiranpentua, asiantuntijakoulutus saattaa olla kustannustunnisteen arvoinen.

Vähentääkö koulutus käyttäytymisongelmia, mutta se saattaa myös vähentää kustannuksia myöhemmin pitkällä tähtäimellä; Esimerkiksi oikeudenkäyntien tai lääketieteellisten lääkkeiden kustannukset, jos lemmikkisi puree joku.

Keskimäärin hyvin ensimmäinen ja elinikäinen lemmikkieläinhinnat

Koiran kustannukset

Kissat ja koirat ovat kahta monen laajalti tunnettua eläintä maan päällä, mutta näiden molempien olentojen väliset erot ovat primitiivisiä.

Koirilla on taipumus vaatia paljon enemmän huolta kuin kissat. Verotuksen näkökulmasta tämä vastaa suurempia menoja.

Koirat on puhdistettava joka päivä tai parin päivän välein – jopa paljon enemmän sinun pitäisi olla erityisesti energinen rotu, joka yleensä muuttuu saastaiseksi. Paljon enemmän energiaa myötävaikuttaa paljon enemmän onnettomuuksia, samoin kuin koiranpentuja, jotka usein hankkivat ohjeita.

Yleensä koiran saaminen tulee olemaan paljon kalliimpaa kuin kissanpentu. On välttämätöntä tunnistaa, ennen kuin hyväksyt, mikä molemmista olennoista on paljon parempi ottelu elävälle menetelmälle.

Adoptio turvakodista

Pennun omaksuminen kelvollisesta turvakodista varmistaa, että koirasta hoidettiin. Turvaimet pitävät erittäin huolta välittömistä lääketieteellisistä vaatimuksista sekä rokottavista sekä lääkkeistä tyypillisille sairauksille, kuten Kennel yskä, Parvo ja Distemper.

Hyväksymismaksu kattaa terveydenhuollon kustannukset aterioiden lisäksi suojaa, kuljetuksen lisäksi.

Paljon kavereita ja naisia ​​mieluummin omaksua turvakodista. Suurin osa olennoista on siellä, koska entiset omistajat ovat hylänneet heidät lemmikkieläintehtaiden uhreiksi.

Hyväksyminen on inhimillisin vaihtoehtoinen ja tarjoaa koirille toisen mahdollisuuden. Adoptiolajikkeiden kustannukset 50 dollarista sekoitettujen koirien saamiseksi noin 500 dollaria puhdasrotuista.

Vaikka adoptiokustannukset saattavat vaikuttaa suurilta, se kattaa erilaiset kustannukset ja voi todella auttaa sinua säästämään rahaa pitkällä aikavälillä. Koko kustannusmerkinnät riippumatta koiranpennun huoltajasta ylittää usein adoptiomaksun.

Ostaminen lemmikkikaupasta

Lemmikkikaupat ovat yleensä palvelun ensimmäistä kertaa lemmikkieläinten omistajille, mutta suuri osa eläinfaneista varoittaa heitä heitä vastaan. Lemmikkikaupat, etenkin pienemmät, ostavat usein olentojaan monivärisiltä kasvattajilta.

Nämä koirat ovat yleensä paljon huolissaan tulojen tekemisestä näiden kriitikkojen hyvinvointiin verrattuna. Tämä tarkoittaa tyypillisesti sitä, että lemmikkikaupoista ostetuilla eläimillä on korkeampi mahdollisuus terveys- ja hyvinvointiongelmiin kuin ihmisillä, jotka on omaksunut turvakodilta tai ostettu lisensoidulta kasvattajalta.

Korkean volyymin kasvattajat pitävät usein häkeihin rajoittuneita olentoja lukuisten vuosien ajan, mikä mahdollistaa vain rajoitetut määrät liikuntaa päivittäin. He tekevät niin auttaakseen pitämään miehet ja naiset jakautuneet, mikä antaa heille vain kollektiivisesti jalostuksen tavoitteen.

Erittäin hienoin Good Friends Animal Society, yritys, joka on erikoistunut kriitikkojen sopivaan kohteluun, yksityiskohtaisesti PET -tehtaiden ongelmat ja menetelmä, jolla tyypillisellä henkilöllä on kyky taistella.

Pennun ostamisen tyypilliset kustannukset lemmikkikaupasta koostuvat 1000: sta, huolimatta korkeammasta hinnasta huolimatta, lisäetuja ei ole lukuisia. Toisin kuin oravat, lemmikkikaupat eivät spay- että neutraalien eläimiä, samoin kuin lukuisat eivät korjata vaivoja.

Ostaminen kasvattajalta

Sertifioitu, aito kasvattaja on sinun tehtäväsi, jos ajattelet tiettyä koiraa. Lisensoidut kasvattajat kokevat rutiinitarkastuksia tiloista ja tarjoavat eläimiä varoen, samoin kuin se tarkoittaa, että et vaadi huolehtimista suorituskyvyn eheydestä.

Kasvattajat ovat helpoin menetelmä, jolla on tällainen puhdasrotuinen koiran. Koiranäyttelyihin osallistuvien henkilöiden on todennäköisesti koettava kasvattaja saadakseen sanomalehtiä, kuten American Kennel Club.

Toinen etu kasvattajalta ostamiseen on, että ei -toivottuja piirteitä todennäköisesti kasvatetaan. Terveyttä ja hyvinvointia sekä käyttäytymiskysymyksiä vähenee niin pitkälle kuin mahdollista valikoivan jalostuksen kautta, vaikka piirteet, joita lemmikkieläinomistaja tarvitsee – kohteliaisuus, uskollisuus, ystävällisyys jne. – ovat kaikki kutsuttuja.

Siitä huolimatta kasvattaja voi olla kallista. Lukuisat koiranrotujen alkavat vähintään 2 000 dollaria.

Huomaa: Nämä hinnat ovat vain arvioita ja aitoja kustannuksia voivat vaihdella huomattavasti sukutaulun ja kasvattajien sijainnin.

Jos ajattelet koiranpennun saamista, mutta sinulla ei ole suurta budjettia, niin nämä ovat muutamia edullisimmista koiranrotuista.

Huomaa: Vaikka nämä tyypilliset kustannukset ovat suhteellisen vähemmänKalliiden rotujen kalliita, ne saattavat kuluttaa huomattavasti enemmän tunnistettavia elementtejä, kuten sukutaulu ja todistukset.

Koirien lääketieteellinen hoito

Pentuneille, jotka on ymmärrettävä ennen omaksumista, on paljon terveys- ja hyvinvointihoitoelementtejä. Koirat haluavat rokotuksia, kirpputorjuntaja, sydänlääkkeitä, suullisia ja korvan hygieniaa, samoin kuin jos et halua rasittaa, spaying ja kastroing.

Koirien rokotteet

AKC: n mukaan koirat haluavat erilaisia ​​rokotteita erittäin ensimmäisen olemassaolon aikana – ja joukko näitä rokotteita on uusittava määräajoin.

Näitä ovat rokotukset, kuten esimerkki yskä, samoin kuin koiran disemper, koiran hepatiitti, koiran parainfluenza, koronavirus, sydänmatot, leptospiroosi, lyme -infektio, parvovirus sekä raivotauti.

Nämä rokotukset maksavat todennäköisimmin 60–70 dollaria yleensä yhdessä kaikkien raivotaudirokotteen kanssa, jotka maksavat ylimääräisellä 15–20 dollarilla.

Kirppukoirien hallinta

Kirppujen poistaminen on mukavuusongelma, ei vain sinulle myös koiran, myös koiran. Kasvit ovat tyytymättömiä, samoin kuin kirput saattavat todella tuoda esiin vaarallisia sairauksia.

Kirppu ja punkkien shampoo voivat kuluttaa jopa 40 dollaria vuodessa sen perusteella, kuinka valtava heidän koiransa yhdessä lääkkeiden taajuuden kanssa. Jos tarjoat lemmikkisi kirppupilleri, katsot noin 150 dollaria vuodessa.

Äärimmäisen näkyvä rastit ja kirppuja, hyönteismyrkkyä, nimeltään fiproniil, voi kuluttaa jopa 200 dollaria vuodessa.

Sydämensiirtohallinta

Sydänmatot tappavat useita koiria vuosittain, samoin kuin tyytymätön totuus on, että näiden kuolemien suuria kauppoja voidaan välttää.

Sydämemato -hallinto on vain yksi tärkeimmistä osista koiranpentua; Vaikka sydänmatot ovat helppo lopettaa, ne voivat olla erittäin haastavia huolehtia.

Sydämematojen ehkäisylääketieteen kustannukset ovat noin 15 dollaria kuukaudessa, noin 180 dollaria. Sydämematojen hoitamisen kustannukset alkavat 400 dollaria.

Korva sekä hammashoito

Koiran korvat ovat erityisen herkkiä, samoin kuin heidän suunnitelmansa voivat olla paljon alttiimpia vaikeuksille. Vaikka suurin osa lemmikin korvasta vaikuttavista kysymyksistä ei ole hyvänlaatuisia, se voi olla melko epämiellyttävä lemmikkieläinten suhteen, jopa melko melko heikentävä.

Pennun hampaiden suhteen he vaativat hoitoa ja kiinnostusta tarkalleen täsmälleen täsmälleen samasta syystä, että ihmiset vaativat hammashygieniaa. Plakki ja tartaari voivat kehittyä lemmikkisi hampaisiin sekä aiheuttaa ikenen taudin, heikkojen hampaiden sekä monenlaisia ​​erilaisia ​​ongelmia.

Korva sekä hammasterveys- ja hyvinvointihygienia ovat noin 40 dollaria kuukaudessa kahdelle, vaikka erityiset hammashoitot voivat kuluttaa 1 000 dollaria vakavuuden perusteella.

Spay sekä neutraalit hinnat

Jos omaksut turvakotiin, on erinomainen mahdollisuus, että koirasi on spayoitu tai kastroitu. Tilanteessa kuitenkin vaaditaan kattaa itsesi, odota maksavan noin 200 dollaria. Operaatio on rutiini riittävä, se ei ole erittäin kallista.

Rotukohtaiset lääketieteelliset hinnat

Tietyt koirarodut ovat paljon taipuvaisempia terveys- ja hyvinvointiongelmiin kuin toiset. Jotkut ovat melkein pahamaineisia esimerkiksi mopsit ja bulldogit. Lukuisilla litteäpintaisilla koiranrotuilla on kroonisia hengitysvaikeuksia, ja ne tunnetaan kovan kuorsauksen suhteen.

Vaikka tämä saattaa olla huomattava korkealaatuinen paljon kaveria että naisia, kuorsaus on samoin, koska olento yrittää vaikeaa hengittää. Saksalaiset paimenet ovat myös todennäköisesti muutamia ongelmia, kuten psoriaasi ja lonkan dysplasia.

Hämmästyttävä ohje, jonka mielessä pidetään mielessä, että minkä tahansa tyyppiset olennot, jotka kulutetaan etsimään tiettyä menetelmää, sisältää todennäköisimmin terveys- ja hyvinvointikysymyksen.

Kuningas Charles Cavalier -spanielit ovat yleensä aivovaurioita, koska niiden kallo on kasvatettu melkein yhtä vähän omille aivoihinsa, kun taas englantilaiset bulldoggit käsittelevät iho -ongelmien lisäksi erilaisia ​​yhteisiä kysymyksiä.

Tässä on merkitys niistä koiranpennuista, joilla on suurin vuotuinen sairauskulut.

Koiran tottumukset kulut

Vaikka pukeutuminen voi näyttää siltä, ​​että pukeutuminen olisi huippuluokan tai jotain vain koirien, jotka kilpailevat näyttötapahtumien kysyntään, se on jokaiselle pykälle kysyntä. Hoito auttaa pitämään koiranpennut puhtaina, mukavina, samoin kuin mahdolliset terveys- ja hyvinvointiongelmat tulevaisuudessa.

Kynsien leikkaus

Pennun kynsien leikkaaminen on erittäin herkkä yritys; Leikkaa se myös lyhyt ja pystyt vahingoittamaan niitä, mikä johtaa verenvuotoon ja kipuun. Viimeinen asia, jonka kuka tahansa haluaisi tehdä, on vahingoittaa omaa lemmikkisi. Onneksi pentun kynsien leikkaamisen kustannukset ovat noin 10 dollaria tai jopa vähemmän.

Uimahinnat

Ellet ole niissä harvoissa siunattujen omistajien joukossa, joiden lemmikki pitää kylpyammeista, ymmärrät todennäköisesti taistelun, joka harjoittaa tippuvaa märkää, liukas olentoa talosi ympärillä. Jos uskot, että koiranpentu on haastava tarttua normaalisti, ajattele yhden potkun tarttumistapunainen.

Koko hoitohoidon tyypillinen kustannus, kuten hiusleikkaus ja kylpyamme, ovat välillä 30 dollaria ja 90 dollaria.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post 30 loistavaa syytä adoptoida kissan
Next post Bellan valtava kokemus