Bellan valtava kokemus

AddThis Sharing Buttonshare facebookFaceBookFaceBookShare TwittertWittertWittershare -ohjelmaan PinterestPinterestPinterSThare to Moreaddthismore10

Viime marraskuussa sain matkustaa Petmeds -toimistoista Floridassa ja tuoda BFF -toivon kanssani. Toivo on myös pomeranialainen. Lensimme lentokoneella Kaliforniasta Floridaan. Äiti ja olin erittäin onnellinen; Se oli aivan ensimmäinen kerta, kun olemme koskaan lentäneet ensimmäisen luokan missä tahansa! Otimme lastenrattaat kanssamme, joten ollessamme lentoterminaalissa voisin matkustaa samoin kuin lastenrattaat ja katsoa, ​​samoin kuin ihmiset hymyilevät nähdessään minut. Tässä on valokuva minusta lastenrattaissa, jotka odottavat lentokoneessa.

Seuraavana päivänä yksi vielä yksi furrensseistamme, Chewie Mutt (hänen aito nimensä on Chewbacca cuddlebun -vohvelit, mutta jokainen paw -puhelin kutsuu häntä Chewie Muttiksi lyhyeksi), joka asuu Floridassa tyytyväisiä meihin hotellissamme. Minä ja toivomme, että olen ollut Chewien kanssa Facebookissa jo pitkään, mutta emme olleet koskaan tyydyttäneet häntä aitossa elämässä, joten tämä oli erittäin mielenkiintoista myös meille kaikille että äidillemme. Tässä on valokuva kolmesta meistä yhdessä ensimmäistä kertaa.

Sinä iltapäivänä menimme tyydyttämään Petmedsin ihmisiä, samoin kuin muutamia muita Facebook-facebookia, jotka online-läheisesti tyytyväinen meihin siellä. Saimme suuren matkan ja saimme nähdä tarkalleen, kuinka kaikki asiakkaan laatikot saivat täyden tilauksensa, samoin kuin kaikki fantastiset koneet, jotka tekevät laatikot siirtämään rautatiekappaleen bit -bitterit, jotka ovat täynnä kaikenlaisia ​​fantastisia asioita . Tässä on valokuva minusta istuen kaikkien aikojen merkittävimmän aarreajasta!

Chewien piti palata taloon seuraavana aamuna, niin toivoa samoin kuin minun piti ostaa Lauderdale-by-the-Sea! Tämä on valokuva minusta ja toivosta siellä rannalla, mutta huomaa kuitenkin taustalla olevan taustalla – emme oikeasti päässeet rannalle, koska emme sallittu.

Joten meillä on sen sijaan jäätelö!

Mikä päivä! Teimme muistoja kestämään elinaikanaan menemään sekä furrendien kanssa ja erinomaisesti. Takaisin hotellissa oli aika levätä jonkin aikaa, koska meillä oli varhainen lentokone, joka tarttui takaisin seuraavana aamuna Los Angelesiin.

PS: Kiitos teille, Petmeds, meillä kaikilla oli tassukykyinen aika!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Lemmikkieläinten kustannuslaskin: Lemmikkieläinten omistuskustannusohjeet vuodelle 2021
Next post Onko sinulla lemmikkejä? Paras vaihtoehto huolettomalle lomalle