Onko sinulla lemmikkejä? Paras vaihtoehto huolettomalle lomalle

AddThis Sharing Buttonshare facebookFaceBookFaceBookShare-sivustolle TwittertWittertWittershare-sivustolle PinterestPinterestPinterSThare to Moreaddthismore

6. – 12. Maaliskuuta on ammattimainen lemmikkieläintenhoitajaviikko, joka luotiin lemmikkieläinten vanhemmille ammatillisen lemmikkieläintenhoitajan valinnan eduista.

Lämpimämmällä säällä nurkan takana monet ihmiset alkavat odottaa kaivattua lomaa. Mutta usein on yksi nagging huolenaihe – kuka huolehtii eläimistä poissa ollessasi? Loppujen lopuksi, ellet voi tuoda lemmikkisi mukanasi, on haastavaa rentoutua ja todella ilahduttaa lomaa, kunnes olet varma, että Fido on hyvissä käsissä. Olennainen on aloittaa suunnittelu nyt, joten sinulla on mielenrauha tietäen tarkalleen kuka huolehtii koirastasi tai kissastasi, kun pakoaika kiertää.

Vaihtoehtoja lemmikkieläinten hoitoon, kun lähdet lomalle

Ensinnäkin sinun on päätettävä, onko lemmikkisi nouseva vai jätettävä hänet kotiin. Ylellisessä hotellissa oleskelu on meille hauskaa, mutta koirat ja kissat tuntevat olonsa onnellisimmaksi ja monet suojelevat omissa kodeissaan. Lemmikkisi jättäminen tuntemattomaan ympäristöön voi lisätä jännitteitä, joita hän on jo tuntematon poissaolostasi. Sen lisäksi, että he tuntevat olonsa turvallisemmaksi kotona, lentäjät aiheuttavat lemmikkisi jännitteeseen matkustamiseen kenneliin sekä potentiaaliseen altistumiseen muille lemmikkieläimille, sairauksille ja loisille. Sinun on myös koordinoitava aikataulu laitoksen käyttöaikojen kanssa; Jos saavut kotiin pakopaikasta yrityksen tuntien jälkeen, joudut odottamaan seuraavaan päivään yhdistymään lemmikkisi kanssa. Lukuisat lennolle varataan kaukana etukäteen, joten varaus voi olla haastavaa, etenkin suositun loma -ajan ympärillä.

Jos päätät antaa lemmikkisi pysyä kodin mukavuudessa poissa ollessasi, seuraava askel on valita hoitaja. Voit yksinkertaisesti pyytää naapurin, työtoverin, ystävää tai perheenjäsentä katsomaan koirasi tai kissasi, mutta oletko 100% varma, että he ovat luotettavia ja tietäisivät mitä tehdä hätätilanteessa? Se voi myös olla hankala pakottaa muille aina hoitamaan lemmikkisi, varsinkin jos matkustat usein. Täältä ammattimaisesta lemmikkieläimestä tulee korvaamaton.

Harkitse ammattimaista lemmikkieläinten hoitajaa

Ammattimaiset lemmikkieläintenhoitajat ovat kokeneet, ja ne on koulutettu käsittelemään kaiken tyyppisiä eläimiä ja tunnistamaan, milloin hätätilanteessa tarvitaan eläinlääketieteellistä hoitoa. Ammattimainen lemmikkieläintenhoitaja on lisensoitu ja sidottu, ja siihen voidaan luottaa esiintymiseen aikataulun mukaisesti ja huolehtimaan lemmikkisi erinomaisesta hoidosta, jopa tarvittaessa lääkkeille. Monet lemmikkieläintenhoitajat tarjoavat myös kodin perushoitoa, kuten postitse ja kasvien kastelemisen.

On olemassa useita resursseja, jotka voivat auttaa sinua löytämään luotettavan lemmikkieläinten hoitajan, kuten Professional Pet Sittersin kansallinen yhdistys (NAPP), Rover.com tai Pet Sitters International (PSI). On parasta perustaa aika edistääksesi lomaasi tavataksesi mahdollisen lemmikkieläintenhoitajan kanssa ja tarkistaa lemmikkisi tarpeet. Joitakin asioita, jotka sinun pitäisi olla valmis keskustelemaan:

Mitä palveluun sisältyy? Kysy maksuista sekä vierailujen taajuudesta ja kestosta

Älä pelkää pyytää viitteitä

Go over your pet’s diet, any required medications, and treats

Anna lemmikkieläinten hoitajalle yhteystiedot ja lähtö-/saapumispäivät

Anna lemmikkieläinten hoitajalle eläinlääkärisi yhteystiedot

Kysy, kuinka voit ottaa yhteyttä lemmikkieläinten hoitajaan, kun olet poissa

Vacations are the ideal time to unwind and unwind, and with proper research and planning, hiring a professional pet sitter can guarantee your pet is in good hands during your time away.

Win a totally free getaway pet feeder!

Whether you’re going for a short overnight trip or just can’t get home at your pet’s regular feeding time, an automatic food dispenser will guarantee your pet is fed at his or her regular mealtime. For a chance to win an Aspen Pet  Lebistro Programmable Food Dispenser (holds 5 pounds), leave a comment below telling us who watches your canine or cat when you’re away.

The random winner will be drawn next Thursday, March 17, 2016, so everyone who participates has a chance to win. onnea! (Limited to residents of the U.S.)

Congratulations to the winner of our drawing, Guillermo! 

Lemmikkihoito

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Bellan valtava kokemus
Next post Mitä vaadit ymmärtää porkkanoiden ruokinnasta lemmikkikoirallesi