Pääsy lemmikkisi kutisevan korvaongelman

AddThis Sharing Buttonshare -tapahtumaan FacebookFaceBookFaceBookShare -sivustolle TwittertWittertWittershare -sivustolle PinterestPinterestPinterStshare to Moreaddthismore4

Yksi tyypillisimmistä syistä sekä koirien että kissojen eläinlääketieteellisille tutkimuksille on korvan tulehduksen olemassaolo, joka muuten ymmärretään externa -otiitti. Yleisiä otiitin ulkopuolisia oireita ovat pään ravistaminen, korvien kutina, punoituksen, turvotuksen ja/tai korvien purkamisen edistymisen lisäksi. Edellytys voi esiintyä yhdellä tai molemmilla puolilla, samoin kuin vasemman ja ihanteellisten korvien välillä.

Kun minkä tahansa tyyppisiä näitä oireita on huomattavassa määrin, eläinten tutkiminen voi olla hienointa. Saastaisten tai vahamaisten korvien olemassaolo voi esiintyä ruskeana, mustana tai keltaisena vuotona, samoin kuin voidaan yleensä erottaa korvan punkkeista tai korvainfektiosta arvioimalla purkaus mikroskoopin alla. Vastuuvapauden tutkiminen tällä tavoin voi yleensä erottaa korvan punkit hiivasta tai bakteerien liikakasvusta viattoman saastaisen vahan muodostumisen olemassaolon lisäksi. Tällainen mikroskooppinen tutkimus keksii yleensä hoito -ohjelman, joka perustuu eläinlääketieteellisessä toimistossa suoritetun perus- ja nopean testin tulosten perusteella.

Tuotteet, kuten Zymox Otic HC, ovat poikkeuksellisia valintoja vahan ja/tai hiivan/staph -liikakasvun minimoimiseksi korvakanavissa. Eläinlääkäreiden on ratkaisevan tärkeää selata ulkoisen otiitin alla olevia liipaisimia, olipa kyse sitten korvan punkkeista, allergioista tai hormonaalisista häiriöistä, koska muuten korvaongelmat voivat jatkua tai uusiutua.

Korvat

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Megaesophagus perheen lemmikkieläimissä
Next post [Sweepstakes] go into to win: Healthy, pleased summertime Sweepstakes!