Katsaus: Maxi/Guard Oral Cleansing Gel

Tämä julkaisu sisältää tytäryhtiölinkkejä*

Hammashoito on kissojen yleisimmin diagnosoitu terveys- ja hyvinvointikysymys. Seitsemänkymmentä-90 prosentilla kissoista on jonkin verran hammashoitotauti. Jos se jätetään käsittelemättä, se voi johtaa kissasi terveys- ja hyvinvointikysymyksiin, huonosta hengityksestä, hammaskipuista sekä löysistä hampaista systeemisiin sairauksiin, jotka voivat olla hengenvaarallisia.

Tehokkain menetelmä hammaslääketieteen estämiseksi on puhdistaa kissan hampaat. Ihannetapauksessa saat kissan hyödynnetyn tähän, kun hän on vielä kissanpentu, mutta jopa vanhemmat kissat voivat huomata hyväksyä hampaidensa harjaamisen. Voit tarkistaa tilini siitä, kuinka koulutin Allegran ja Rubyn hyväksymään hampaidensa puhdistaminen täällä.

Markkinoilla on paljon tuotteita, jotka vakuutusvaatimukset puhdistavat kissan hampaat harjaamatta. Olen huomannut, että harvat verkossa yhtä paljon kuin heidän väitteensä. Tapasin juuri äskettäin Maxi/Guard Oral Cleansing Gel, samoin kuin tunnustan olevani aluksi skeptinen, olettaen, että se oli vielä yksi tuote, joka oli ylenmääräinen tulokset. Kun kysyin eläinlääkäriltäni siitä, hän kertoi minulle, että hän pitää sitä suurena tuotteena. Hänen ainoat huomautuksensa olivat “sietääkö kissaa sitä samoin kuin vartija noudattaa?”

Vaatimustenmukaisuus ei ollut minulle aihe. Puhdistan jo Allegran ja Rubyn hampaat päivässä. Ainoa huolenaihe tämän tuotteen lisäämisestä (tai sen korvaaminen C.E.T. -hammastahnalle, jota tällä hetkellä käytämme), oli se, hyväksyisikö he sen.

Mikä on maxi/vartija oraalinen puhdistusgeeli

Geeli sisältää sinkki-askorbaattia/tauriinia yksinkertaisessa annettavassa, makuvapaa geeli, joka seuraa ikeniä. Se auttaa vähentämään plakin kertymistä sekä tartaria ja huonoa hengitystä. Sinkki askorbaatti myös stimuloi kollageenin tuotantoa. Kollageeni auttaa korjaamaan kudoksen.

Kuinka hyödyntää maxi/guard oraalista puhdistusgeeliä

Tätä geeliä ei voisi olla helpompaa käyttää. Sekoitettuaan rakeisen askorbiinihapon (C-vitamiinin) injektiopullon geelin kanssa, yksinkertainen sijainti hernekokoinen väheneminen etusormellasi. Hiero geeli hetkeksi kumi -alueen yläpuolelle takaosan molaarien yläpuolella. Toista vastakkaisella puolella. Se siitä! Geeli stimuloi sylkirauhaset ja tarjoaa lempeän uimatoiminnan koko suuontelossa. Ylimääräistä geeliä ei vaadita useilla suun alueilla.

Kumpikaan Allegra tai Ruby eivät osoittaneet minkäänlaista reaktiota geeliin, joka viittaa siihen, että he eivät pidä mausta. Koska he ovat jo hyödyntäneet minua harjata heidän suuhunsa, he olivat täysin hienoja, kun pesin geeliä ikeniin, mutta epäilisin, että jopa kissat, jotka eivät pysty puhdistamaan heidän hampaitaan, ei ole Ongelma, jossa peset vähän geeliä heidän ikeniinsä. Koko sovellus ei vie enemmän kuin pari sekuntia.

Aion käyttää Maxi/Guard -geeliä jokapäiväisesti, samoin kuin voi jopa korvata sen käyttämämme hammastahnalle.

Ei korvaa eläinlääketieteellistä hammashoitoa

Vaikka tämä tuote on upea lisä talon hammashoitotyökalusarjaan, se ei korvaa rutiininomaisia ​​eläinlääketieteellisiä hammastutkimuksia ja puhdistuksia.

Maxi/Guard Oraalinen puhdistusgeeli tarjotaan Amazonista ilmaisella toimituksella.

Voit löytää lisätietoja maxista/vartijasta.

Kuva AddisonLabs -verkkosivustolla

*FTC: n julkistaminen: Tämä julkaisu sisältää Amazon Partner Links. Tämä tarkoittaa, että jos päätät ostaa minkä tahansa tyyppisten linkkiemme kanssa, saamme pienen palkkion. Levitämme vain sanan tuotteista ja palveluista, joita olemme joko käyttäneet tai käyttäisimme itseämme.

Ingrid -kuningas

Sisällysluettelo
Mikä on maxi/vartija oraalinen puhdistusgeeli
Kuinka hyödyntää maxi/guard oraalista puhdistusgeeliä
Ei korvaa eläinlääketieteellistä hammashoitoa

«Ovatko kissat neuroottisia?
Katsaus: Jos se sopii, istun: kissat epämiellyttävissä paikoissa »

11 kommenttia arvostelusta: Maxi/Guard Oraalinen puhdistusgeeli

Kristen sanoo:

20. heinäkuuta 2019 klo 15.46

Hei! Olen käyttänyt tätä tuotetta noin yhden kuukauden ajan Felv+ Young -kissallani. Hän sietää sitä samoin kuin se näyttää toimivan. Aluksi käytin geeliä käyttämällä sormeani. Käytän sitä nyt käyttämällä pehmeää pesulakkeita, koska kissani puree sormelleni. Minkä tahansa tyyppisiä ajatuksia tarkalleen kuinka levittää sormellani ilman kissani choming alas? Kiitos!

Vastaa

Ingrid sanoo:

21. heinäkuuta 2019 klo 5.12

Kokeile käyttää Q-kärkiä tai tätä hammasharjaa:

Vastaa

Kristen sanoo:

26. heinäkuuta 2019 klo 11.14

Kiitos Ingrid! Ostin hammasharjan ja kokeilin sitä viime yönä. Toistaiseksi niin hyvä. Kiitos paljon.

Vastaa

DLM sanoo:

10. kesäkuuta 2016 klo 21.77

Jos vain kissani olivat yhtä mieltä.

Vastaa

Margaret sanoo:

10. kesäkuuta 2016 klo 3:48

Tämä vaikuttaa erinomaiselta ja erittäin yksinkertaiselta sovellettavalta – kissan suuhun pääsy on yleensä ongelma, kuten olen huomannut kustannukselleni. Kolmelle vanhemmalle kissallemme se on todennäköisimmin myös myöhässä (ja yhdellä heistä on ollut joka tapauksessa pari hammasmenettelyä 15 vuoden aikana,null

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Brandon McMillan kunnioitetaan Global Pet Expo 2018
Next post Vapaaehtoistyö: Resepti paljon paremmalle terveydelle ja hyvinvoinnille